Genre: Actie / Drama
Met onder meer: Vin Diesel, Larenz Tate en Timothy Olyphant
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 28 augustus 2003
Plot A Man Apart
"Love changes a man. Revenge tears him apart."
De film volgt de verrichtingen van de anti-drugsdivisie van de Amerikaanse douane in het zuiden van Californië. Beambten Sean Vetter en Demetrius Hicks worden 'The Gunslingers' genoemd vanwege hun stoere uitstraling die ze verkregen met het opgroeien in de straten van de grote stad. Ze komen in conflict met de drugsbaron Memo Lucero. Wanneer deze gearresteerd wordt, vult Diablo het machtsvacuüm in. Vetter en Hicks moeten hun straatervaring gebruiken om te infiltreren in zijn organisatie.
Sean Vetter
Pomona Joe
Hondo
Gustavo Leon
Sjraar
heb net ff de trailer bekeken en ik weet niet wat ik er van moet vinden, zal wel weer een standaard "man-vrouw => vrouw gaat dood => man wreekt zich" film worden, maar dat wil niet zeggen dat ik 'm niet wil zien, ik zie diesel toch wel zo'n beetje de nieuwe stallone worden; patser met toch wel een klein hartje
Vyvre
Drama. 110 Minuten van mijn leven die ik nooit meer terugkrijg. Met veel bloed, zweet en tranen me naar het einde toe gepijnigd. Wat een verschrikkelijk slechte film.
Diesel is net zo slecht als in xXx, Geno Silva is totaal niet overtuigend, het acteerwerk in de ganse film is belabberd en hangt van cliches aan elkaar. Ik heb na 5 minuten de ambitie om alle cliche's op te schrijven laten varen, simpelweg omdat ik a) niet zo snel kan schrijven en b) ik niet genoeg papier in huis heb. Enige leuke scene is als George Sharperson (een enorme neger genaamd 'Sexy') een disco binnenstorm met een Gätling (zeg ik dat goed?) gun en de hele tent aan gort schiet op het nr 'Messenjah' van 'POD'. Voor de rest is deze film, zoals u als wakkere lezer wellicht al opgemerkt heeft, niet aan mij besteed.
mc rosss
ik heb gisteren de film gezien, een gewone actie film een gematigde film. een zoals de vele anderen 2.5 sterren
SE7EN
Heb 'm vandaag in Belgie gezien, had zwaar hoofd in Vin Diesel, maarrrr de film viel mij niet tegen. Vond het een aardige actiefilm. 3 sterren
Neder
hier waren bij sommige delen spoilertags op zn plaats geweest.
T®inity
De trailer maakte mij heel nieuwsgierig naar deze film en F. Gary Gray heeft toch wel knap werk geleverd met 'The Negotiator'. Ik ben benieuwd..
jedymaster
en dat in combinatie met vin!
Redelijk actie-drama, wel allemaal al een keer eerder gezien. Film had van mijn een 7 gekregen 3.5*, maar door het einde van de film ging er een halve ster vanaf. Een dikke voldoende voor mijn dus 3 *
bennie jolink
mooie trailer..."een MAN die vecht tegen ONRECHT en CRIMINALITEIT!".....met zo'n gave rtl4 voice-over......vraag me af wie dat heeft ingesproken?? je weet het niet. en je komt er ook niet achter.
Justice4All
mooie trailer..."een MAN die vecht tegen ONRECHT en CRIMINALITEIT!"...
bennie jolink
nee we moeten het tegenwoordig hebben van zelfstandig opererende recherche agenten wiens vrouw is vermoord door dezelfde criminelen waar hij al achteraan zat! in nederland zijn dat er....ehh.....nul.
in amerika twee, want mel gibson overkwam mirakuleuzerwijs hetzelfde in lethal weapon 1!
moviefreak#1
Oh mijn god deze film krijgt vijven
Zelfs mijn vriendin (de ultieme vindiesel fan:() vind deze film niks. Kan misschien iemand die hier een 5 voor geeft ook een kleine uitleg geven ? Alvast bedankt
Linda
Tja aangezien ik alle films bij mij in de buurt zo'n beetje gezien heb en toch erg graag naar de film wilde ben ik hier maar heen geweest. Op zich heb ik wel wat met het 'man neemt wraak' verhaal maar deze film was gewoon erg slecht. Het verhaal is ontzettend slap en er wordt (vooral door Vin) erg slecht geacteerd. Ook de muziek vond ik verschrikkelijk slecht bahbahbah. Van zijn looks moet Diesel het in deze film ook al niet hebben, 15 minuten is hij om te smullen maar dan komt de snor en de baard brrrr. Gelukkig heb ik nog wel kunnen genieten van die super sexy stem van hem
. 1,5 ster verdient de film nog net.
Film begint vrij aardig als een soort bovengemiddeld drugspolitie-actieverhaal.
Helaas gaat het daarna te lang door met hetzelfde, zonder dat er ook maar iets interessants gebeurt.
Wel even (redelijk) vermakelijk, maar daarna ben je 'm snel vergeten.
SuperJ
Ik vond de film opzich vrij aardig, alleen vond ik dat vin diesel minder uitstraalde dan in XxX en the fast and the furious. Daar is ie echt de "coole bikkel". En dat valt me bij 'a man apart' wat tegen. Ik had beter verwacht, ook omdat hij op de poster er al zo 'cool' uitzag. Min of meer een standaard actie-film, maar met wel een enigszinds verrassend einde. Toch wel leuk gedaan, 3*
Moviestar
aan diegene die al geweest zijn is het wat? ik heb namelijk een enorme hekel aan Vin Diesel (logisch na XXX) maar als ie ECHT goed is huur ik m misschien ooit wel
Justice4All
Degelijk goede STANDAART actiefilm. Ik moest gelijk aan Steven Segal denken, behalve Steven Segal kan niet acteren maar wel vechten. Ook voor zijn ouwe leefdtijd.
Als je iets opvallends wil tikken zorg dan wel dat je het goed spelt...
Justice4All
Degelijk goede STANDAARD actiefilm. Ik moest gelijk aan Steven Segal denken, behalve Steven Segal kan niet acteren maar wel vechten. Ook voor zijn ouwe leefdtijd.
Justice4All
Als je iets opvallends wil tikken zorg dan wel dat je het goed spelt...
Is gewijzigd!
ForzaRoberto
Dit is geen aanrader.
Vin Diesel valt weer een beetje door de mand
WB
Mwa, mag niet klagen over deze film! Uiteraard wel een standaard goodguy-badguy-verhaal! Maar om te laten zien dat je tegenwoordig nog steeds niet al teveel Special Effects nodig hebt om een actiefilm te maken, is deze film wel gelukt!
Hij keek wel lekker weg, je hoefde niet teveel na te denken, en de actie die erin zit, is wel goed uitgevoerd! Lekker ouderwets schieten en bloedvergieten!
Oftewel: Simpele actiefilm uit de tijd dat Jean Claude Van Damme nog nuchter was, en Sylvester Stallone nog niet bejaard!
MaXSeL
DIt is een standaard Good guy bad guy movie, vrouw gaat dood, hij neemt wraak OEEEEEH , kom op , dat is verleden tijd. Ik vond er helemaal niks aan van deze film...had echt veel meer verwacht.!!! Jammer dat zulke films in de bioscoop draaien!!

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

The Elephant Man
Drama / Biografie, 1980