• 9.376.464 stemmen

Geregisseerd door: Ruben Fleischer

Met onder meer: Ryan Gosling, Sean Penn en Josh Brolin

Releasedatum: 10 januari 2013

Plot Gangster Squad

"No names. No badges. No mercy."

Los Angeles, 1949. De meedogenloze maffiakoning Mickey Cohen (Sean Penn) voert het bewind in de stad en verrijkt zich door de inkomsten uit drugs, wapens, prostitutie en – als het even kan – elke weddenschap die afgesloten wordt ten westen van Chicago. En hij doet dit alles dankzij de bescherming van niet alleen z’n eigen crew, maar ook van de politie en de politici die hij onder de duim houdt. Hij schrikt zelfs de moedigste en hardste politieagenten af, behalve een kleine geheime afdeling van de LAPD die, onder leiding van Sgt. John O’Mara (Josh Brolin) en Jerry Wooters (Ryan Gosling), hun krachten bundelen om Cohen neer te brengen.

John O'Mara

Navidad Ramirez

Connie O'Mara

avatar van Yugnav

Yugnav

Dat is omdat er in de trailer een bioscoop-shooting zat. Uit medeleven met de slachtoffers van de schietpartij in Denver tijdens de Batman premiére, gaan ze de trailer aanpassen. Opzich wel begrijpelijk, als zou ik het wel erg overdreven vinden als het ook uit de film halen...

avatar van Shinobi

Shinobi

Schietscène geschrapt na bloedbad | nu.nl/film | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

Kansloos ook, dat was juist één van de meest spectaculaire scènes uit de film en waar ik me ook wel op verheugde.

avatar van synec

synec

De release wordt uitgesteld naar januari, wordt gehermonteerd en krijgt waarschijnlijk reshoots. Ik voel me slecht voor de regisseur. Het lijkt erop dat deze film officieel naar de kloten is, allemaal door slechte timing. (of ja door die idioot met oranje haar) Belachelijk als je het mij vraagt. Ik vind het heel erg wat er is gebeurd in Denver maar dit gaat toch te ver? De film heeft er absoluut niets mee te maken. Ze halen wat lijkt op een geweldige climax scene eruit en waarschijnlijk nog veel ander geweld om controverse te vermeiden die er binnen 2 maand niet eens meer gaan zijn OF om te vermeiden dat een klein groepje mensen zich beledigd gaan voelen. Wat een geweldige film leek, een potentiele hit had kunnen worden en zijn kans om in de prijzen te vallen bij awards seizoen zijn nu bijna helemaal verzekerd noppes. Ik hoop dat we ooit een director's cut te zien gaan krijgen. Mijn interesse in deze film is voorlopig zo goed als verdwenen. Verplichte aanpassingen en censuur aan het script is gewoon helaas geen goed nieuws voor Gangster Squad. Wat een zever is dit weer van WB en typisch Amerika dat tegen niets kan. Straks zullen ze Tarantino nog aanklagen en hem verplichten om terug in de tijd te reizen en de cinema scene uit Inglorious Bastards te schrappen. Het zou nog steeds een geweldige film zijn, toch?

sinterklaas

Wat een gejank allemaal. Die bioscoop stuk leek me nog wel zo vet. Maar nee hoor, de pers moet weer zo sensationeel zijn om een toevallige moordactie te gaan vergelijken met een film en daarmee ook nog een film gaan verneuken waarvan de verwachtingen hoog zijn. Ik denk dat ze de slachtoffers meer verdriet doen met alles weer eens lekker sensationeel te maken, zodat de mensen hun medelijden als spanning en sensatie gaan zien om er ook nog even te mogen tussenvallen. Bah!!!

De media is een reet met honing en de maatschappij zijn de bijen!!!

