Men in Black 3 (2012)
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Plot Men in Black 3
"Back in time."
In Men in Black III gaan Agenten J en K terug in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets of niemand slaat hem met zoveel verstomming als zijn norse, terughoudende partner. Wanneer het leven van K en het lot van de planeet op het spel staan, zal Agent J terug in de tijd moeten reizen om de dingen recht te zetten. J ontdekt dat het universum geheimen herbergt waarover K hem nooit verteld heeft - geheimen die zich zullen openbaren als hij samen met de jonge Agent K zijn partner, het agentschap, en de toekomst van de mensheid probeert te redden.
Agent J
Boris's Girlfriend
Jeffrey Price
Young Agent O
Chainsaw
Nooit gedacht dat het gegeven van Men in Black kon worden opgerekt tot een trilogie. Meestal levert dat oprekken en uitmelken ook niet veel soeps op. In het geval van Men in Black III gaat het nog aardig. Smith en Jones zijn, wederom, een prima duo en ook het casten van Brolin was een slimme zet. Verder weet Jemaine Clement goed te vermaken in zijn Tim Curry- achtige rol als de bad guy. Lekkere bad-ass gast met prima looks en die ook nog eens komisch uit de hoek kan komen (A har har har). Sowieso laat Rick Baker weer eens zien waar hij goed in is. Terwijl Danny Elfman het laat horen.
Maar ondanks deze namen blijft Men in Black III toch maar zo zo. Het is nergens ook maar een beetje bovengemiddeld en erg geestig is het ook niet. De personages zorgen af en toe voor een glimlach her en der, maar de echte lol blijft jammer genoeg uit. Verzorgd en amusant is deze derde Men in Black wel, maar verder dan prima tussendoortje komt het allemaal niet.
3 sterren.
Jediron
Wat een pulp. 1 ster voor de moeite, maak er verder geen woord aan vuil, het is een draak van een film.
Neder0001
We zullen dit soort filmkijkers niet missen.. succes!
Waarom reageer je dan.
bassie200
Vond het ook echt helemaal niks. De film begon al zo ontzettend slecht met die badguy, dat ik me de rest van de hele film dood heb zitten ergeren aan die kerel.
Verder niks vernieuwends, redelijke special effects, matige Aliens, maar het belangrijkste wat dit deel mistte ten opzichte van de 2 vorige delen, humor!!.....totaal niet aanwezig in deze film.
Nee, had me verheugd op deze film, maar is echt een teleurstelling geworden!
HALVE TAMME. (moderator series)
Zo naar de bios om het derde deel te bezichtigen(ik ben benieuwd).
biggy
Hate it or love it.
In vergelijking met de vorige 2 films kon ik hier mijn aandacht maar moeilijk bijhouden.
Niks speciaals, slechtste deel van de 3.
HALVE TAMME. (moderator series)
De koek is op,een deel 4 hoeft dan voor mij ook echt niet te komen.Zoals bassie2000 al vermeld:niks vernieuwends en het belangrijkste wat dit deel mistte ten opzichte van de 2 vorige delen, humor!!.....totaal niet aanwezig in deze film.
Het positiefste wat ik zelf aan deel 3 vind,is dat Tommy Lee Jones
gelukkig weer
van de partij was,anders was de film helemaal niks geworden voor mij.
(Tommy Lee Jones een acteur die niks fouts kan doen bij mij
Een 4 voor T.L.Jones/1,5 voor de film.
pethunia
Vermakelijk, leuk dat ze er nog een staartje (een hele film) uit hebben kunnen brouwen, maar niet briljant.
Partyboooi
Voor mij de slechtste film van 2012 tot dusver... MIB was wel leuk, MIB 2 was al niet om aan te zien, maar ik dacht laten we deze ook eens ind e bios gaan bekijken. Helaas ook nog moeten betalen voor de 3D (wat er bijna niet in voorkomt) en van een koude kermis thuis gekomen.
Verhaal: slecht. Special effects: niks bijzonders. Al met al: drama!
Bah, wat een tegenvaller. Ik vond de MIB reeks vroeger best leuk, maar de films waren ook weer niet top. Maar de mix van actie, avontuur en humor deed het best goed. Smith en Jones waren een leuk koppel en het verhaal was wel origineel. Kortom, zo raar was een 3e deel niet. Alleen hadden ze het beter niet kunnen doen, want er was echt niks aan. Het voelde als een saaie, eentonige herhalingsoefening met een chronisch gebrek aan geslaagde grappen. Ook het tijdreiselement vond ik vrij matig overkomen, had je meer mee moeten doen. Smith en Jones doen het nog aardig, maar de echte chemie ontbrak.
