• 9.375.363 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mateo Reyes

avatar van Rujar

Rujar

Sincere schreef:

Een hele komische en goeie aktie film.

De film duurt lang maar verveelde me voor geen moment `!!!!

Een aanrader voor iedere aktie liefhebber

Eens.

avatar van Ravnoss

Ravnoss

Ach noem me een cultuurbarbaar, maar ik kan niet anders concluderen dan dat ik me uitstekend vermaakt hebt tijdens het kijken van de film. Geen diepgaande symboliek, geen verhaal met geniale plotwendingen, meer gewoon een zeer onderhoudende actiefilm.

avatar van Banjo

Banjo

• 2035 berichten

ik hoorde dat deze film een lange trailer was.

maar ja ik zie het wel.

avatar van Ben_online

Ben_online

Thriller schreef:

Ik kijk een film voor het verhaal, als daar heel veel aktie in zit vind ik hem vaak al niet goed meer, dat doet namelijk vaak (uitzonderingen daar gelaten) afbreuk van het verhaal.

True true mee eens

Actie ondebouwd een film en maakt hem daardoor mooier/beter om te zien Hier onderbouwd een slap verhaal de actie das crap

avatar van Scorpiejoo

Scorpiejoo

Flim duurde wel aardig lang, werd af en toe

dol van het snelle camera werk, voor de rest

was ie zeer goed te kijken.

over smaak valt niet te twiste, gelezen het

boven vermelde diversiteit aan recentie's

imdb geeft em met tegen de 7000 loerders

6,1 das zeker nie slecht...

gewoon kieke en be happy

avatar van Banjo

Banjo

• 2035 berichten

waarom is deze film zo populair?. Bij de videotheek was hij reeds uitverhuurd. En na het lezen van vele reviews van jullie. kon je er wel uithalen dat badboys populair is. En terwijl velen van jullie toch weten dat het verhaal altijd matig tot slecht is. Dit soort film's het moet hebben van zijn stoere look's en special effects.

avatar van SSeagal

SSeagal

Ben_online schreef:

True true mee eens

Ik ben ook vaak zat in een bui dat het verhaal me gestolen kan worden, als de rest dan goed zit is het prima.

Goodfella

Zelfs in 2 etappes met een tussenpauze van een paar dagen wil dit luchtig bedoelde actiefilmpje maar niet van de grond komen. Het is allemaal zó irritant plat en oppervlakkig, bah. Anderhalve ster voor een paar leuke (maar schaamteloos gekopieerde) actiescènes..

roda

Bad Boys II is entertainment van de bovenste plank, de originele en briljante aktiescene's zijn een lust voor het oog.

de zeer geslaagde humor, de perfecte chemie tussen de hoofdrolspelers en de bekende en prachtige C.S.I- stijl maken van deze film een absolute aktiekomedie topper !

de speelduur van rond de 140 minuten vond ik totaal niet lang, de film verveelde geen moment.

de hele film is een sneltrein die nooit afremt.

kortom: een super vermakelijke aktiefilm. 5* dus !

avatar van BoordAppel

BoordAppel

roda schreef:

de originele en briljante aktiescene's zijn een lust voor het oog.

Origineel Nu kan je deze film van alles en nog wat beschuldigen, maar origineel is ie zeker niet. De enige (beetje) originele actiescene was de shootout in dat huis waarbij de camera ronddraait.

roda

de achtervolgingen zijn ook origineel, de eerste met het gooien van auto's, de tweede met die lijken en de derde met de Hummer een heel dorp plat rijden.

je kunt moeilijk beweren dat het er allemaal niet prachig uitziet.

avatar van mister blonde

mister blonde

je kunt moeilijk beweren dat, dat origineel is...

roda

geef dan eens een voorbeeld waar dergelijke achtervolgingen eerder te zien waren ?

avatar van mister blonde

mister blonde

lethal weapon, the rock, een gemiddelde james bond....

avatar van davidov

davidov

kvond de film zo ontzettend arrogant overkomen = van "wij hebben een giga budget, daarom maken we veel dure dingen kapot en dat is cool, en daarom gaan jullie je portomonnee leeg maken om hiernaar te kijken"

avatar van Marco1234

Marco1234

Ik heb deze film gezien en ik was nogal onder de indruk niet van het geweldige verhaal(uh-hum) maar van de actie momenten vooral die van de achtervolging waar al die auto's over de weg vlogen. Ik kan me niet herineren dat ik ooit eerder zoiets heb gezien.Door deze actie momenten en ook door de humor die in de film zit blijft de film boeien. Wel jammer dat het einde zo voorspelbaar is daardoor krijgt de film van mij 3 1/2 ster.

