• 9.376.236 stemmen

Releasedatum: 13 december 2001

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Don't Say a Word

"...I'll never tell."

Een psychiater doet zijn uiterste best om de vrijheid van zijn gekidnapte dochter terug te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen moet hij eerst belangrijke informatie zien te krijgen van zijn nieuwe patiënt: een gewelddadig 18-jaar oud meisje.

Nathan R. Conrad

Russel Maddox

Sydney Simon

avatar van JP

JP

en ik ben benieuwd bij welke film je volgende post gaat staan...

avatar van HiLL

HiLL

jothi schreef:

Ik vond het een goede film

Als ik het lees...hou mij ten goede..vond je de film dus wel goed....en dan ook meteen maar een 5..

Kijk ik vind veel films ook goed...niet meer dan dat, maar dan geef ik ze geen 5....want dan moet ik ze echt heel goed en gaaf vinden...

Maar goed dan vind ik...en wie is ikke?

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Vind ik ook HiLL, ik geef bijna geen een film 'n 5..

Maar goed, vermakelijk filmpje, ietsjes traag aan 't begin maar wordt later weer ruimschoots goedgemaakt. 3 ***

avatar van alexis

alexis

zeer spannende film met een goed verhaal en goed uitgewerkte karakters... een echte triller

**1/2

avatar van HeatWave

HeatWave

Ijzersterk, zenuwslopend verhaal.

Sterke personages, en een verrassend eind.

Kortom een aanrader voor thriller fans.

avatar van sander183

sander183

alexis schreef:

**1/2

Zeer spannend, goed verhaal en goed uitgewerkte karakters en dan nog maar een 2,5...?

avatar van Barfly

Barfly

Natuurlijk is het goed gemaakt en acteert Douglas zoals je mag verwachten. Maar het is wel erg minimaal in deze film. Een routineus klusje, zo lijkt het. De film boeit me voor geen meter doordat het allemaal zo voorspelbaar is, zo ongelooflijk flauw Amerikaans, zo... nou ja, laat ook maar... al veel te veel woorden getypt voor een film als deze.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Mooie film, met lekker veel spanning en goed acteerspel van Douglas!

3,5

Turkeyloverz

de rollen zijn op de lijven van deze acteurs geschreven.Alleen had ik liever Micheal Douglas als de ontvoerder gezien

avatar van Remi

Remi

Turkeyloverz schreef:

Ik had liever helemaal geen Michael Douglas gezien

wat is er mis mee dan??

welke acteur had jij liever gezien?

avatar van exfrozen

exfrozen

Michael doet het supergoed in die film, ik ga hem vanavond maar even voor de derde keer weer kijken.

avatar van willum

willum

Ingewikkelde film, begint met veel losse stukjes die tegen het eind de uiteindelijke puzzel vormen. Redelijke film, niet heel erg bijzonder, ook niet erg goed geacteerd vondt ik. Beetje gemiddeld, 3 sterren dus.

avatar van twin

twin

Heb me uitstekend vermaakt met deze film, lekker "traag" daarme bedoel ik zonder veel opsmuk en een goed verhaal. De film wist me vanaf het begin tot het einde te boeien 4 *

Turkeyloverz

ik zag hem voor de 2e keer vandaag en ik ben niet van mening veranderd dit blijft een boeiend film voor mij

avatar van Doom

Doom

Goed, leuke en een uitstekend vermakende film.

Het idee mocht er wezen, het script was wel redelijk en de acteurs/actrices waren goed aan het acteren. De film verveelde eigenlijk geen moment, was van het begin tot eind boeiend en eigenlijk ook niet voorspelbaar.

avatar van luked45

luked45

Gisteravond op SBS6 gezien. Schitterende film, vooral het eind, waar de superbad guy ongeveer hetzelfde aan z'n eind komt als de vader van het zg. "gekke" meisje. Een 4,5, want het einde (de goeden blijven leven, de helpende agente raakt gewond, de slechterikken sterven tóch net niet op een bevredigende manier) was wél voorspelbaar.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

Spoiler?!

Alleen menigen graag.....

avatar van Remi

Remi

Turkeyloverz schreef:

wat is er mis mee dan??

welke acteur had jij liever gezien?

Ik heb het niet zo met Michael Douglas. Ik irriteer me altijd dood aan hem. En ik vond gewoon dat hij in deze film zo groot wilde lijken. De film beviel me wel, maar Michael Dougles niet.

Turkeyloverz

In het algemeen vind ik Douglas een goede acteur maar hij wordt te oud...Zoals bij deze film: de man van Janssen en een vader van een dochter van 8, ze konden beter iemand nemen die wat jonger was...

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker

Een uitstekende spannende film, met een pyschologisch sfeertje en met goede personages. Michael Douglas zet goed acteerwerk neer, en dat geld ook voor Famke Janssen. Verder heeft de film een spannend einde! *** en een half (3,5).

Zeker de moeite waard!

avatar van Werwolf

Werwolf

Begint erg sterk. Maar naar het einde toe, zoals bij vele films, zwakt de film ontzettend af. Jammer, want tijdens het begin was ik erg betrokken bij de film..

avatar van Muzikant

Muzikant

Spannende en onderhoudende thriller, met veel spannende momenten, en een goede Micheal Douglas. Verder een spannend en vermakelijk einde.

Een aanrader voor de thrillerliefhebber!

avatar van Muzikant

Muzikant

De film begint sterk trouwens.

avatar van El Magico

El Magico

Sterke film. Goed acteerwerk en een mooi verhaal. Het einde is inderdaad spannend!

avatar van otherfool

otherfool

13 in een dozijn filmpje dat per minuut aan geloofwaardigheid verliest. Opzet was nog wel aardig maar in het 2e deel jaagt de film van de ene twist naar de andere onlogische scene.

2,5*.

Remi schreef:

Ik had liever helemaal geen Michael Douglas gezien

toevallig is Michael Douglas wel een van de beste acteurs aller tijden, cultuurbarbaar!!!!!!!

avatar van Angel25

Angel25

mee eens!!! ik vind echt alle films waar hij in speelt te moeite waard om te kijken, en deze film is ook weer een topper!! ik heb ook het boek gelezen en de verfilming is erg goed!

avatar van koreaan

koreaan

Nadat ik het boek van Andrew Klavan had gelezen, had ik me voorgenomen om de film niet te gaan zien. Vanwege mijn slechte ervaringen met boek verfilmingen. Hoewel er een aantal erg goed zijn gelukt, vallen de films mij de laatste tijd tegen. Zo ook in don't say a word. De acteer prestaties zijn me helemaal niet tegen gevallen, alleen miste ik de echte spanning. Het werd op het eind een beetje slordig. 2,5 ster

PS dit boek kan ook op boekmeter worden gezet guys