• 9.374.517 stemmen

Ted (2012)

Komedie / Fantasy | 106 minuten / 112 minuten (unrated)

Genre: Komedie / Fantasy

Speelduur: 106 minuten / 112 minuten (unrated)

Geregisseerd door: Seth MacFarlane

Met onder meer: Mark Wahlberg, Mila Kunis en Seth MacFarlane

Releasedatum: 13 september 2012

Plot Ted

"Ted is coming."

John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en John zal op een gegeven moment moeten kiezen om bij zijn vriendin te blijven of zijn vriendschap met zijn grove, en zeer ongepaste teddybeer Ted te behouden.

jarno1975 (moderator series)

Regiedebuut van MacFarlane, die o.a. bekend is als de stem achter Peter Griffin van The Family Guy series. In deze film neemt hij de stemrol van de teddybeer voor zijn rekening.

Soortgelijke film die dit jaar ook uitkomt: Animals (2012)

MacFarlane . Zal wel uberdroog worden.

Hij doet de stem van hoofdpersoon Ted dus ik neem aan dat hij wel de hoofdcast is trouwens.

avatar van AHWA

AHWA

Awesome trailer.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Heeft wel wat weg van de 2 Wilfred serietjes (Australische en de Amerikaanse remake), dus super origineel is het niet meer. Leuk kan het wel worden

avatar van schram101

schram101

Haha, die trailer kent een paar uberdroge stukken zeg. Ook wat mindere, maar deze wil ik zeker zien!

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Trailer is werkelijk briljant.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

MacFarlane is een baasch!! En dan nog Mila Kunis

avatar van Ste*

Ste*

• 2071 berichten

Ah Seth MacFarlane, serieus een van mijn grootste idolen. Zijn humor, zijn vermogen tot zoveel verschillende stemmen, heerlijk.

Beetje jammer van Wahlberg, en Kunis is - hoewel mooi - ook niet echt een van mijn favorieten na haar tergende rol in Friends with Benefits, maar alsnog, ik kijk hier erg naar uit!

avatar van Respekked

Respekked

Ok, hoog op de lijst. Trailert is cool!

jarno1975 (moderator series)

Greenband trailer (Youtube) met flink wat nieuw beeldmateriaal.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Ik kan niet wachten tot deze uitkomt!

Meneer Bungel

10x niks dit, als ik een lijst had met wat niet te zien, stond deze bovenaan. Sorry, MF fans. En ja, FG is soms best leuk.

Meneer Bungel schreef:

Smaken verschillen (gelukkig maar). Neem aan dat je een film als The Dictator dan ook niets vindt?

Meneer Bungel

Da's offtopic. Maar nee, dat lijkt me ook niets. Het moet maar net goed vallen met flauwe humor. The Naked Guns en Elf vind ik dan weer geweldig...

avatar van Jesper187

Jesper187

Ik kijk hier anders ook niet echt naar uit, ik ga hem wel kijken, zodat ik er over kan oordelen, maar Family Guy vind ik ook maar tamelijk flauw en afgezaagd.. but we'll see...

avatar van Ste*

Ste*

• 2071 berichten

Meneer Bungel schreef:

Heb je 'm al gezien dan?

Meneer Bungel

Nee, hoe kom je daar bij? -edit- Maar je wilt liever niet begrijpen dat ik het 'slechts' over twee uitgebreide trailers had...?

Naomi Watts

Niets minder dan briljant. Heerlijke edgy humor, Wahlberg is altijd erg goed als slacker, koddige wezens die allerlei vuilbekkerij uitslaan is in my ballpark, Kunis een nikszeggend rolletje geven waar ze alleen mooi moet wezen is ook the way to go en natuurlijk de nodige candy (can you say Cashier?).

Meneer Bungel

Waar zit 'm dat 'edgy' dan in?

Naomi Watts

Voor mij zit het 'm in de foul language en behaviour van Ted.

Meneer Bungel

Da's gewoon grof taalgebruik en gedrag, toch niet 'edgy' (scherp)?

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Hmm...trailer ziet er nogal bourgeois uit met al dat nutteloze geheen-en-weer op een comfortabel bankstel.

Meneer Bungel schreef:

Da's gewoon grof taalgebruik en gedrag, toch niet 'edgy' (scherp)?

Met edgy bedoel ik op het randje, gedurfd.

Anno 2012 nog?

avatar van DonPeliculón

DonPeliculón

De trailer ziet er niet verkeerd uit en het concept is ook leuk. Nu hopen dat de grappen die de moeite waard zijn niet al in de trailer zaten.

avatar van killer13

killer13

ziet er zalig uit

avatar van the knight

the knight

lijkt me tof maar zulke films kijk ik enkel als ze op dvd uitkomen ik ben een groot south park fan dus dit zal mij wel liggen denk ik

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

MacFarlane weet ze wel te kiezen, zeg; Mila Kunis, Laura Vandervoort, Jessica Stroup, Melissa Ordway;alsof ik zelf bij de casting betrokken was.

't Is een aardig regiedebuut, met zo'n beetje alle humoristische taferelen die Family Guy al tien jaar gaande zo populair maakt; ongepaste 9/11 grappen, ellenlange (kip)gevechten, eigenaardige karakters (Ted's baas ), herhalende gags, eindeloze referenties en een waslijst aan cameo's. Dat allemaal gestrekt over een anderhalf uur dat onverwachts toch een zoet einde kreeg. Had toch iets anders verwacht, 't was allemaal toch vrij braaf uiteindelijk om echt bij te blijven.