• 9.374.112 stemmen

Geregisseerd door: Fede Alvarez

Met onder meer: Jane Levy, Shiloh Fernandez en Lou Taylor Pucci

Releasedatum: 2 mei 2013

Plot Evil Dead

"The most terrifying film you will ever experience."

Na meerdere mislukte pogingen om te stoppen met drugs heeft Mia besloten af te kicken in een blokhut in de bossen. Ze wordt ondersteund door wat vrienden en haar broer David. Terwijl Mia het zwaar heeft met het afkicken leest Eric, een van haar vrienden, uit een oud boek dat in de kelder ligt. Maar met het lezen van deze teksten komen er demonische krachten vrij in het bos en die nemen al snel één voor één de jongeren over.

avatar van Reinbo

Wat ik anders had gedaan? Ik had er een amateuristisch prutsfilmpje van gemaakt met harkepoppetjes. Zou echt vreselijk zijn geweest.

Wat ik liever had gezien waren wat betere composities en een dynamischer stijl, meer verrassende close ups (Veel closer op dat jongetje) , een wat scherpere editing. Beetje Tsukamoto meets Peter Jackson style zou leuk zijn geweest.

Commentaar leveren is gelukkig stukken makkelijker dan zelf iets maken.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Anders was mijn volgende vraag geweest: wanneer krijgen we jouw debuutfilm eens te zien?

Ik vind het trouwens een prima filmpje. Natuurlijk ligt de focus op de effecten en is het eigenlijk te kort om een verhaal te vertellen, en ze hadden dat jochie op zoek kunnen laten gaan naar zijn moeder o.i.d., dan raak je als kijker meer betrokken. Het had wel wat dynamischer gemogen inderdaad, maar qua composities vind ik het toch best mooi, zeker de shots waar het jochie zit te spelen.

Maar goed: deze regisseur zie ik op zich nog best zitten om de remake te gaan doen (los van de gedachte: waarom in godsnaam déze film remaken?!).

avatar van Reinbo

Mijn debuutfilm (Ninja 0007 and the Temple of Stuff) stamt al uit 1985. zal eens kijken of ik het on line kan krijgen. Heb laatste mijn 8mm films naar DVD laten overzetten.

Maar erg goed was die niet. Ben niet voor niets afgewezen voor de filmacademie.

Verder kende ik de film al en is het best leuk, maar ik zie er meer een teokomsting middle of the road blockbuster regisseur is, dan iemand die Evil Dead naar een hoger en vernieuwend plan kan trekken.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Teaser van de trailer (Youtube HD). Morgen verschijnt de volledige trailer.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

En de Red band trailer (Youtube HD) met leeftijdsverificatie.

Ziet er niet verkeerd uit, genoeg gore zo te zien

Starmaster501

Hmm beter dan verwacht. Maar ik ben bang dat de film gewoon een serieuze horrorfilm gaat worden. Hopenlijk houden ze het luchtig met een beetje humor. Volgens mij wordt dit zo'n film die net zo goed onder een andere naam uitgebracht kan worden...

avatar van Reinbo

Luchtig? Humor? Mag toch hopen van niet en dat Evil Dead gewoon een nagelbijtende creepy film wordt. Vrees echter van niet.

Starmaster501

Evil Dead reeks staat toch bekend om zijn humor en luchtigheid.

Nou zit ik net een interview te kijken waarin Campbell zegt dat hier geen humor in zal zitten.

YouTube - BRUCE CAMPBELL - EViL DEAD Reboot Producer - ETC Extra

Het is remake van deel 1. Het nog meest serieuze deel. Ik ben benieuwd...

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Zag de bootleg trailer al een tijdje terug en dit ziet er gewoon gaaf uit. De naam zal wat tegenwerken wellicht, maar verder...

avatar van rep_robert

Ziet er lekker ranzig uit, maar nergens heeft het die originele en creatieve touch in de trailer. Het sfeertje voelt niet authentiek aan.

