• 9.373.363 stemmen

Met onder meer: Danny Trejo, Amber Heard en Mel Gibson

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 24 oktober 2013

Plot Machete Kills

"Trained to kill. Left for dead. Back for more."

In dit vervolg wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke gewone sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte een wereldoorlog ontketenen. Aan Machete de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken en een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.

Machete Cortez

avatar van schram101

schram101

In Film > Nieuws > Machete Kills (2013):

Robert Rodriguez wil Mel Gibson voor Machete Kills - FilmTotaal filmnieuws

Leuk bericht. Zou leuk zijn als Gibson een rolletje krijgt in deze prent.

avatar van Minotaures

Minotaures

Moet dat een vervolg wezen? Niet echt superboeiend om een vervolg van te maken...

Starmaster501

Kan de film niet ondertussen al toegevoegd worden? Er is ook al een plot.

Starmaster501 schreef:

Kan de film niet ondertussen al toegevoegd worden? Er is ook al een plot.

Dat kan pas als de opnames zijn begonnen, en momenteel is de film nog in pre-production.

Starmaster501

Trejo tweette zojuist dat de opnames volgende week beginnen.

jarno1975 (moderator series)

Robert Rodriguez heeft vanmorgen bekend gemaakt dat vandaag de opnames zijn begonnen.

Quote van Rodriguez:

“I can’t wait to do part three because it is a space opera and there will be Machete with space babes.‘ Machete Kills Again’ . . .in space.

To see a bad ass Mexican in space is really rare, especially in science fiction.”

avatar van blackcat13

blackcat13

Ach, lijkt me wel geinig, na de eerste Machete, die al ontiegelijk overdreven en zwaar onrealistisch was, kan een avontuur in de ruimte ook wel. Machete is een serie die er mee weg kan komen, het is al zo'n vermakelijke bullshit dat eigenlijk niets meer teveel is. Mits het zo kwalitatief goed gedaan wordt als de 1e machete natuurlijk.

Dus de serie kan het hebben vind ik. Of ik het persoonlijk ook leuk ga vinden, tsja... die ruimte onzin boeit mij nooit zo, ik hou ook niet zo van science fiction films en vond Moonraker een verschrikkelijke Bond film juist omdat het zich grotendeels in een ruimteschip afspeelde. Dus ik zou er zeker niet warm van worden.

Verhaal voor deze film klinkt overigens geweldig slecht, ik kijk er nu al naar uit

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Mel Gibson als bad guy is al even geweldig als de casting van Steven Seagal in het vorige deel.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

jarno1975 schreef:

Weet alleen niet wat ik daar van moet denken

Moet je ook niet over nadenken, dat zou geweldig zijn! Alleen... een opera? Van Rodriguez? Ik geloof het niet meteen. Sciencefiction als genre toevoeging nog wel, maar toch: eerst zien, dan geloven.

Alhoewel, het kan best kloppen: deel 1 betreft Amerika, deel 2 de wereld (stukje ruimte ook al), deel 3 moet dan wel het gehele universum betreffen.

bierbak

Je moet het niet zien als opera ivm muziek, maar space opera, het subgenre van sciencefiction. Lijkt me ook een geweldig idee van Rodriguez.

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Bedankt voor de verduidelijking, that makes sense.

Graag gedaan.

Dat ze er maar snel zijn, de vervolgen!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Leuk weer en geen betere regisseur dan Rodriguez. Ook erg fijne toevoegingen aan de cast die er al stond als Vergara en Heard. Ook een Space Opera variant zie ik graag komen.

jarno1975 schreef:

Weet alleen niet wat ik daar van moet denken

Ik denk dat deel 1 en 2 kwa setting gewoon hetzelfde zijn, daarom is het wel leuk dat deel 3 Machete in een heel andere setting neerzet

Moet gewoon gebeuren.

Starmaster501

Edward James Olmos (wie dat ook moge zijn) doet mee, zegt robert net op Facebook

avatar van mikey

mikey

Olmos was de coolste politiechef ooit op TV!! (miami vice)

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Olmos .

avatar van blackcat13

blackcat13

Deze film gaat dus net zo gestoord en hilarisch worden als de voorganger

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Hmmm, nou moet ik Machete toch maar eens gaan kijken

avatar van schram101

schram101

Sheen, Gibson, Trejo. Dit wordt heerlijk fout

avatar van GuyB

GuyB

Wow. Laat maar komen hoor! Amber Heard, Charlie Sheen, Mel Gibson, Danny Trejo in één film lijkt weer een zoveelste dream-come-true!

Haha inderdaad.

Charlie Sheen als president van de Vs... .....Geniaal!

avatar van Nicholas

Nicholas