The Incredible Burt Wonderstone (2013)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Don Scardino
Met onder meer: Steve Carell, Jim Carrey en Steve Buscemi
Plot The Incredible Burt Wonderstone
"Abracatastic!"
Burt Wonderstone (Steve Carell) en zijn sidekick Anton Marvelton (Steve Buscemi) staan aan de top van de entertainmentindustrie van Las Vegas, tot straatartiest Steve Gray (Jim Carrey) zijn opwachting maakt. Met de meest onwaarschijnlijke goocheltrucs neemt Steve moeiteloos de fakkel over. Burt krijgt de bons van zijn manager Doug Munny (James Gandolfini) en raakt in de put. Met de raad van zijn grote voorbeelden Rance Holloway (Alan Arkin) en Dom (Brad Garret) en een flinke aanzegging van zijn assistent Jane (Olivia Wilde), werkt Wonderstone aan zijn comeback.
Burt Wonderstone
Lucius Belvedere
Young Burt
Young Anton
jarno1975 (moderator series)
Ik hoop dat tie beter te pruimen is als Magicians (2007)
De cast beloofd veel maar de regisseurheeft nog niet veel goeds op zijn naam staan.
sofripa
Toch een serieus lachmoment in de trailer. De spijker op z'n kop zullen we maar zeggen
mrwhite
Had net hetzelfde
tommykonijn
Na de trailer weet ik nog niet zo goed wat ik ervan moet verwachten, maar volgens mij kan het best een leuke film worden. De cast spreekt me in ieder geval wel aan.
jarno1975 (moderator series)
Basi
Ik heb mij erg vermaakt met deze film. Het blijft een comedy en bij vlagen is het erg flauw en voorspelbaar. Toch een prima film in dit genre. Jim Carrey is erg leuk en in deze film is zelfs Steve Carell te pruimen. Ik ben een grote fan van Steve Buscemi maar helaas is zijn rol wat magertjes.
Al met al een leuk filmpje om te kijken.
MrWhatyousee
Zojuist deze film gekeken.Is lang geleden dat ik bij afloop zei...dat was een leuke film..maar bij deze weer gedaan.Vooral het einde is erg droog.Erg leuke cast ook,daarom van mij 4 sterren.Aanrader als je van komedie houdt.
Ottovw
Film zojuist bekeken na een tip. Was op zoek naar een leuke komedie film (feel-good-movie). Deze film is daar zeker in geslaagd. Meerdere malen dikke glimlach op mijn gezicht getoverd.
Leuke cast zorgt ook voor dat deze film lekker weg kijkt. Met o.a. een goed gecast 'kleinere" rol voor Jim Carrey als slechterik wat een genot is om naar te kijken. Steve Carell vond ik hier zeer leuk in spelen en Steve Buscemi als zijn mede partner vond ik zeer geslaagd en chemie tussen die 2 kwam goed over. Olivia Wilde was een leuke toevoeging aan deze film, alleen al om naar te kijken.
Echte aanrader voor iemand die een leuke lachfilm zoekt zonder diep gaand verhaal lijn.
*Tip* Kijk niet de trailer.
Koen87
Vond de film grappig, genoeg voor een voldoende.
Sinds wanneer is een 5 een voldoende? Ik geef het een krappe voldoende (6je), de film blijft te liefelijk en pas op het einde heb ik een enkele keer kunnen lachen.
tattoobob
Lekkere feelgoodmovie die netjes binnen de lijnen blijft,maar dat mag de pret niet drukken.
Ik heb er van genoten!!
guus roovers
Nee, totaal niet wat ik er van verwacht had. Na het zien van de trailer heb je wel bijna alle leuke momenten gezien.
zit totaal geen magic in de film en is zeker in het begin zeer flauw met de optredens van het duo.
heb zelfs geneigd om hem af te zetten maar heb toch maar volgehouden. afwachtend op wat betere momenten in de film, maar die waren ook ver te zoeken.