Nieuwe NL releasedatum: 10 januari 2013 in de bioscoop (Warner Bros)

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

sinterklaas schreef:

Flauwekul, dit. De doorsnee bioscoopganger kan gemakkelijk 't Aurora incident bij de desbetreffende scene indenken; vergt geen vergelijkingen van een perslid om die emoties op te roepen.

avatar van disneystore

disneystore

En dan wordt Warner Bros nog is aangeklaagd? Haha, belachelijk. Mensen kunnen soms zo ongelooflijk idioot doen. Altijd als er zo'n incident gebeurd gaan mensen zoeken bij wie de schuld ligt. Blijkbaar is het nu ook de fout van de politie dat Anders Breyvik die vreselijke moorden heeft gepleegd? Nee, dat is het niet. Het is de fout van een psychopaat die doortrapt, niet van de politie. Dat Warner Bros nu aangeklaagd wordt is bullshit. Er is een schuldige maar men moet blijven verder zoeken omdat dit nog niet genoeg is om de arme slachtoffers zich waardig te laten voelen. Ik vind het vreselijk wat er gebeurd is. Maar Warner Bros en deze film hebben daar niets mee te maken. Mensen kunnen soms zo op hun tenen getrapt zijn voor nietige dingen, precies alsof de regisseur kon weten dat juist een maand voor de film uitkwam dit ging gebeuren? Schandalig, echt.

avatar van disneystore

disneystore

jacobine_rodijk schreef:

Dat ze die scène schrappen boeit me niet, maar dat Warner Bros aangeklaagd wordt begrijp ik dus totaal niet.

avatar van Jesper187

Jesper187

In Amerika word je voor iedere scheet aangeklaagd, niets nieuws onder de zon.

avatar van qwertzu

qwertzu

ben benieuwd!

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Lijkt me nog steeds wel cool, onnodig van het uitstellen..ziet er goed uit

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Ziet er nog steeds erg gewelddadig uit, ook zonder de gewraakte bioscoopscène. Blijf het jammer vinden dat die geschrapt werd.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Wat zei Nolte nou allemaal? Ziet er aardig uit verder.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Sterke trailer. Visueel zeer solide, het design doet de setting eer aan en een uitstekende cast. Dion Beebe is weer terug in vorm. Wat een heerlijk ding blijft die Arri Alexa toch .

sinterklaas

Ja, hier kijk ik ook wel naar uit. Blijft gewoon nog wel jammer van die bioscoopscene.

avatar van AC1

AC1

Trouwens, Nick Nolte en L.A. Noir gaan verdomd goed samen. Je moet Mulholland Falls maar eens checken. Heerlijk!

avatar van the new guy

the new guy

Deze mannen kiezen dezelfde oplossing als de Franse politie echt deed met Jacques Mesrine. Ziet er mooi uit!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

"Gangster Squad (2013)".

Vanaf 10 januari 2013 in de bioscoop,ik kan niet wachten.

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

Ik moet eerlijk gezegd gelijk denken aan The Untouchables (1987). Benieuwd naar deze film, met behoorlijk wat bewezen acteurs.

Jesper187 schreef:

In Amerika word je voor iedere scheet aangeklaagd, niets nieuws onder de zon.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Ik reageer niet vaak op films die nog niet gereleased zijn, maar dit lijkt mij een ongelooflijk gave film, afgaand op de trailer.

avatar van Montorsi

Montorsi

Zag er in de trailer allemaal net iets te gelikt uit, visueel en qua aankleding, voor de periode die er geschetst wordt.

avatar van mrkos

mrkos

Ziet er prima uit in de trailer. Ik ben erg benieuwd naar deze maffia film !!

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Jaja, ziet er goed uit. Heb nu al zin in filmjaar 2013.

avatar van JanDahler

JanDahler

ben zeer benieuwd naar deze film, wel een behoorlijk laag gemiddelde voorlopig

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Gemiddelde van 3 stemmen zegt natuurlijk nog helemaal niets. Ben hier wel benieuwd naar.

avatar van Reinbo

Vind het er nogal stoffig uitzien...

avatar van Stino28

Stino28

Ziet er inderdaad alles behalve authentiek uit. Sean Penn heeft iets erg cartoonesk in de trailer.

Maar ja, het is enkel maar een trailer. Wie weet valt het in werkelijkheid wel mee