• 9.377.673 stemmen

A Good Day to Die Hard (2013)

Actie / Misdaad | 98 minuten

Met onder meer: Bruce Willis, Jai Courtney en Sebastian Koch

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 14 februari 2013

Plot A Good Day to Die Hard

"Yippee Ki-Yay Mother Russia"

John McClane (Bruce Willis) reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon te helpen. Die is betrokken bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Vader en zoon moeten alles op alles zetten om zichzelf en elkaar in leven te houden en de werelddemocratie te beschermen.

avatar van DiDa

DiDa

schram101 schreef:

Ja ja, daar is ie dan. Lekkere trailer hoor! Deel 4 ging natuurlijk al een andere weg in dan de drie voorgaande delen en deze lijkt diezelfde weg te kiezen. Waarschijnlijk dus een uitsteknde actiefilm, maar niet echt een echte Die Hard.

Ik weet het zomaar nog niet. Je ziet in de trailer wel terroristen die een "facility" overnemen en echt aanslagen pleegt in een stad. Geen computer/cyber shit deze keer. Ik denk dat deze film het Die Hard concept meer gaat benaderen dan het 4e deel.

schram101

Ik hoop het inderdaad, al was de vierde prent overigens ook gewoon een uitstekende film (4*) hoor. Maar hopelijk is dit gewoon ouderwets Die Hard.

Is er al iets bekend over de rating die de film krijgt? PG-13 of R-rated?

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nog niks officiëel bekend, maar reken maar op een PG-13 rating.

jarno1975 (moderator series)

Live Free or Die Hard was ook PG-13, dus verwacht dat dat bij deze ook wel zo zal worden...

avatar van qwertzu

qwertzu

ben benieuwd! Vond de voorgaande delen ook erg leuk!

avatar van Decec

Decec

wordt deze poster??

poster

Hoop het niet..

avatar van DiDa

DiDa

Nee, deze is fan made...

schram101

Dat ding is zo lelijk, diegene mag zich geen fan noemen

De trailer!

A Good Day to Die Hard - Movie Trailers - iTunes - trailers.apple.com

Gaaf hoor! De muziek van Ode to Joy hebben ze overigens ook in de trailer van Die Hard 4 gestopt, wel wat dubbel. Maar de film lijkt weer heerlijk te worden!

Edit: Ah, Jarno had zijn post ge-edit met de trailer.

The Oceanic Six schreef:

Edit: Ah, Jarno had zijn post ge-edit met de trailer.

Inderdaad, 20 minuten geleden

avatar van The Oceanic Six

Haha ja, ik had deze pagina nog open staan Zag ergens anders dat er een trailer was.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

tot nu toe zijn ze alle vier niet tegen gevalllen,en een master in het genre.

dus uiteraard zijn de verwachtingen hoog.

moet nog wel even geduld hebben,maar word vast weer een topfilm.

pfffff 2013.

avatar van Apster

Apster

Heb hier weer enorm veel zin in. De sequels vliegen je om de oren, maar een nieuwe Die Hard is meer dan welkom. Afwachten wat Moore hiervan maakt, vindt het best wel een gok. Wiseman deed het destijds ook niet verkeerd en daar had ik ook mijn twijfels bij, dus er is hoop.

avatar van Wernertje

Wernertje

Ik kreeg bij het zien van de trailer al de kriebels

avatar van sofripa

sofripa

Het betere hak- en zaagwerk. New York is stuk. Moskou gaat stuk

avatar van GuyB

GuyB

Trailer ziet er hard en diep uit! Laat maar komen

avatar van Cinema072

Cinema072

Hier heb ik nou echt veel zin in!

Bij elke die hard film is het weer lekker achterover zitten en kijken naar de pure actie! geen moeilijke verhalen gewoon kijken en wachten tot de film over is.

Persoonlijk vond ik die hard 3 het minst.

avatar van jippie2010

jippie2010

Deel 4 vond ik uitzonderlijk goed als je bekijkt dat de meeste vervolgfilms in kwaliteit afnemen. Ben dus ook zeker benieuwd naar deze film!

avatar van mrwhite

mrwhite

Die John Moore heeft me nog niet echt kunnen overtuigen ! Hopelijk kan hij dat nu wel. Teaser zag er trouwens wel goed uit dus.

avatar van blackcat13

blackcat13

Fuck yeah, eindelijk weer eens een echte goede, badass officiele poster! Beter dan dat simpele 5 minuten photoshop werkje hierboven.

Niet dat dit geen simpel knutselwerkje is overigens, maar deze straalt wel iets cools uit tenminste

poster

avatar van jippie2010

jippie2010

al een stuk beter idd!

Nieuwe poster 'A Good Day to Die Hard' - FilmTotaal filmnieuws

Kan iemand deze poster als nieuwe MM poster gebruiken? Ik wilde een correctie toevoegen, maar de afmeting was niet goed ofzo.

avatar van disneystore

disneystore

Huidige poster is droog as fuck. Dacht even dat iemand 'm als grap had ingestuurd tot ik zag dat het plot zich ook effectief in Rusland afspeelt. Krijgen ze tegenwoordig ook nog toelating om daar een Amerikaanse film te draaien? Was al verbaasd dat MI4 het Kremlin, ookal was het nep, kon laten opblazen zonder problemen.

schram101

Als de poster kut is de film dat ook, toch disneyboy?

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

The Oceanic Six schreef:

Prima.

avatar van disneystore

disneystore

schram101 schreef:

Als de poster kut is de film dat ook, toch disneyboy?

Nee, maar het geeft wel een eerste indruk. Of de film kut is, gaan we moeten afwachten. En gebruik mijn username aub niet om het om te vormen tot een kleinerende, aandachtszoekende "kijk mij, mama, kijk wat ik ben geworden in het leven" grap.