• 9.377.366 stemmen

Geregisseerd door: Harmony Korine

Met onder meer: James Franco, Selena Gomez en Vanessa Hudgens

Releasedatum: 11 april 2013

Plot Spring Breakers

"A little sun can bring out your dark side."

Brit, Candy, Cotty en Faith zijn beste vriendinnen sinds de lagere school. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en zijn op zoek naar avontuur. Het enige wat ze moeten doen om echt plezier te beleven is genoeg geld bij elkaar sparen voor de voorjaarsvakantie. Wanneer ze de crimineel 'Alien' ontmoeten belooft deze hen te voorzien van alle spanning en opwinding die ze maar wensen. Onder aanmoediging van hun nieuwe vriend is het al snel duidelijk hoe ver meisjes willen gaan voor hun ultieme voorjaarsvakantie.

avatar van Bélon

Bélon

Inderdaad, ik ben helemaal geen rap liefhebber -zou het thuis nooit opzetten- maar de muziek paste goed bij deze film, heb me er zeker niet aan geïrriteerd

Naomi Watts

Lokale bios, die louter de meest Hollywoodiaanse troep draait heeft besloten Spring Breakers in het programma op te nemen . Dus voor de zeeuwen hier goed nieuws.

Vijftien keer in de bios lijkt me dus wel een haalbare doelstelling .

avatar van Stu-Pot

Stu-Pot

Naomi Watts schreef:

Eens. Al moet je dit gewoon gaan zien, verwacht niet dat ie je tegenvalt. Kan niet anders dan dat dit de verrassing van 2013 wordt. Bovendien is het ook een satirische aanklacht op dat Spring Break volk, smaakvolle muziek haalt dat lege bestaan dan weer niet onderuit .

Ga ik ook gewoon doen hoor. Sterker nog, dit gaat mijn eerste bioscoop-bezoek worden in maanden. Wat ik al niet over heb voor deze film.

krizl schreef:

Zei ik dan iets over gangster-rap ?!

Nee, Skrillex maakt gewoon pure '2012' No-brain-hipster-nonsense crap plak er maar een naam op...

Misschien past dit wel bij deze film, maar voor mij gaan dit 92 zware minuten worden met een soundtrack als dit , ookal ben ik fan van Korine's films

Greets

No-brain hipster nonsene crap, even goed een no brain hipster (ja!!! ) nonsense opmerking dan, dit.

avatar van krizl

krizl

tis al goed man

Ik wou hier geen discussie uitlokken, wou alleen maar eve kwijt wat ik denk over deze film ..

greets

Naomi Watts

Niets tipt nog aan de Franse trailer(s).

YouTube - Spring Breakers - Trailer UK

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Deze morgen zien. Best wel zin weer in wat camerawerk van Debie!

Naomi Watts

Weer een review in aantocht dus, enjoy Ricardo.

Naomi Watts

Voor de liefhebbers. Overmorgen publiekelijke pre-screening Spring Breakers in Filmschuur, Haarlem. Verkoop begint morgen om middernacht. Zie jullie daar.

avatar van Prudh

Prudh

Lekker dynamisch, lekkere neonkleuren, lekkere meiden (want daar gaat het immers om). Lekker filmpje, dus!

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Eindelijk dan een Theatrical poster!

Naomi Watts

Yep, eindelijk. Niet één van mijn favoriete promo pictures die als basis dient maar vind de poster toch wel erg gelikt. Haalt het niet bij de uitmuntende teaser maar zeker een sterke theatrical poster.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Mooooooie poster!

Inderdaad, knap

Naomi Watts

Poster by Doaly. Exclusief voor de Austin, New York en L.A. premiere.

avatar van mikey

mikey

Hmm ziet er gewoon uit als een standaard zgn ex pornstar postertje.

Naomi Watts

Excuus. Verkoop voor morgen in Haarlem is vannacht begonnen. Sla je slag.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Is er ergens na te lezen wanneer en in welke bioscopen deze film te zien is?

Ik las dat tie in Zeeland en haarem gaat draaien. Waar nog meer?

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Rotterdam ook, neem ik aan. Nu alweer zin in.

jarno1975 schreef:

Is er ergens na te lezen wanneer en in welke bioscopen deze film te zien is?

Ik las dat tie in Zeeland en haarem gaat draaien. Waar nog meer?

Chassé is wel bij je in de buurt . Maar zal bijna overal wel te zien zijn. Release is heel breed vernam ik van Independent Films.

Naomi Watts schreef:

Ja, maar basically door al de aandacht die hij nu krijgt, vooral omdat er kans is op een "Disney fan bioscoop tsunami." Maar dat stoort me opzich niet echt, heb besloten deze in NW's Sunshine Cinema suggestie te gaan zien. Gaat echt een heel "speciale" ervaring zijn hoop ik. Eén van de films waar ik op dit moment zo enorm naar uitkijken zien op een "uitzonderlijke" locatie. Kan niet beter.

Naomi Watts

Ze zouden gek zijn het niet uit te buiten. Het is vooral die groep Selena aanhangers die het financieel aantrekkelijk maken. Erg benieuwd wat je van de Sunshine Cinema vindt, in ieder geval een lekkere old timey bios met moderne uitrusting. Jaloers .

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Naomi Watts schreef:

Weer een review in aantocht dus, enjoy Ricardo.

En zeker gedaan. Wat een geniale James Franco zeg. Ik geloofde zijn rol volledig. Prachtige weergave à la Korine weer van een stel sociale outcasts, ditmaal onder begeleiding van meester Benoit Debie. Alleen jammer van het ongeloofwaardige einde. Recensie volgt binnenkort.

Naomi Watts

Ja, Franco breidt zijn brede oeuvre nog eens uit, is er een acteur met meer diversiteit dan Franco heeft op zijn CV? Ik denk het niet. Doet me altijd wel deugd als Debie dan bij naam genoemd wordt. Als je dat enorm kan waarderen dan is dit echt een geweldige rit. Ik vind eigenlijk heel de film ongeloofwaardig en het einde een perfect slot (ook mede door de Debie in insane modus). Al snap ik wel dat je dat liever anders had gezien.

Ik kijk uit naar je recensie.

Naomi Watts schreef:

Ik denk dat veel "amateur recensenten" en echte cinema liefhebbers ook echt benieuwd zijn naar Spring Breakers. Want, eerlijk, dit is echt een uitzonderlijk verschijnsel. Harmony Korine, die een film regisseert over een (echt) vet thema met Disney celebs in de hoodrol en Franco in de huid van een whiteass rapper alla Riff Raff. Is deze film niet gewoon voor iedereen interessant?

Eerste 0,5 van gebruiker Djumbo is trouwens binnen

Naomi Watts

De film spreekt wel een heel breed en heel divers publiek aan. Ik kan me geen film voor de geest halen die zo'n breed en divers publiek naar de zalen lokt.

Een o,5* beoordeling vind ik vrij plausibel, vooral als je 68 bent.

avatar van mikey

mikey

Hoezo? Deze film soreekt toch zon divers publiek aan?

Naomi Watts

Ja, maar niet iedereen. Dat had je voor jezelf ook wel kunnen bedenken neem ik aan.