Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Danny Trejo, Amber Heard en Mel Gibson
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 24 oktober 2013
Plot Machete Kills
"Trained to kill. Left for dead. Back for more."
In dit vervolg wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke gewone sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte een wereldoorlog ontketenen. Aan Machete de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken en een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.
Machete Cortez
Sartana Rivera
Osiris Amanpour
Cereza Desdemona
jarno1975 (moderator series)
Eerste setfoto's met Sheen, Trejo en Rodriguez.
catdog
- 2024 stemmen
Zitten Alba en Saldana niet meer in de film? Ze ontbreken op de IMDB page.
Edit: Ah, Alba zie ik wel op de set-foto's, gelukkig. Dan zal Saldana ook wel kloppen. Vaag dat dat dan ontbreekt op IMDB. Gelukkig maar. Ik schrok ff. Al hebben we in dat geval gelukkig nog steeds Rodriguez, Heard en Vergara om het op te vangen.
Vraag me overigens wel af hoe groot Alba's rol dan wordt. Ze was de leading lady in deel 1 en haar naam staat, in tegenstelling tot Rodriguez, niet op de poster.
Number23
Hoor eigenlijk niemand over Bichir, te onbekend zeker??
Mooie vrouwen in overvloed, vooral Alba, Vergara en Heard.
En zoals eerder gezegd: Sheen, Bichir en Gibson in een film wauw
schram101
Op IMDB staat ook Tony Jaa bij de cast..
Overigens zal ik Seagal en DeNiro wel missen. Maar met al die mokkels er voor in de plaats komt het wel goed waarschijnlijk
jarno1975 (moderator series)
Hehe, zag het ook net ja. Past er wel goed in volgens mij
gorelover
word net zo'n film waar ik niet op kan wachten als expendables 2
Starmaster501
Volgens mij kwamen Machete en The Expendables niet zo heel ver van elkaar, beide met zo'n grote cast. Nu hebben we dat weer met Machete Kills en Expendables 2
jarno1975 (moderator series)
De release van deze is nog niet bekend, voorlopig zijn ze nog aan het filmen dus duurt nog wel even (imdb geeft aan 2013), terwijl The Expendables 2 volgende maand al in de bios draait.
schram101
Lady Gaga?!
Dit moet echt magistraal fout worden. Vind haar niet bijzonder aantrekkelijk maar ze past er best goed bij denk ik.
Edit:
Eerste blik op Alexa Vega in Machete Kills - FilmTotaal filmnieuws
Grappig dat er een tweede deel van wordt gemaakt (las het toevallig vandaag in en TV gids). Aangezien de cast weer indrukwekkend is mag je wel weer het een en ander ervan verwachten. Maar ja nog effen geduld hebben.
disneystore
Schiet me niet dood maar Lady Gaga!
Eén van de meest ondergewaardeerde (door critici dan) pop artiestes van het moment in mijn ogen. Haar karakter ziet er nu al geniaal uit, terwijl er alleen nog maar een poster is verschenen.
Starmaster501
Ik denk dat Rodriquez wel wat goeds kan maken met foute acteurs
Waackx
Ik hoop wel dat Cheech Marin en Jeff Fahey terugkeren, die vond ik allebei erg goed in de vorige film.
Plus die 2 zaten ook in de originele trailer dus ik vind dat die 2 ook terug moet keren.
Starmaster501
Hmm Cheech is zo'n vast acteur die in bijna al Rodriquez zijn films speelt, aangzien hij dood ging in deel 1, betwijfel ik het, al hoop ik het wel!
Waackx
Aha,dan heb ik toch wat gemist, kan me niet herinneren dat ie dood ging.
Nogmaals herbekijken dan.
In ieder geval Jeff Fahey dan.
Starmaster501
Aha,dan heb ik toch wat gemist, kan me niet herinneren dat ie dood ging.
Nogmaals herbekijken dan.
In ieder geval Jeff Fahey dan.
Haha, Jeff Fahey had ook hetzelfde lot in deel 1, dus ik denk niet dat ze bijde terugkomen.
Waackx
dan heb ik echt heel wat gemist, ook dat kan me niet herinnneren waarschijnlijk de film stoned gekeken.
ookal moet ik zeggen dat ik de film halverwege nog weinig interessant vond omdat Machte op een gegeven moment meer een bijrol speelde dan de hoofdrol.
Starmaster501
Kijk hem op z'n minst even met je volle verstand opnieuw dan!
Het is een erg vermakelijke film.
Starmaster501
Rodriquez Tweette trouwens dat de 29 filmdagen van Machete Kills erop zitten! En hem kennende komt de film dus in sneltreinvaart deze kant op, en hoeven we niet al te lang meer te wachten hoop ik!
Het was ook zijn leukste filmervaring tot nu toe meld hij erbij.
jarno1975 (moderator series)
Nieuwe characterposter van William Sadler als Sheriff Doakes.
Naomi Watts
Geweldig nieuws idd. Beste is nog wel dat dit niet eens haar beste film is in 2013. Pretty fucking sweet! Nadeel is wel dat de rest van de cast een beetje tegenvalt met deze meesterlijke casting met Vanessasaur.

Machete
2010