Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Danny Trejo, Amber Heard en Mel Gibson
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 24 oktober 2013
Plot Machete Kills
"Trained to kill. Left for dead. Back for more."
In dit vervolg wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke gewone sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte een wereldoorlog ontketenen. Aan Machete de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken en een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.
Machete Cortez
Sartana Rivera
Osiris Amanpour
Cereza Desdemona
Naomi Watts
Vega (en de coolness rond haar char) doet me trouwens denken aan America Olivo in Bitch Slap. Uit mijn mond een groots compliment.
blackcat13
Dayum x2
Ik kan nu al niet wachten... om te zien hoe cool en goed Vega's personage geschreven is en hoe zij in het plot verwerkt is en de diepgang die haar personage hopelijk zal brengen....

Starmaster501
Wat laat, was al veel langer bekend. En zoals ik al eerder zij, misschien dat hij erin komt als zijn karakter El Mariachi?
WTF wat doet flut acteur Cuba Gooding Jr. in deze film. Mag toch hopen dat hij een minimaal aandeel heeft in het verhaal. Voor de rest ziet die cast er indrukwekkend uit en zitten er een hoop zeer aan(af)trekkelijke dames in
%%%%%%
Een rolletje voor Lady Gaga !
Er is weer een sprankje hoop voor Machete.
schram101
schram101
Zou klote zijn ja. Vreemd ook, want de film moet inmiddels ook al in een vergevorderd stadium zijn.
Leland Palmer
Ach, zal wel wat meevallen allemaal.
Volgens mij zaten de shoots er zelfs al op.
Starmaster501
Nog een jaar wachten!
Germany 11 April 2013
Sweden 31 July 2013
Argentina 22 August 2013
Denmark 7 November 2013
Naomi Watts
Machete Kills Again wordt wel wat moeilijker omdat ik verwacht dat er een vertrouwensbreuk is ontstaan. Maar deze komt wel, ook als Rodriguez in het ongelijk wordt gesteld hoest hij die twee miljoen natuurlijk gewoon op. Kan hij dat niet, heeft Charlie Sheen al aangegeven dat hij dan betaald.
themonster310
Wel tactisch gezien om iemand als Lady Gaga in de film te stoppen, haar fans zullen wel naar de bioscoop rennen, zonder dat de film hun ook maar iets interesseert.
jarno1975 (moderator series)
US release datum is vrijgegeven door Open Road Films: 13 september 2013.
HALVE TAMME. (moderator series)
Veel betere poster(vind ik zelf).
TomPSV
Veel betere poster(vind ik zelf).
Zeker. Ziet er een stuk beter uit.
jarno1975 (moderator series)
Poster van Sofia Vergara. De uitdrukking schieten-en-tieten films wordt hier goed uitgebeeld
EW101
Gaat het de J-sploitation kant op qua ideeën ?
Heerlijk!
Helaas wel eens BH's als wapens gezien in bv. Machine Girl (in dat geval de BH-boor) . Dus de verassing is er een beetje af ,maar het blijft wel leuk.
Ben benieuwd of er nog meer van zo'n gekkigheden hierin zitten.
Haha, geweldig! Ze blijft voor mij toch Gloria uit Modern Family
TomaskeX
Metalfist
Die van Lady Gaga vind ik niet zo geslaagd, die van Sofia Vergara daarentegen..

Machete
2010