Prima werkje voor tussendoor en als je het niet vergelijkt, maar memorabel zal het niet worden.

Starmaster501 schreef:

Evil Dead reeks staat toch bekend om zijn humor en luchtigheid.

Deel en twee en drie wel, maar die zijn dan ook vreselijk.

Starmaster501

Dat zijn juist de films die het beroemd maken! Die Bruce Campbell het karakter van tot vandaag hebben meegegeven, en ons klassieke scene's hebben opgeleverd ! Plus het zijn erg leuke films.

Maar voor de meer serieuze horror moet je dus wel bij deel 1 zijn inderdaad!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Dit lijkt zowaar de moeite waard te worden!

avatar van Nomak

Nomak

Ziet er erg goed uit. Ik hoop op een zo eng mogelijke film waar de humor totaal ontbreekt.

avatar van davincstyle

davincstyle

Deze film word zo goed!

avatar van mikey

mikey

Trailers zien er altijd wel okay uit.. maar als geheel zijn de remakes vaak verschrikkelijk!

Edit Trailer is belabberd overigens.

avatar van Crook

Crook

Nomak schreef:

Nou volgens mij heb jij Bruce Campbell nog nooit aan het werk gezien, anders zou je dit bericht niet bij deze film plaatsen ahhahaha.

Maargoed, ik vrees dat je wel gaat krijgen wat je wil.. ben echt een Evil Dead (2 en 3) fan, maar ik ben bang dat dit weer zo'n 13-in-een-dozijn slasherteenhorrorflick wordt. De trailer geeft weinig hoop.... Keek hier zwaar naar uit maar zal toch ff de eerste reviews afwachten voor ik een bioscoopkaartje zal gaan kopen. Als ik de trailer bekijk wordt het een download-kijken-deleten-filmpje. Ook al zit (baas) Bruce hier zelf achter, zal hij op het doek toch gemist worden! Bruce = Evil Dead.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11908 berichten

Gore en sfeer zien er prima uit, maar verder niets nieuws onder de zon. En ik kan dit soort films niet meer normaal kijken sinds Cabin in the Woods.

Starmaster501

@Crook Bruce + Raimi = Evil Dead. Een Evil Dead zonder Raimi zou toch een beetje sfeer missen met Campbell!

avatar van The Oceanic Six

Ik vond het origineel vrij vervelend, dus ik ben benieuwd naar de remake. Vrees wel dat de humor er niet meer in zal zitten en dat dit een combinatiefilm tussen The Texas Chainsaw en een willekeurige zombie/geest film wordt. Toch wel benieuwd, vind zulke ranzige horror altijd wel leuk en de locatie in het bos is natuurlijk nog steeds top. Trailer is best ok.

Starmaster501

Maar als ik dit apart van Evil Dead bekijk ziet het er uit als weer eens een goede echte bloederige Horrorfilm!

Vanaf 25 april 2013 in de bioscoop (Sony)

avatar van jipt

jipt

Ziet er lekker smerig en grof uit, ben positief verrast door de trailer

avatar van handelaar

handelaar

Dit wordt een vrij serieuze nagelbijtende horrorfilm zoals ik ze het liefst zie.

Benieuwd hoe ditmaal het bos een vrouw zal grijpen want ook de bomen zullen zich anno 2013 op dit vlak meer ontwikkeld hebben!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ach ja, ik weet niet of ze wel een re-make hadden moeten maken

avatar van mayhemblik

mayhemblik

Blijf toch geeveedee met jullie poten van de klassiekers af!!

Ja dat geldt ook voor jouw ´´Carrie´´!!

avatar van mayhemblik

mayhemblik

handelaar schreef:

Gewoon met de computer waarschijnlijk, bah.

(En ja ik weet het ik word een ouwe l#l)

avatar van killer13

killer13

OMG, mag ik van iemand een emmer! het kwijl stroomt gewoon uit mijn mond na het zien van de trailer

avatar van $pecial

$pecial

Trailer ziet er gewoon goed uit. Laat maar komen!