• 9.376.931 stemmen

The Perks of Being a Wallflower (2012)

Drama / Romantiek | 103 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Stephen Chbosky

Met onder meer: Logan Lerman, Emma Watson en Ezra Miller

Releasedatum: 25 oktober 2012

Plot The Perks of Being a Wallflower

"We are infinite."

Charlie (Logan Lerman) is een teruggetrokken, impopulaire tiener en zijn sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft. Hij probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama’s, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen.

avatar van benthe

benthe

Ik ben heel erg benieuwd hoe ze dit prachtige, aparte boek gaan verfilmen.

DonPeliculón

Het boek heb ik niet gelezen, maar ben toch erg benieuwd naar deze film. Het plot klinkt interessant en ik ben nieuwsgierig naar Emma Watson. In My Week with Marilyn lijkt ze een redelijk kleine bijrol te hebben, in deze film heeft ze een grotere rol.

jumpstylemovie

Het verhaal boeit me niet. Emma Watson!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Inderdaad. Benieuwd hoe ze het er van af brengt!

DonPeliculón

De releasedatum is bekend: 14 September. Als we IMDb mogen geloven gaat 'ie in Nederland vanaf 25 oktober draaien.

avatar van Genre

Genre

Volgende week zondag komt ook de trailer uit.

jumpstylemovie

Cool, dus hij draait straks ook gewoon in de bios hier. Of alleen in van die speciale filmtheaters misschien...

DonPeliculón

Oh dat klinkt goed, ben echt heel benieuwd!

Ja, hij draait sowieso, misschien inderdaad alleen in filmhuizen, maar dat maakt niets uit toch?

jumpstylemovie

Mij wel, ik zou niet weten waar hier een filmhuis zit.

DonPeliculón

Hm, ik weet niet waar je woont, maar het lijkt me sterk dat er geen enkele in de buurt is.

avatar van Genre

Genre

avatar van kels92

kels92

Ben heel erg benieuwd! Logan Lerman speelt erin dus ga hem zeker kijken.

DonPeliculón

De trailer ziet er niet verkeerd uit, ik denk dat het wel een leuk filmpje gaat worden. Al moet ik heel eerlijk zeggen dat ik vooral voor Emma kijk als ik hem ga zien haha.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Trailer zit lekker vol teen angst. Met de mooiste titel in een lange tijd, Emma Watson, Nina Dobrev, een heerlijk indie gevoel en Emma Watson kan dit niet fout gaan. Zo'n film die ik eigenlijk had willen zien toen ik 16 was.

avatar van Seifer

Seifer

Hmm had ooit begrepen dat Emma Watson na Harry Potter wilde stoppen met acteren...

DonPeliculón

Ze heeft tijdens de reeks wel eens erover gedacht om eruit te stappen, maar inmiddels is ze toch aardig actief. Rolletje in My Week With Marilyn en nog vijf anderen op de rol staan.

7 oktober te zien tijden het PAC-festival van Pathé

avatar van TomaskeX

TomaskeX

Hier is nog niet eens een releasedatum voor in België

avatar van maluku2

maluku2

Ben benieuwd. De trailer was wel mooi

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik zie dat je 'm 5 sterren hebt gegeven. Is hij zó goed dan?

DonPeliculón

Op IMDb en RT scoort hij ook erg goed voorlopig, volgens mij gaat dit een zeer positieve meevaller worden. Had ik niet verwacht.

avatar van starbright boy

tommykonijn schreef:

Ik zie dat je 'm 5 sterren hebt gegeven. Is hij zó goed dan?

Stem verwijderd.

hij is FANTASTISCH!!! grootste verrassing van het PAC-festival. Ontroerend, grappig, alles. Gaat het zien.

cordiacovens

Hele goede film, erg sterk geacteerd en een prima combinatie van humor en drama.

avatar van maluku2

maluku2

Een mooie film. Gisteren bij het pac festival gekeken. Emma Watson speelde weer uitstekend.

avatar van titan

titan

Inderdaad de beste film van het PAC-festival van gisteren. Het is alweer een poos geleden dat ik zo geraakt werd door een film die zowel ontroerend, dramatisch als hartverwarmend is.

cordiacovens

The Perks of being a wallflower,

deze film combineert vele aspecten van film op een subtiele en leuke manier.

De hoofdpersoon heeft een zwaar drama en eigenlijk ook een groot persoonlijk probleem ( echt enorm sterk gespeeld door Logan Lerman), dit word duidelijk naar voren gebracht maar het word niet geforceerd. daarnaast voegen andere karakters veel toe aan de film, de humor is subtiel en slim en niet te in your face. Ezra Miller vond ik ook erg goed en Emma Watson hield zich hierin prima staande. De regisseur/Schrijver van het boek heeft hier een prima film van gemaakt. ik kan erg goed begrijpen dat hij zijn boek zelf wild verfilmen, want er is een erg goede film uitgekomen.

Ook visueel is het best aardig gedaan, vrij standaard maar het ziet er goed uit en is geloofwaardig.

Als coming of age film vond ik deze film erg geslaagd, acteerprestaties zijn erg sterk en ik vind het een erg goed verhaal, wat op een luchtige, toch emotionele manier wordt verteld.

avatar van BenicioDelToro

BenicioDelToro

Ezra Miller Wat een talent! Maar ook Lerman en Watson ontpoppen zich als talenten. Heerlijke coming-of-agefilm met een uitstekende soundtrack. Hoe knap is het trouwens dat de schrijver van het boek ook de regie op zich heeft genomen?

avatar van Aardbeitje

Aardbeitje

Wat een heerlijke, mooie film! Kan niet wachten totdat hij officieel uitkomt, dan ga ik er zeker nog een keer heen!