• 9.383.908 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Gavin Wilding

Met onder meer: Brendan Fehr, Brad Rowe en John Savage

Plot Christina's House

"Stay Awake. Breathe. Your Life Depends On It."

Een slaperig stadje in het noordwesten is zojuist de woonplaats geworden van een gezin met een mooi meisje van 17. Nu woont ze dichter bij de inrichting waar haar moeder verblijft. Langzaam went het gezin aan dit nieuwe leven. De mooie Christina voelt zich ontredderd en eenzaam. Ze heeft het moeilijk met haar ontluikende seksualiteit en de druk die een teenager zichzelf oplegt. Er beginnen zich vreemde dingen af te spelen in het huis. Ze hoort geluiden, voorwerpen verdwijnen en er gaan kinderen dood.

Eddy Duncan

Suzy Cooper

Joanne Tarling

Dr. David Lescher

Maverick

Het is anderhalf jaar geleden ofzo dat ik deze film gezien heb,maar ik weet nog wel dat ik het een erg spannende film vond.Griezelig huis,gruwelijke moorden.Niet echt bekende acteurs ofzo erin,maar dat maakte de spanning er niet minder om.****

avatar van Die Romantic

Die Romantic

Ik vind het altijd jammer als leuke horror films geen aandacht krijgen terwijl de A films altijd zo populair zijn.

Christina's House behoort misschien wel tot de 'low budget' films maar daar is eigenlijk niets van te merken. De acteurs zijn goed, het verhaal is niet cliché, de sfeer wordt heel goed opgebouwd gedurende de film.

Ik vind het een goede film die helemaal niet moet onderdoen voor bekendere horror/thriller films.

Deze film verdient meer aandacht!

avatar van xenne

xenne

dit is een whodunnit slasher. en de regisseur doet erg veel moeite om ons op het verkeerde been te zetten want er lopen nogal wat vreemde personages rond in dat stadje.

is het de perverse vader (die graag onder het rokje kijkt van Christina), de geile vriend (die zich niet seksueel mag bevredigen), de broer die hele tijd op iedereen zijn zenuwen werkt, de moeder die in het gekhuis zit, de cheriff die uitblinkt in onvriendelijkheid, en er loopt dan ook nog een zwijgzame klusjesman rond...

hoogtepunt van de film was hoe dan ook Christina die al meteen in haar 1ste filmrol haar tietjes laat zien.

echt goeie film is het niet, maar heb er al veel slechtere gezien in dit genre .... 2½

avatar van vantje

vantje

Zwakke film vooral door de afschuwelijke acteerprestaties van de vader en de politieagent. Zeer ongeloofwaardig en op het eind veel te langdradig. In het begin oogt het nog vrij redelijk; aan de helft gaat het snel bergafwaarts. Christina zelf acteert goed en is mooi om zien. Gelukkig zou ik zeggen.

avatar van dulcinea

dulcinea

vantje schreef:

Precies wat ik ervan ging zeggen, alleen dat Christina zelf mij ook vrij koud liet. De acteerprestaties waren gewoon ergerlijk

avatar van *kelly*

*kelly*

Echt wel barslechte acteurs maar voor de rest wel een aanemelijke film met een niet al te spannend verloop alleen op het einde.

Toch nog 3 sterren voor de moeite en natuurlijk het mooie verhaal.