roda schreef:

de originele en briljante aktiescene's.... de zeer geslaagde humor

Laat me niet, euhm.. lachen. Als je originele actie wilt zien zal ik je bijvoorbeeld maar geen Resurrection of a Little Match Girl aanraden hè? Want dat is natuurlijk niet Engelstalig en dus stom.

avatar van De GeuS

De GeuS

Tja, zit een beetje te twijfelen tussen 2,5 en 3 sterren. Punt 1, de film is veel te lang voor dit soort (eentonige) actiefilms. Bepaalde actiescenes zijn wel grappig, maar tegenwoordig zit ik toch meer op een goed verhaal te wachten; er zit nog meer verhaal in een willekeurig "JC van Damme" film.
Ik vond de grappen tussen de hoofdrol spelers af en toe wel leuk, maar dat gedoe met die lijken en afgerukte ledematen was weer ongelovelijk "over the top"

Als laatste een ongelovelijk cliche einde, waarbij ze ineens in cuba opduiken, zwaarbewapend bivakerend vlak tegenover de bendeleider.

Hou het (voorlopig) maar op 2,5 ster want denk niet dat ik ooit nog de pit bij elkaar kan krijgen om deze videoclip nog eens volledig te kijken....

avatar van SSeagal

SSeagal

beetje een spoiler De Geus....

avatar van BartGast

BartGast

Best goede en humoristishe film. Een 3.5 ster is hij voor mij waard

avatar van eerdekes

eerdekes

zééér matig filmpje, één showe scéne zag ik. haalt totaal het niveau niet van bad boys 1.

voor de moeite 'n 4 (=2)

avatar van 2high4words

2high4words

zeer matige film met dramatisch voorspelbaar verhaal, de film haalt dan ook bij lange na niet het niveau van zoals zo vaak het 1e deel.

voor mij slechts 2,5 * waard

Ik zal 't deze keer maar netjes zeggen: niet aan mij besteed. 0,5 *

avatar van Mansonite

Mansonite

De film was te doen. Martin Lawrence was wel heel goed op dreef

en gaf de film toch nog een kleine meerwaarde

Ramon K schreef:

Ik zal 't deze keer maar netjes zeggen: niet aan mij besteed. 0,5 *

echt waar, waarom kijk je er in godsnaam weer heen !!

Goodfella

Om al het goede nog beter in perspectief te kunnen plaatsen misschien?

Of misschien wel om dezelfde reden waarom jij naar A Clockwork Orange of Fight Club kijkt?

roda schreef:

echt waar, waarom kijk je er in godsnaam weer heen !!

Doe normaal! Ik ben niet degene die elke dag kan bepalen wat er op onze dvdspeler afgedraaid wordt. Daarbij komt...........af en toe is het leuk een film te bekijken waar je van te voren al niet zo'n hoge verwachtingen van hebt. Kun je lekker een film afkraken en mensen (zoals jij) op stang jagen. Ik op mijn beurt kan er met mijn pet niet bij dat je 5* geeft aan zo'n gedrocht van een film. Absolute bagger! Humorloos, misplaatst grof, onevenwichtig, stereotyp, vlak, inhoudsloos en gegoten in de vorm van een slechte MTVclip die meerdere malen epileptische reacties bij me uitlokte. Dit is geen vermaak maar absolute terror! Crap de la crap uit Hollywood!

avatar van neo

neo

Netjes hoor

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Ramon K schreef:

Dit is geen vermaak maar absolute terror! Crap de la crap uit Hollywood!

Crap met een gemiddelde van 3,11 op mm , niet slecht voor absolute bagger lijkt me.

sn@ke schreef:

Hoe kan ik deze post nu beantwoorden zonder beledigend te zijn naar een aantal mensen toe?

- de massa heeft niet de waarheid in pacht

- waarom discussies aan gaan met mensen die film puur als luchtig entertaiment zien en niet als een krachtige allesomvattende kunstvorm?

- waarom een discussie aan gaan met mensen die niet meer gezien hebben dan het dagelijkse Pathe- aanbod? (en dus niet weten wat er verder nog in het filmuniversum en de filmhistorie te zien is)

-waarom een discussie aan gaan met mensen die andere eisen stellen aan een film dan ik? (vaak minder 'streng' beoordelen dan ik heb ik al meerdere malen vernomen)

Nou kan ik wel weer gaan preken over film als kunst, verwerken van belangrijke thema's, over smaak valt WEL te twisten bla bla bla, maar Ramon heeft Kill Bill toch ook op 5 sterren staan, geld heeft de kunst naar de achtergrond geplaatst bla bla bla...........het heeft toch geen zin en ik verval dan enkel in herhaling.