• 9.373.064 stemmen

Trouble with the Curve (2012)

Drama / Sport | 111 minuten

Genre: Drama / Sport

Geregisseerd door: Robert Lorenz

Met onder meer: Clint Eastwood, Amy Adams en Justin Timberlake

Releasedatum: 29 november 2012

Plot Trouble with the Curve

"Whatever Life Throws at You."

Het verhaal richt zich op Gus, een oude scout voor de Atlanta Braves met gezichtsproblemen. Zijn dochter Mickey aanvaardt tegen haar zin om zijn ogen te zijn op een cruciale rekruteringsmissie. Ze worden bijgestaan door Johnny, een scout van een rivaliserend team, die altijd erg loyaal ten opzichte van Gus is geweest.

avatar van dickytator

dickytator

Clint Eastwood is de Woody Allen van de "cowboys"

What you see is what you get.

En ik bedoel dit op een {film)bewonderingswaardige manier!

DickyTator

avatar van macrobody

macrobody

Niet onaardig maar oh zo voorspelbaar allemaal. Het is vanwege de acteurs en actrices dat ik het een ruime voldoende geef.

avatar van AngelicV

AngelicV

Ode aan het inzicht van de oude garde die live and face to face prefereert boven de digitale wereld. Eastwood acteert weer zoals hij alleen dat kan.

avatar van Filmreiziger

Filmreiziger

De film gaat wat op en neer. De acteurs doen het soms echt wel goed. Vooral Amy Adams, ik vind Clint Eastwood over de linie wat minder goed uit de verf komen. En ook het verhaal is soms echt wel mooi en zeker drie sterren waard. Maar dan zijn er ook die momenten (vooral als het drama of de romantiek wat meer naar boven komt) dat de film door de mand valt. De acteurs leven hun teksten voor van de autocue zo lijkt het en het is op momenten echt té cliché, té zoetsappig, té voorspelbaar. Bijna Hallmark kwaliteit. Bovendien wordt het einde afgeraffeld. Had er dan nog 15 - 20 minuten aangeplakt om het netjes uit te werken en af te ronden.

Ik heb me niet verveeld en geen moment overwogen om de film af te zetten, maar een voldoende kan ik er toch echt niet voor geven. 2,5 ster.