Al met al met deze cast had er zekers een betere film uit kunnen komen als ze inderdaad meer magic, trucks en betere shows hadden gegeven, want dat was mijn verwachting van deze film.
D-pulse
Echt een klassieke 1* film. Helaas, de cast met Jim Carrey, Steve Carrell en Buscemi om maar eens een paar toppers te noemen is werkelijk nergens grappig. Plot is zo simpel en voorspelbaar als maar kan en nauwelijks grappige bijrollen te bekennen. Ook de broodnodige chemie tussen Olivia Wilde en Steve Carrell ontbreekt volledig zodat je bij hun love scene de sterke neiging moet onderdrukken om even door te spoelen.
Dit was gewoon een easy payday denk ik dan maar, als zelfs toppers als de eerdergenoemden en anderen (James Gandolfini!) niet thuis geven. Echt jammer dit!
gauke
Deze hommage aan het traditionele goochelaarswerk uit lang vervlogen tijden houdt de vaart er goed in. Ik ga ervan uit dat de film gemaakt is om mensen te laten lachen, maar daar is de regisseur onvoldoende in geslaagd: de humor is oudbakken, niet grappig en frivool genoeg. Daarnaast miste ik charme en verfissende denkbeelden. Een deel van de sterrencast overacteert behoorlijk (maar waarschijnlijk was dat de bedoeling) en Jim Carrey heeft wel hele gekke stunts in huis.
wwelover
Het is niet de topper geworden waar ik op had gehoopt een paar maanden terug, maar alsnog moet ik zeggen dat ik me best vermaakt heb. De karakters zijn leuk, al had Jim Carrey er wel wat meer in gemogen. Hij speelde weer eens als vanouds hilarisch. Het verhaal was ok, maar had meer ingezeten denk ik. Jammer dat de film wel zo afgekraakt word.
DragQueen
Prima mee vermaakt met deze komedie. Een cast met Carell, Buscemi en Carrey, dat zou garant moeten staan voor hilarische momenten. Gelukkig is de humor over het algemeen ook prima, en worden de grappen goed gebracht. Al is het bij vlagen vrij flauw. Leuke rollen van de cast, aardig uitgevoerd verhaaltje, en prima humor. 3,5 Ster.
HALVE TAMME. (moderator series)
Ik heb er van genoten!!
Niks aan toe te voegen.
serrotone
Ik vond het een leuke film, waarmee ik mij prima mee heb vermaakt. De cast was ook nog eens geweldig.
Gerben_Mulder
Keek er naar uit maar viel erg tegen deze film...
Had er toch meer van verwacht , jammer.
Pazmaster
Valt een klein beetje tegen. Zo is Steve Carrell niet zo heel erg grappig (op een paar scènes na), en Steve Buscemi al helemaal niet. Gelukkig is er dan nog Jim Carrey die het toch weer fantastisch doet, Ik heb om hem toch echt flink in een deuk gelegen. Ik twijfel tussen 3 en 3,5 ster maar omdat ik soms toch echt hard heb moeten lachen rond ik het af naar boven. 3,5 ster dus
MrLee
Lang geleden dat ik bij een comedy ook daadwerkelijk heb moeten lachen. Grappen niet uitgemolken, vlot tempo en leuk verhaaltje. Viel me niet tegen.
-P-
Vermakelijke comedy. De eerste helft vond ik beduidend beter dan de tweede helft.
Lekkere muziek en een mooie "bijrol" van Carrey. Op het eind, net voor de aftiteling was fantastisch!
sennajunior
I couldn't agree more
boemboem27
aardig niet meer dan dat.
enkele leuke momentjes,leuke rol van Carrey.
vermakelijk "zondagmiddag vermaaK"
GGG
Wat een hopeloze flutfilm zonder enige boeiende vorm van magie. Alleen de verwerkte sound erin was Top.
Prima cast maar wat een zoutloze komedie is dit geworden de film is te flauw voor woorden en sprak me totaal niet aan.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Biografie / Sport, 2013