Genre: Actie / Thriller
Releasedatum: 28 november 2013
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Homefront
"How far would you go to protect your home?"
Phil Broker (Jason Statham) is een voormalig narcotica-agent, die samen met zijn dochter naar een rustig stadje verhuist, om aan zijn verleden te ontsnappen. Hij komt echter terecht in een plaats die overspoeld wordt door geweld, drugsdealers en de kwaadaardige methadonmagnaat Gator (James Franco). Het duurt niet lang voordat Phil wederom de strijd aanbindt met de criminaliteit.
Phil Broker
Cyrus Hanks
Lydia
Teedo
moviefreakxD
Ik hoop dat deze film wel goed gaat worden net zoals Transporter,Crank en Expendables. Maar er staat Thriller dus er komt wel een groot verhaal achter.
jarno1975 (moderator series)
Release laat nog wel even op zich wachten. volgens Pathé 11 juli 2014 in de Nederlandse bioscoop.
jarno1975 (moderator series)
Kan deze stem verwijderd worden?
Heb het doorgegeven In het vervolg kan je dit beter middels een PM melden aan Kappeuter. Die kan de stem verwijderen als blijkt dat deze onterecht is.
schram101
Aha, zat al te zoeken naar een meldknop daarvoor. Bedankt in ieder geval, ik doe het in het vervolg zelf.
jarno1975 (moderator series)
Zal ik hem jullie toesturen.!
Niet in de bioscoop gezien, maar als xvid heb ik hem.
Dat lijkt me heel sterk aangezien de film nog in post-production is. Oftewel, ze zijn de film nog aan het editten.
Ik neem aan dat je deze film gezien hebt: The Marine: Homefront (2013)
misterfool
Ik hoop eerlijk gezegd op wat minder actie en wat meer verhaal. Met films als, uiteraard, Crank en lock stock..., maar ook the bank job en cellular heeft Statham bewezen wel degelijk goed te kunnen acteren.
jarno1975 (moderator series)
Pathé vermeld nu 13 maart 2014. Sylvester Stallone heeft overigens de screenplay verzorgt.
Pathé vermeld nu 13 maart 2014.
Dat is niet juist. Nederlandse release staat nu gepland voor 5 december.
dwid
Kan niet snel genoeg komen....
Hopen op een mengelmoes tussen ouderwetse actie en een goed verhaal, alhoewel de verhaallijn meer neigt naar, mijn idee, alleen de actie ! Hopen dat mijn gevoel het mis heeft.
Zal Hummingbird wel overtreffen neem ik aan !
Naar het gelijknamige boek: Homefront - Chuck Logan (2005) - BoekMeter.nl
sinterklaas
Kan niet snel genoeg komen....
Zal Hummingbird wel overtreffen neem ik aan !
Het plot is inmiddels al in 1000 andere films gebruikt. Maar je kijkt Jason Statham ook slechts voor de vette actie.
dwid
Zag net een schokkend bericht, releasedate in nl weer verlaat...medio maart 2014
jarno1975 (moderator series)
Die releasedata op imdb zijn niet heel erg betrouwbaar hoor.
schram101
Ja ja, dit is er weer eentje hoor, Statham mag weer los! Wat ontzettend tof ook met Franco als badguy!
cordiacovens
Dominootje
En dat was dan de sneak!
Ja, wat moet ik er van zeggen, dat als dame me het genre "actie" erg is meegevallen?
Dat houdt ook gelijk is dat de mannen in de zaal aan het mopperen waren aan het te wenige van actie en om het sentimeneteel tintje!
Dit juist, maakte dat ik de film wat meer kon waarderen!
Ja sommige dingen komen niet terug, blijft een vraagteken. Verder is de film niet al te verrassend.
Gator is niet de grote baas zoals die belooft is, zelf vrij laf en laat het aan andere over.
altijdcritic
Als ik het zo lees valt ie wat tegen. Iedereen verwacht veel actie in een film met Jason, maar komt laatste tijd vaak bedrogen uit. Vanavond dus voetbal en geen sneak. Kijk hem later wel deze maand.
Ik ook nu eerst voetbal

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'