• 9.374.963 stemmen

Geregisseerd door: Fede Alvarez

Met onder meer: Jane Levy, Shiloh Fernandez en Lou Taylor Pucci

Releasedatum: 2 mei 2013

Plot Evil Dead

"The most terrifying film you will ever experience."

Na meerdere mislukte pogingen om te stoppen met drugs heeft Mia besloten af te kicken in een blokhut in de bossen. Ze wordt ondersteund door wat vrienden en haar broer David. Terwijl Mia het zwaar heeft met het afkicken leest Eric, een van haar vrienden, uit een oud boek dat in de kelder ligt. Maar met het lezen van deze teksten komen er demonische krachten vrij in het bos en die nemen al snel één voor één de jongeren over.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Prima hoor zo'n leuke tagline op die poster, maar nu hebben ze wel wat waar te maken natuurlijk.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ooooooh ik krijg een natte onderbroek!!!!!

Ik heb hier zoveel zin in

avatar van Bottleneck

Bottleneck

zo'n remake lijkt gedoemd tot mislukken maar die trailer ziet er wel erg lekker uit.

Gelukkig ook met een camera die op het hutje afstormt

avatar van Spoilalot

Spoilalot

Moet zeggen dat ik erg benieuwd ben, de trailer spreekt me wel aan. Ik zal hem in ieder geval zonder al te hoge verwachtingen gaan bekijken in de bioscoop.

avatar van mikey

mikey

Ik ben misschien wel een ouwe lul inmiddels, en wat cynisch tegen napapagaaien van 'he man vet cool toch die trailer'. Zoals iedereen hier roept.

Maar ik heb hem nog eens herzien en ik kan er weer geen positief woord over kwijt. Alweer een remake, alweer dezelfde geluidseffectjes, de editingtruukjes, de bewegingen van de bezetenen, de cgi onzin. Die akelige kraakheldere beelden bomvol lelijke aardetinten. Zelfs de pov door het bos ziet er mislukt uit. 30 jaar later en dat is mislukt?? Waar zijn de omvallende bomen en het geluid? En dan is dit alleen nog maar de trailer. De trailer.. zelfs van de slechtste films ooit zijn aardige trailers gemaakt.

Ik download hem wel ooit illegaal. Maar Cabin in the woods lijkt me wel voldoende.

avatar van Boeikens

Boeikens

Een remake van Evil Dead lijkt me zwaar gedurfd, om over het toppen van een Bruce Campbell nog maar te zwijgen.

Maar ik kijk er toch zeker wel naar uit.

avatar van misterwhite

misterwhite

Ik ben al die classic horror remakes meer dan zat. Ze werken gewoon niet en verliezen compleet de sfeer die de oude film zo goed maakte. Nu moet ik wel zeggen dat deze trailer er zeker niet slecht uit ziet. Ik ben er zelfs benieuwd naar, maar ik verwacht zeker niet te veel. De oud Evil Dead lijkt me zeer moeilijk te overtreffen.

mrwhite

Fede Alvarez gaat met zijn eerste film meteen aan één van onze goudhaantjes zitten in de horror genre. Dus dit wordt alles of nx voor de heer Alvarez.

De trailer zag er goed uit en ik vond het wel leuk dat ik mijn leeftijd moest invullen voor ik naar de trailer kon kijken en dat is zo op elke site.

Dit lijkt me trouwens één van de moeilijkste horrors om een remake van te maken de sfeer alleen is bijna niet te evenaren.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van mcdaktari

mcdaktari

mrwhite schreef:

Ik weet niet waar jij je trailers ergens gaat kijken maar ik hoef nergens een leeftijd in te type en nog nooit nergens gevraagd.

mrwhite

Vreemd ik deed 2 sites weet niet juist welke ik heb gewoon op google gekeken omdat ik op youtube moest ingeschreven zijn.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

idd vreemd ja

avatar van rep_robert

Lelijke poster zeg, of zit ik per ongeluk bij Trolljegeren te kijken

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik denk dat de film een hoop goed gaat maken vanwege de poster!!!!!!

avatar van killer13

killer13

mcdaktari schreef:

hij was niet de enigste, dat is bij mij ook voorgevallen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

killer13 schreef:

hij was niet de enigste, dat is bij mij ook voorgevallen.

Komt wel vaker voor op Amerikaanse sites. Slaat natuurlijk ook nergens op want je kan invullen wat je wil.

avatar van EW101

EW101

jeroentjuhhhhh schreef:

Pfoeh.

Zeg dat wel. Het wordt absoluut geen zacht filmpje zo te zien (en zo hoort het ook!)

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Ik hoop toch nog dat de luchtige toon erin blijft, dat is toch wel Evil Dead, anders mag de film anders heten en op Evil Dead lijken...

Trailer was niet slecht.

avatar van Mac Hammer Fan

Mac Hammer Fan

Voor mij liever horror dan (flauwe) humor zoals Evil Dead 2.

Trailer bekeken en het leunt gelukkig toch aan bij Evil Dead 1, met het accent op een griezelige sfeerschepping. (K)Luchtig hoeft het voor mij helemaal niet te zijn, hoor.

Al verwacht ik niet te veel. Weinig remakes kunnen het origineel overtreffen.

avatar van Nomak

Nomak

Liefst zo akelig en gruwelijk mogelijk, het is tenslotte een horror.

Wie luchtigheid wil kan nog altijd naar een komedie of musical gaan kijken.

avatar van jordandejong

jordandejong

Trailer ziet er lekker uit. Bloed in overvloed in ieder geval en dat is nooit een slecht begin.

avatar van FillumGek

FillumGek

Die trailer is toch wel heel erg vet hoor. Alleen jammer dat er zo'n grote naam aan hangt, waardoor iedereen (en ik ook) er een beetje met argwaan naar kijkt.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Welke naam bedoel je?

avatar van FillumGek

FillumGek

Evil Dead

Was het een doorsnee productie met een andere naam dan waren mensen misschien nog enthousiaster. Maar omdat het een remake is van een klassieker met enorm veel fans kunnen kleine details de film de das al om doen.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Dat is waar.

Mac Hammer Fan schreef:

Voor mij liever horror dan (flauwe) humor zoals Evil Dead 2.

Al verwacht ik niet te veel. Weinig remakes kunnen het origineel overtreffen.

Ja dat vind ik ook. Deel 2 was een stuk minder. Het was dan ook maar een kopie van deel 1 in een komisch jasje gestoken. Deel 3 was dan wel weer super al was die ook wel in een totaal ander kleedje.

Jasje en kleedje in 2 zinnen. Goe bezig !

avatar van dimi303

dimi303

De golf van remakes, sequels, prequels en 3D heruitgaves blijft maar voortduren in Hollywood. Wanneer gaan ze beginnen inzien dat dit niet meer werkt als het ooit al heeft gewerkt. Dit getuigd enkel maar van inspiratieloosheid binnen Hollywood.

avatar van Dopke

Dopke

Wat bedoel je precies met 'dat dit niet meer werkt'? Zolang het geld oplevert, werkt het.

avatar van Thorak

Thorak

De remake voor Evil Dead stond al járen in de agenda van Sam Raimi, maar dat heeft dan ook gelijk wel als nadeel dat de verwachtingen absurd hoog zijn na zo'n tijd dat het eindelijk uit komt. Drag me to Hell zorgde voor oponthoud voor Evil Dead, maar als het in die lijn ligt ben ik een blij mens!