Maar het allerergste vond ik nog wel de afschuwelijke special effects. De film heeft een fortuin gekost, maar dat valt aan de beelden ieder geval niet te zien. Ze stellen niet eens een beetje teleur, nee het ziet er gewoon niet uit. Heel jammer.
Kortom, laat deel 4 maar lekker zitten.
vranque
Jemaine Clement. En ik maar denken dat het Hugo Weaving was. Het komt in ieder geval uit de buurt van down under. Prima derde deel overigens. Ik heb ervan genoten ook al was het een standaard werkje maar met toch wel fijne verrassingen.
Koen87
Vooral veel meer van hetzelfde (al had ik ook niet anders verwacht). Echter is het script wel erg dun en zijn de FX vrij matig. Ondanks dat heb ik me wel vermaakt met dit (laatste?) deel van MIB.
Waku
Top dat er ook steeds meer recensies komen over wat betreft het 3D effect.
Is tegenwoordig ook belangrijke aanvulling op de film.
In dit geval heb ik vernomen dat het niet veel toevoegt dus kan ik genoegen nemen met de reguliere uitvoering.
-P-
Oke dit is wel de verreweg de minste van de 3.
Het eerste half uur is werkelijk geen zak aan, ik had hem bijna uit gezet, maar daarna begint de film eigenlijk. De jonge Tommy Lee (K) is werkelijk geniaal neer gezet door Josh Brolin, dat werkt heel goed.
Hoe dom het begin ook is des te beter is het eind, dat mag er absoluut zijn.
Hopen dat deel 4 beter wordt, want die zit er ook aan te komen. Is min of meer bevestigd.
Mede door het feit dat dit deel toch behoorlijk succesvol is. Mib 4
dijkieR
Oke dit is wel de verreweg de minste van de 3.
Hoe dom het begin ook is des te beter is het eind, dat mag er absoluut zijn.
Mede door het feit dat dit deel toch behoorlijk succesvol is.
Deel 4 ??????
Dat meen je niet...
Lekker uitmelken deze shit of niet??
Waardeloze film vond ik t...
Alles was t gewoon net niet...
Die aliens zagen er ook crappy uit man...
Deel 1 en 2 waren nog wel te pruimen maar deze had ik beter links kunnen laten liggen...
Pazmaster
Tsja, niet slecht ofzo maar ook niet echt goed. Beetje dezelfde slappe humor als in de vorige delen. Zelfde "aliens willen de wereld vernietigen" verhaal maar nu met tijdreizen erbij. Hoe het af gaat lopen weet je natuurlijk al van te voren. De special FX vond ik een beetje tegenvallen. Ik had het wel iets spectaculairder verwacht nu in 2012. Kan ermee door deze film maar niets bijzonders. 3 kleine sterren
SnakeDoc
Wat een pijnlijk slecht vervolg zeg. Gaat al fout aan het begin, waarbij we een vliegens vlugge introductie te zien krijgen van alle personages. Er zit een veel te snel tempo in de film zonder prettige opbouw. Het einde rondom de Apollo was nog wel leuk gemaakt, maar MIB3 gaat het niet halen bij zijn 2 voorgangers.
Teleurstellend!
robinb
Dit is echt een van de allerslechtste films die ik dit jaar gezien heb. Wat was de chemie slecht, de badguy dramatisch en een verschikkelijk simpel knip en plak verhaal waar je als kijker nooit in komt.
Eigenlijk dacht ik na 1 minuut al van dit word niets, als je de film nog moet zien en tijdens de eerste paar minuten hetzelfde denkt dan kan je hem beter af zetten want beter word hij niet..
0.5 ster puur omdat ik niet lager kan stemmen...
PEN15
Begin was wel aardig en de sfeer van de voorgaande delen leek er in te zitten, maar al gauw ebt het weg en de locomotief komt geheel tot stilstand als ze gaan tijdreizen. Ik vind de vorige delen veel leuker en die badguy stelde niets voor. Zelfs de badguy uit deel I was een paar machteninteressanter. Die Will Smith is een soort Steve Urkel die op late leeftijd geen onvolwassen prince of belair typetjes meer moet spelen. Die 225 mille budget zal wel bij de NASA vandaan komen om de leugen te kunnen blijven vertellen. Dat zal de verklaring zijn waarom er ineens na tien lange jaren weer een vervolg moest komen.
