• 9.375.064 stemmen

Releasedatum: 13 december 2001

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Don't Say a Word

"...I'll never tell."

Een psychiater doet zijn uiterste best om de vrijheid van zijn gekidnapte dochter terug te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen moet hij eerst belangrijke informatie zien te krijgen van zijn nieuwe patiënt: een gewelddadig 18-jaar oud meisje.

Nathan R. Conrad

Russel Maddox

Sydney Simon

avatar van Goodfella

Goodfella

Wat een ophef over een stuk drek als dit zeg

avatar van maximus

maximus

Kan niks meer van deze film herrinderen

is geen goed teken denk

ja en wat kan je dan voor ster geven

avatar van EmDee

EmDee

en toch doe je het, maximus.

avatar van Mies21

Mies21

wel een leuk filmpje

3,3 ster

mzzzzl !!

avatar van LZA

LZA

Beetje standaard filmpje. Eigenlijk zonde dat ik em in de bios heb gezien. Meer een huurfilm voor door de weeks of zo....

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

Formule werkje dat maar nooit echt spannend wil worden. Na 20 minuten weet je al hoe het zit en Sean Bean als eeuwige bad guy gaat ook vervelen.

Brittany Murphy speelt wel erg sterk.

avatar van keane

keane

ik vind het wel een leuk filmpie maar het einde word een tikkie overdreven.

avatar van Moviestar

Moviestar

keane schreef:

ik vind het wel een leuk filmpie maar het einde word een tikkie overdreven.

Helemaal mee eens, vooral de omgeving!

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Het verhaal is niet bepaald origineel maar wel vermakelijk.Michael Douglas doet het als vanouds weer zeer goed maar ook Famke Janssens zet een sterke prestaties neer. Brittany Murphy komt eg geloofwaardig over als het geesteszieke meisje. Er wordt wel degelijk spanning opgebouwd naar het einde toe. Het einde vond ik dan ook rdelijk spannend maar De scene waar Patrick aan zijn einde komt in dat graf is er redelijk over maar wel mooi gedaan Sean Bean speelt zijn vetrouwde rol namelijk die van de slechterik en dat doet hij redelijk overtuigend. Vermakelijk doorsnee-werk.3*

avatar van empirekees

empirekees

Had er meer van verwacht. Vooral het acteren van Famke vond ik tegenvallen....heb er weinig aan toe te voegen....2,5*

avatar van Moviestar

Moviestar

empirekees schreef:

Had er meer van verwacht. Vooral het acteren van Famke vond ik tegenvallen

Met een gebroken been op bed liggen kan iedereen

avatar van fiona depp

fiona depp

Verward verhaal, zonder enkele spanning. Het idee sprak me wel aan maar in mijn ogen had het veel interessanter kunnen worden verfilmd.

avatar van tevelenco

tevelenco

goede en spannende thriller

met goed acteerwerk van michael douglas

3.5 ster

avatar van starbright boy

Douglas op de automatische piloot. Janssen en Bean zijn wel aardig. De rest van de cast is matig. In het begin nog wel te doen, na een half uur steeds vervelender. Zwak lopende band werk.

avatar van flowerking

flowerking

douglas is erg goed in a perfect murder en falling down, dus ben toch wel benieuwd naar deze film.

avatar van Esmeetje

Esmeetje

ik had er inderdaad ook meer van verwacht

avatar van HiLL

HiLL

matige thriller, waar de echte spanning maar niet inkomt..ook Douglas kan niet echt overtuigen en Famke ook niet helaas.

avatar van joeri15

joeri15

was wel een toffe film, maar idd allemaal net iets te makkelijk gefilmd en het verhaal klopte af en toe niet..verder wel leuk om een avondje mee te vullen.. 3*

avatar van Leno

Leno

Tamme film die maar niet echt spannend wil worden. Douglas kan zijn ei niet kwijt in zijn personage en Famke Janssen speelt een nutteloze rol. En Oliver Platt's personage was ook ineens verdwenen. Verder wel vakkundig gemaakt. 3*

Trouwens, Michael Douglas is echt te oud voor dit soort rollen, komt gewoon niet realistisch over.

avatar van AHWA

AHWA

Best een aardig filmpje. Voorspelbaar, maar kijkt lekker weg. Oliver Platt is altijd goed.

3,5 ster.

avatar van T_fuckin_montana

T_fuckin_montana

Leuke film kijkt inderdaad lekker weg zo op de donderdag avond (met programma's als the farm op het andere net als alternatief). hij blijft wel de aandacht goed vasthouden omdat er geen saaie momenten in voorkomen, Micheal Douglas is altijd goed

avatar van predator

predator

• 1951 stemmen

aardige film, genoeg tempo, maar niet heel bijzonder, en Douglas kan dit met z'n ogen dicht en twee vingers in z'n neus.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Hij deed het idd erg goed en Brittany ook heel goed. Famke is een van mijn favo actrices maar ik vond haar in deze film wat "gewoontjes", al met al wel een goede film..

3,5

avatar van Purmerend

Purmerend

Voorspelbaar en standaard, maar vermakelijk. En de acteurs maken de film! (Niet letterlijk natuurlijk) 2,5*

avatar van gotti

Erg matig. Slap, zoutloos en voorspelbaar verhaal, de goeien zijn goed/de boeven zijn slecht en ook het spel was het meerendeel op de automatische-piloot. Niet best dus, met als toppunt het shot aan het eind waar Douglas met zijn dochterte in slowmotion als held aan komt lopen.

avatar van Anatolia

Anatolia

gotti schreef:

...tussen de gerusstellende zwaailichten en walkietalkie-geluiden van de NYPD. Laat me nou eens keer niet raden hoe het einde eruit zal zien...

Maar Famke Janssen was hier wel bezig erg mooi te zijn hoor...

avatar van axel33

axel33

Degelijk lopende-bandwerk, qua 'production-values' tenminste, want de geloofwaardigheid van het plot is hier wel héél duidelijk de sluitpost geweest. Aan het eind voel je je als kijker dan ook aardig bekocht, als je al zo stom was geweest om je erdoor mee te laten slepen. Ach vooruit, 2,5 * omdat 'ie ondanks alles niet al te onaardig wegkijkt... maar dan hoogstens één keer.

avatar van jothi

jothi

Ik vond het een goede film

avatar van Intruder

Intruder

Minder-dan-doorsnee-thriller. Verward, vervelend en vooral saai verhaal, gemaakt volgens het boekje. Niks aan.

avatar van Nieke

Nieke

Mensengoesting: ik vond 'm snel, intens en onverwacht.