Genre: Actie / Drama
Met onder meer: Lena Headey, Eva Green en Sullivan Stapleton
Releasedatum: 6 maart 2014
Plot 300: Rise of an Empire
"Seize your glory!"
Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Themistocles is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene.
Themistocles
Ephialtes
General Bandari
Daxos
tattoobob
Leuk . . . ben benieuwd of deze het succes van het eerste kan evenaren!!
Ik ben er in ieder geval klaar voor!
AC1
Het langverwachte vervolg op 300!
Benieuwd hoe dit er uit ziet wanneer Snyder niet mee doet..
Snyder treedt wel op als producer. Maar toch, het duo Snyder en Fong valt op visueel vlak haast niet te evenaren.
Zhong Ming
De film krijgt een Nederlandse tintje:
Junkie XL maakt filmmuziek voor vervolg 300 · nieuws - partyflock.nl
HALVE TAMME. (moderator series)
Geduld is een schone zaak,dus we wachten maar weer af.
AC1
Poster is cool. De foto's van de official site vind ik te vaseline-achtig en dus minder geslaagd.
clercato
Trailer 300: rise of an Empire
Voor mij een fantastische trailer. Maar maart 2014 is nog lang
AC1
Ja, vreemd, de film lijkt wel klaar te zijn. De trailer deed me niks. Te veel oorlog (een overdaad aan actiescènes) en xerxes heeft geen goeie stem. In de eerste film is er eigenlijk niet zo veel actie maar dat zal nu wel anders zijn.
RuudC
Dat zal vast wel meevallen. De trailer van een actiefilm zit natuurlijk vol actie. Ik denk dat we heus wel een afwisselende film te zien gaan krijgen.
Naomi Watts
Lijkt wel minder dan 300, ook duidelijk dat Snyder niet de regisseur is maar wel een kleine invloed had op het creatieve proces, al had het erger tegen kunnen vallen. Gewoon een dumbed down versie van 300. Prima wat mij betreft.
TomaskeX
Thorongil
Dit wordt denk ik wel een deftige film en ook eens vernieuwend met veldslagen op zee in de oudheid.
eppo349
Het langverwachte vervolg op 300!
Benieuwd hoe dit er uit ziet wanneer Snyder niet mee doet..
Met Eva Green! Ik vraag me niet meer af of het er goed uit ziet.
schram101
Damn! Dit ziet er meesterlijk uit zeg!
Dat had ik zonder Snyder nooit verwacht..
tbouwh
ziet er geweldig uit. 2014... jammer dat de release uitgesteld is. dacht eerst dat najaar 2013 het plan was.
Mrblueeyes
Net zo lelijk als deel 1 zo te zien.
Laten we het maar niet over jou hebben.
Ik kijk erg uit naar deze film. Heb mij enorm vermakat met het eerste deel!
Montorsi
Geen idee waarom dit nog '300' heet trouwens (buiten promotionele redenen), dit gaat zo te zien over de slag bij Salamis.
Thorongil
Het is de Slag bij Artemisium die hier verfilmd wordt, die ongeveer gelijktijdig met Termopylae gestreden.
Montorsi
Nee dat lijkt me sterk, Artemisium was (volgens de overlevering) tegelijk met Thermopylae, en dat blijkt niet uit de synopsis. Bovendien lees ik specifiek dat de Perzen onder leiding van Xerxes Athene bereiken. Dat was echt Salamis, want Xerxes was er niet eens bij bij de Slag bij Artemisium.
Thorongil
Wel voordat de film tot 300: Rise of an Empire werd herdoopt, noemde hij 300: Battle of Artemisium. Misschien dat nu alle 2 de zeeslagen aan bod komen, we zullen zien.
Montorsi
Aha. Dan klopt de synopsis hier misschien gewoon niet, kan ook nog.
Layla!
eerlijk gezegd ben ik bang dat deze minder goed is dan deel 1. Gerard Butler maakte een groot deel sterk in deel 1. Toch super benieuwd!!!
Donkerwoud
Mis vooralsnog ook die cheesy vibe van het vorige deel. Oogt allemaal zo statisch en serieus.

2006

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Edge of Tomorrow
Sciencefiction / Actie, 2014

Rurôni Kenshin: Meiji Kenkaku Roman Tan
Actie / Avontuur, 2012
gebaseerd op stripbased on graphic novelancient greeceduringcreditsstingersea battlehand to hand combatminionsnaval warfare3dsparta greece 5th century bcathenian