Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Ruben Fleischer
Met onder meer: Ryan Gosling, Sean Penn en Josh Brolin
Releasedatum: 10 januari 2013
Plot Gangster Squad
"No names. No badges. No mercy."
Los Angeles, 1949. De meedogenloze maffiakoning Mickey Cohen (Sean Penn) voert het bewind in de stad en verrijkt zich door de inkomsten uit drugs, wapens, prostitutie en – als het even kan – elke weddenschap die afgesloten wordt ten westen van Chicago. En hij doet dit alles dankzij de bescherming van niet alleen z’n eigen crew, maar ook van de politie en de politici die hij onder de duim houdt. Hij schrikt zelfs de moedigste en hardste politieagenten af, behalve een kleine geheime afdeling van de LAPD die, onder leiding van Sgt. John O’Mara (Josh Brolin) en Jerry Wooters (Ryan Gosling), hun krachten bundelen om Cohen neer te brengen.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Gangster Squad (MusicMeter)
- Kijk op meJane
Conway Keeler
Max Kennard
Navidad Ramirez
Connie O'Mara
Hm, wat hier nu van te verwachten... Klinkt een beetje Boardwalk Empire achtig.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Goede cast iig (Al zie ik een maffiabaas a la Sean Penn niet helemaal voor me). Gelukkig houdt Ruben Fleischer van doorwerken.
Zombieland was (en is) prima.
Martijnnn
Zo zeg, Ryan Gosling, Sean Penn, Josh Brolin. Emma Stone en de regisseur van zombieland! Deze staat echt wel hoog op mijn lijstje.
SnakeDoc
misterfool
Na geweldige acteerprestatie's in Fracture en Drive, ben ik zeer geïntresseerd in het acteerwerk van Gosling. Sean Penn heeft ook al vaker bewezen een topacteur te zijn. Josh Brolin heeft een geweldige toprol afgeleverd in no country for old men. Kortom deze film heeft voldoende potentieel. De regisseur is mij echter nog onbekend en ook het untouchables-achtige plot kan roet in het eten gooien.
Sergio Leone
Ziet er wel goed uit. Alleen Sean Penn als maffiakoning zal me moeten overtuigen.
schram101
ghostman
Ben benieuwd welke ricthting Fleischer op zal gaan : Scorsese, De Palma, Mann of een geheel eigen unieke stijl à la Road to Perdition (2002) ...
jacobine_rodijk
Gangster Squad - Movie Trailers - iTunes - trailers.apple.com
De schone, digitale look en Jay-Z terzijde, ziet dit er geweldig uit.
Meneer Bungel
Hollywood komt maar niet klaar met die naoorlogse periode van corrupte politie in L.A....
Ik zie niet wat dit moet toevoegen aan een L.A. Confidential of een The Black Dahlia, behalve dat dit een straight forward actiemisdaadflick voor de liefhebber wordt. Penns gezicht ziet er net zo bewerkt uit als De Niro in The Untouchables trouwens.
Ik zou niet gauw genoeg krijgen van dit genre, zeker als het stijlvol gedaan is.
The Black Dahlia vond ik zwaar teleurstellend.
Indrukwekkende cast. Laat maar komen die film!
TBD teleurstellend... ongelovelijk.
Ik zit telkens te twijfelen of ik daar niet vier sterren van zal maken. Ik lees er in jouw recensie (TBD) ''Erg matige sfeersetting, onaantrekkelijke decors, lelijke belichting etc. etc.''' Nogmaals
, maar los daarvan: waarom ziet dit er beter uit?
Niet alleen van mij hoor, The Black Dahlia heeft geen goede ontvangst gehad. Scoort op MM ook onvoldoende.
Maar mooi dat jij er wel van hebt kunnen genieten.
Ik vind het moeilijk enkel af te gaan op een trailer. Het ziet er vooralsnog niet zo goed uit als LA Confidential, maar we zullen zien.
Meneer Bungel
Maar mooi dat jij er wel van hebt kunnen genieten.
Jesper187
hmm... ben niet zo kapot van de trailer, maar wil hem zeker gaan zien.
Filmpje1
Trailer ziet er erg goed uit ben zeer benieuwd.
Gosling zal me nog moeten overtuigen in een gangster film (wat vast gaat lukken)
maar Penn zag er erg goed uit!
AC1
Wat een cast! Een nieuwe Chinatown wordt dit wel niet. Eerder een vermakelijk actiefilm.
fappie
- 2005 stemmen
TRAILER lijkt beetje op verhaal van THE UNTOUCHABLES
Ja, ben ik met je eens. Omschrijving lijkt er ook veel op, maar opzicht niet negatief.
Masterbrain
De verhaal hekelt me echt aan THE UNOUCHABLES , dit kan of een echte hit worden of een flinke tegenvaller 50/50.
laundromat
Alle trailerlinks werken inderdaad niet meer. Ik heb ze weggehaald.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Fantasy / Avontuur, 2003