• 9.376.374 stemmen

Met onder meer: Vin Diesel, Larenz Tate en Timothy Olyphant

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 28 augustus 2003

Plot A Man Apart

"Love changes a man. Revenge tears him apart."

De film volgt de verrichtingen van de anti-drugsdivisie van de Amerikaanse douane in het zuiden van Californië. Beambten Sean Vetter en Demetrius Hicks worden 'The Gunslingers' genoemd vanwege hun stoere uitstraling die ze verkregen met het opgroeien in de straten van de grote stad. Ze komen in conflict met de drugsbaron Memo Lucero. Wanneer deze gearresteerd wordt, vult Diablo het machtsvacuüm in. Vetter en Hicks moeten hun straatervaring gebruiken om te infiltreren in zijn organisatie.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

snip

Top film moet je gezien hebben.

ik vind vin diesel anders een top acteur.

avatar van Metalfist

Metalfist

Als je de reclame op tv ziet voor deze film hoor je altijd een lieke dat gaat van Oh my god I can't believe it ...

weet er toevallig iemand welk liedje dit is ?

avatar van haldir

haldir

Prachtige film, prachtige actie scenes, een echte topper!

Zeker Vin Diesel, een top prestatie,

****/5

avatar van helleke

helleke

Heel goeie actiefilm met misschien wel Vin Diesel zijn beste acteerprestatie.

Beetje een film à la Man on fire(al was die nog een stuk beter en Denzel is nog een groter acteur dan Vin)

Ik ben anders geen al te grote fan van Diesel maar deze rol was hem op het lijf geschreven.

De film is voorbij gevlogen wat een positief iets is.

Daarom 3,5 sterren

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Goeie actiefilm hoor!

Spanning was goed aanwezig, verhaallijn was goed, wel wat simpel een man die wraak gaat nemen maar dat maakte niet erg veel uit bij deze film.

Personages waren ook goed, vooral van Vin Diesel die een goede rol neerzette en echt een lust voor het oog was, nooit erg om naar hem te kijken!

Al met al een lekker filmpje.

avatar van Beatboy

Beatboy

SUPER aktie film!!!!4*

avatar van juztin

juztin

echt een geweldige film. met actie maar ook een aardig verhaal en nog aardig acteerwerk ook.

top!

avatar van N_SANE

N_SANE

Mooie film, voldoende actie, een goede verhaallijn.

Lekker verstand op nul. Zeker een aanrader 4*

snip

lekkere actie in deze film met super verhaal.
echt een kippevel moment als ie hoort dat dat die gozer zn vriendin vermoordt heeft, en die gozer dan net zo lang slaat tot ie et lekker vind !!!aanrader 4*

avatar van stefan017

valt nog net mee

avatar van AgonyBe

AgonyBe

Metalfist schreef:

weet er toevallig iemand welk liedje dit is ?

Kaiser Chiefs

avatar van vantje

vantje

Schitterende actiefilm. Mooi in beeld gebracht. Goeie acteerprestaties.

avatar van dijkieR

dijkieR

ik snap t lage gemmidelde niet zo

ik vond dit toch wel een hele goede aktie film

op t einde na dan

dat ie zo dat dorp in komt lopen en zo

maar toch 3.5*

avatar van Minority_Check

Minority_Check

dus diablo was die gast die in de gevangenis zat of niet ????

aardige actie film

niet al te boeiend

avatar van Maruk_17

Maruk_17

Ja , diablo was die man volgens mij die in de gevangenis zat, maar hoe kwam die aanslag dan op zijn vrouw?

Leuke film !

avatar van ILDIB

ILDIB

Beeldtechnisch is het prima maar o wat een butt verder...

een paar van die semi emotie momenten die echt te slecht waren.

En een verhaal wat aan 18 kanten rammelt.

dieptepunt, diesel heb schotwondje en ligt blijkbaar daarom 1 week in coma...

avatar van gotti

Begin Diesel steeds meer te waarderen. Net iets te veel volgens de standaard conventies, maar wijkt er gelukkig hier en daar ook wel van af.

avatar van Skeleton

Skeleton

Goeie actie film met opzich ook nog wel een goed verhaal!

avatar van raymondg

raymondg

Sterke revenge film waarin Diesel goed uit de verf komt. Dit soort rollen is hem op het lijf geschreven.

avatar van rocky I.S

rocky I.S

mooie film zeker.ik ben een grote fan van vin diesel.het was een droevige film zeker in het begin en er was volop actie een goede film.

avatar van The Oceanic Six

Heerlijke knaller! Ben altijd gek op wraakfilms omdat ik me altijd goed in kan leven wat mensen dan zouden willen doen. Niet dat ik zon ervaring heb meegemaakt hoor Maar het idee dat je doordraait als geliefden wat wordt aangezien lijkt me logisch.

Daarnaast vind ik Vin Diesel altijd een prima acteur die altijd erg cool is. Hij zet ook een uitstekende rol neer in de film.

Af en toe rammelde het plot wel maar dat doet niks af aan de kwaliteit van de film. Zoek je een lekkere actieknaller, kijken!

avatar van luuk1988

luuk1988

Rianneke_Dan schreef:

Goeie actiefilm hoor!

Al met al een lekker filmpje.

aight riannekeee dat heb ik gelezen!!

Nee film was idd oke je ziet ook dat de persoon verandert in de film dat vind ik goed 3.5 *

avatar van perfection

perfection

lijkt me een B film

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Voor de actiefilm liefhebbers is deze film zeker wel een aanrader. Al met al een mooi inelkaargezette film. Diesel laat hier weer eens zien dat hij er wat van kan. Ik denk trouwens dat ik ook snel gek zou worden als er iets met mijn liefje zou gebeuren.

perfection schreef:

lijkt me een B film

eerst kijke en dan zie je wel dat het een top film is !!!

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Lekkere actiefilm!

Na "The Negotiator" hadden we 5 jaar niets van Gray gehoord, toen hij met deze film kwam.

Als je even zin hebt in een pretentieloze actiefilm waar je zonder bij na te denken naar kan kijken, dan is deze film ideaal!

Het verhaal is niet al te ingewikkeld, waardoor je je gewoon lekker kan laten leiden door de actievolle scenes.

Diesel is op dreef als wraaknemende cop die niets ontziet om achter de moordenaar van zijn vrouw te komen. Al gaat hij misschien niet zo ver als Washington dat wel deed in "Man on Fire" en kan deze film ook niet aan die film tippen, toch is deze film wel zeer vermakelijk om naar te kijken.

3,5 ster

avatar van Tarkus

Tarkus

Goede actiefilm met een prima scenario.

Toch is dit niet Vin Diesel's beste werk, ik heb al betere films van hem gezien.

Het geluid op de DVD valt ook tegen, de vuurgevechten en ontploffingen blijven op eenzelfde geluidsniveau als de dialogen en dat is wel hinderlijk, je zou verwachten dat ze er, zeker bij een 5.1 surround, bovenuit zouden komen, niet dus.

Ook het einde van de film is een beetje voorspelbaar, maar om gewoon een avondje van een actiefilm te genieten is dit best nog een aardige prent.

avatar van Bad Kitty

Bad Kitty

Goede actie film!

4****

avatar van 606

een hele goede actie film en leuk verhaal

vin diesel doet het niet verkeert net als de rest