• 9.374.935 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mateo Reyes

avatar van Justice4All

Justice4All

landrover schreef:

Waar heb je de fillum gezien?

LANG LEVE DE KAZZA of IMESH

avatar van Justice4All

Justice4All

Newbie schreef:

....Tis een lekkere ontspannende film, die er best mag wezen. Puur actie en goedkope humor, prachtig.

....Ik twijfel ofdat ik hem 3 of 3.5 moet geven.

Zuur niet geef gewoon je cijfer.

Trouwens wat is defentie van ontspannen

avatar van Tommeh

Tommeh

In deze film worden hele goede moementen afgewisseld met hele slechte momenten. Toch 3.5* voor de hilarische situaties van Lawrence en Smith

avatar van MaSTa

MaSTa

Heb en gisteren gezien en hij is ECHT bruut film gewoon 150 minuten lang actie en 150 minuten lang lachen BESTE van 2003

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

MaSTa schreef:

Zucht

avatar van Peli-Cula

Peli-Cula

Dit wordt mijn eerste bericht hier, so first of all, greetings Earthlings..take me to your moviedealer. Nee, even zonder gekheid.

Ik vond deze film zo slecht. Ik heb ´m met moeite afgekeken. Ik vond de eerste leuk en misschien nog origineel. De tweede leek gewoon de leftovers van de eerste, opgewarmd in de magnetron en hopen dattie smaakt en dat doet het meestal niet...

avatar van Peli-Cula

Peli-Cula

Duidelijk mijn eerste keer .. ik geef ´m 1,5 * voor de cast en vanwege bad boys 1

avatar van MaSTa

MaSTa

Jullie hebben echt geen smaak ahahaha

avatar van GerwinF

GerwinF

MaSTa schreef:

Jullie hebben echt geen smaak ahahaha

Iemand die Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain een 0,5 geeft heeft ook geen smaak!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

GerwinF schreef:

Juist Gerwin

avatar van pascal83

pascal83

Tja... je van alles zeggen over deze film:

- onlogisch

- voorspelbaar

- jack & the fatman verhaal

- fout Amerikaans chauvinisme

- gejatte elementen

- stereotypering

etc etc etc

Maar daar gaat het niet om, gewoon 2.5 uur vermaak, niet meer .. niet minder: 3,5*

avatar van Linda

Linda

Maar liefst mijn 4e bioscoopbezoek in 9 dagen! (lang leve de vakantie) Helaas viel de film wel gigantisch tegen. Het enige waar de film om draait zijn de explosies en de grappen (Daarvoor lijkt 100 minuten me wel genoeg). Ik moet zeggen dat alle explosies er erg geslaagd uitzien maar het zijn er gewoon veels te veel! Ook stoorde ik mij gigantisch aan de overdosis flauwe grappen (Er zaten er maar een paar bij die ik leuk vond). Nou heb ik het sowieso niet zo op de combinatie van actie en komedie maar 20 grappen per minuut gaat je na een tijdje toch echt de strot uithangen. Er werd overigens wel erg leuk geacteerd, vooral de bijrol van Joe Pantoliano vond ik erg leuk. Ik houd het maar op een magere 2 sterren.

avatar van neo

neo

Erg zielig hoor in combinatie met die enorme maagkrampen

avatar van Linda

Linda

avatar van Phooze

Phooze

Tja, vol actie natuurlijk. Mooie special effects. De grappen zaten voornamelijk in het visuele. De dialogen vond ik maar niks en hadden er net zo goed uit gelaten kunnen worden. De zogenaamde sentimentele momenten waren natuurlijk ook om te lachen. Voor een geloofwaardig filmpje moet je hier ook niet heen, maar dat was volgens mij ook niet de bedoeling van de regisseurs. 3 sterren.

Oh, en Peter Stormare was natuurlijk geweldig !

avatar van Willem-Jan

Willem-Jan

moviefreak#1 schreef:

Zucht

hahahahahaha ik zat NET te twijfelen om commentaar te gaan leveren op het tot in het extreem verbasterde Nederlands. (Om nog maar te zwijgen over de content.)

avatar van Wouter_Goonies

Wouter_Goonies

Donderdag ben ik naar Bad boys 2 geweest en ik heb een leuke avond gehad. In zijn genre is dit gewoon een erg goede film, mede omdat het duo Smith/Lawrence erg komisch is. Ook zitten er een paar prachtige beelden in, zoals bijvoorbeeld de beelden van die helikopters.