Apster
Leukste deel van de reeks. De eerste twee delen deden me niet veel, met als dieptepunt de sequel. Ik zat dan ook niet zo te wachten op nog een deel, maar het geinige tijdreis verhaal en de jaren zestig setting maakte het toch nog redelijk kijkbaar. Brolin deed het verrassend leuk en is daardoor het leukste personage in de film. Regie van Sonnenfeld is nog steeds wel brak, de score van Elfman blijft kut en kwa effecten nog steeds pover. Het is eigenlijk meer door het verhaaltje dat ik het kon waarderen, al had er misschien wel wat meer uit het sixties gebeuren gehaald kunnen worden.
Net iets beter dan deel 1, maar meer dan 2,5* is door de minpuntjes teveel van het goede.
hankdigger
Wat een slap filmpje.
MIB nooit echt erg geweldig gevonden, maar ik had hier toch een paar momenten dat ik de tv wilde afzetten. Voor een film die voor een groot deel leunt op de sf, waren deze wel erg slecht.
Verloop van de film is saai. In het jaren 60 gedeelte zaten nog een paar grapjes die een glimlach opleverde, maar daar hadden ze zo veel meer mee kunnen doen.
Saai, braaf en meer van hetzelfde.
Re73
tja 1 en 2 vond ik destijds al niks. En deze..... moah ik heb hem uitgezeten....
Visueel zag het er allemaal zeer fraai en kleurrijk uit. Ook de special effecten waren fraai maar dan heb je eigenlijk wel alle sterke punten van deze film gehad. Het verhaal had eigenlijk weinig om handen en was ook geregeld flauw (zeker het einde). Datzelfde geldt ook voor de humor die zelden geslaagd was. Will Smith en Tommy Lee Jones (dit keer eigenlijk in een soort van bijrol) deden het best aardig maar vooral Jemaine Clement als Boris The Animal speelde goed en leuk en redde de film nog enigszins. Maar al met al is dit toch wel een tegenvallend derde deel in de Men in Black reeks.
P.S. de rol van Nicole Scherzinger in het begin van de film was best geinig en ze zag er ook verdomde fraai uit.
Waku
Vanaf het begin is het ouderwets smullen met deze MIB 3.
Met name de special effects zien er weer gelikt uit.
Will Smith en Tommy Lee Jones lijken hun rol een beetje op de automatische piloot te spelen maar dit stoort niet. Veel actie en een mooi gevonden slot van deze film zorgt voor een kleine verrassing.
Waackx
Deel 1 was fris en vernieuwend en had een goeie badguy en een leuk verhaal, deel 2 had een zeer simplistisch verhaal met ongrappige sidekicks (die pratende hond en Johnny Knoville), deel 3 heeft juist een onnavolgbaar verhaal waarin net als in deel 2 bijna geen leuke humor is in verwerkt en de enige leuke side-kicks uit deel 2 (die brutale Worms) komen nauwelijks voor in dit deel.
Net als deel 2 heeft deze film weer geen goeie badguy en is Smith wederom niet grappig.
Alleen Josh Brolin als K is goed te noemen.
Wat trouwens met Frank de hond en Rosario Dawson uit deel 2 is gebeurd wordt verder niet uitgelegd, alsof ze beiden nooit hebben bestaan.
Dit deel is niet zo gemakzuchtig gemaakt als het deel daarvoor maar je vraagt je af waar het gigantische budget is heengegaan, want de special-effects waren niet bepaald hoogstaand te noemen.
Je moet volgens mij wel een hele grote Will Smith-fan zijn om deze film leuk te vinden.
Ik ben in ieder geval klaar met MiB.
Turboschaap
Waar ik deel 1 en 2 echt leuk vond, is deel 3 echt een grote tegenvaller.
Weinig spanning en actie, slap verhaal.
Koerok
Ongelooflijk alle negatieve reacties. Dit was gewoon de beste in de reeks!

Men in Black: International
2019

Men in Black II
2002

Men in Black
1997

Succesvolle sciencefictionreeks 'Men in Black' vanaf zondag te zien op Netflix: 'Kun je blijven kijken'

Yip Man

Ocean's Eleven
Misdaad / Komedie, 2001

Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society
Actie / Sciencefiction, 2006
tijdreizentime machinegebaseerd op stripbuitenaards wezenbuddy copfictional government agencyseeing the futurechanging history