Voor een Hollywoodfilm vond ik hem trouwens vrij bloederig, maar dat vond ik niet zo erg.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Eindelijk gezien en dit is weer een meesterwerk van Michael Bay in het genre hersenloze actiefilms. Michael Bay weet precies hoe hij het bioscoopppubliek moet vermaken met een actiefilm. Het verhaal is natuurlijk dun maar dat is dan ook veruit het enige minpunt. Op humorgebied overklast deze de eerste bad boys. De humor is weliswaar flauw maar kon op momenten erg op mijn lachspieren werken. Op gebied van diepgang en verhaal was de vorige wel iets beter al was het verhaal in de vorige bad boys oook redelijk zwak. Maar daar zat er wel nog een leuke plotwending in omwent de identiteitsverwisseling van de twee. Maar goed,als je het goed bekijkt heeft deze film alles. Humor,actie en spanning worden op een meesterlijke wijze gecombineerd. De actie is overweldigend en vooral de autoachtervolgingscene is van hoge klasse. De acteerprestaties zijn gewoonweg geweldig. Will Smith past prefect in deze film en Martin Lawrence vult hem op een humoristische wijze perfect aan. De chemistry tussen hun beide is een zelden gezien staaltje humor. De vorige bad boys was voor mij de ultieme buddymovie . Bad boys 2 is net als de eerste een van de betere in het genre en overklast op sommige gebieden zelfs de eerste bad boys. Een dikke 4 sterren al zou 4,5 niet mistaan. Ik heb er geen probleem mee om deze film zo een hoge score te geven,gewoonweg omdat er niet veel films zijn die zo vermakelijk zijn als bad boys 2.

avatar van SVanduin

SVanduin

*** steren maar puur en alleen voor de weinige leuke stukjes!!

avatar van Thomas

Thomas

Het zal wel aan mijn liggen maar ik word echt hardstikke vervelend van dat gekibbel tussen onze Will en Martin........standaard filmpje wat niet lijkt te eindigen........Die achtervolgscene mocht er echter wel zijn!

2.5 ster voor de moeite!

avatar van nirvana

nirvana

ik had er toch iets meer van verwacht...lang niet slecht maar zeker geen topfilm . Toch een 3 waard.

avatar van morpheus

morpheus

Als je een herseloze actiefilm wil, met veel explosies en een paar hilarische momenten. Dan heb je aan Bad Boys II een prima film. Echter de film is zo dom, en onwaarschijnlijker dan 80% van de overige actiefilms.

**1/2

avatar van armitage

armitage

Simpel verhaaltje, hersenloos, flauwe humor, typisch amerikaans, allemaal waar, maar na Taxi driver en Dr. Strangelove geeft het wel heel veel vermaak voor je geld . Ik vond een aantal grappen zeker zeer geslaagd, and it blows all sorts of shit up real cool!

avatar van Ben_online

Ben_online

Ik zat voor de pauze al zo van mmmm hoelang nog....:z er waren maar een paar dingen die de moeite waren en dat waren de camera effecten tijdens de achtervolgingen. De geintjes bij de deur met dat ventje waren ook wel aardig maar dat kun je in de eerste de beste sitcom ook wel zien...
Waar ik me echt aan ergerde was het laatste deel van de film vooral op die army basis waar ze zo naar binnen rijden zonder doorzeeft te worden door 1 of andere gefrustreerde marinier wat een onzin was dat.:r
Een 1 voor de moeite

avatar van Thriller

Thriller

Tja, weinig aan toe te voegen.... Ik heb niet zo veel problemen met een aktiefilm, maar als er zo weinig moraal in zit als bij deze, besteed ik mijn tijd liever op een andere manier. Een paar leuke grappen, maar heel veel slechte effecten, bovendien is het acteerwerk ook niet echt briljant, en duurde hij veel te lang. 2*

avatar van evwi

evwi

Geweldig leuke film vol actie en komedie. Gewoon lekker om te kijken. Topper! 4,0

avatar van LZA

LZA

Aantiteling...knal...baf...suffe 'grap'....pats...boem.....nog suffere 'grap'.....rettekettet...plons...aftiteling.

...zucht... 1 ster

avatar van neo

neo

ik sta paf...

avatar van SSeagal

SSeagal

Thriller schreef:

Een moraal hoeft voor mij sowieso niet, daar kijk ik geen snelle actiefilm voor.

avatar van Thriller

Thriller

Ik kijk een film voor het verhaal, als daar heel veel aktie in zit vind ik hem vaak al niet goed meer, dat doet namelijk vaak (uitzonderingen daar gelaten) afbreuk van het verhaal.