• 9.374.701 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mike Lowrey

Hector Juan Carlos "Johnny" Tapia

Captain Howard

Floyd Poteet

Detective Mateo Reyes

avatar van Treht

Treht

idd die regisseur had een film van 250 minuten in eerste instantie maar hij had alleen een nagelschaartje om mee te knippen terwijl hij een betonschaar nodig had

avatar van dttom

dttom

ja idd maar misschien had de regisseur wel een schaar maar dacht hij dat we het plot niet zouden begrijpen als hij die essentiele stukjes er uit zou halen. Bedoel er gebeurd zoveel en het plot is zo belangrijk dan moet het eigenlijk wel 150 minuten in beslag nemen!!!

avatar van Treht

Treht

Ja want stel dat mensen de inleidende tekst op mm niet lezen, dan begrijpen ze er geen hout van zonder die stukjes. Ja het leven is hard je moet met iedereen rekening houden.

Btw wel funny, dttom heeft de eerste high speed full throttle truckchase gemist, en hij vond de rest van de chases al vervelend, laat staan, dat hij de eerste wel had gezien, want de rest valt bij de eerste in het niet! snappie? Ik vond alle chases vervelend overigens. (die * is voor de paar grappen)

avatar van Justice4All

Justice4All

Wouter schreef:

De meeste hollywoodfilms vind ik tegenwoordig te lang.

Schijnbaar dat de consument meer entertainment wilt hebben. In VS dan.

avatar van FisherKing

FisherKing

Justice4All schreef:

Schijnbaar dat de consument meer entertainment wilt hebben. In VS dan.

Meer entertainment ????

avatar van KillaJah

KillaJah

FisherKing schreef:

Meer entertainment ????

Met die meer heb ik geen probleem. als het nu eens goede entertainment zou zijn.

avatar van FisherKing

FisherKing

Jij wel ja. maar de spreker van dat bericht niet.

avatar van Justice4All

Justice4All

KillaJah schreef:

Nou vooruit dan maar. Ik doe het woord GOED ook erbij. Everybody happy now

avatar van dartviper

dartviper

Ik heb hem net gezien en meestal heb ik zoiets van nou laat maar zien het 2de deel. Maar ik sta versteld het 2de deel is net zo goed als het eerste zal wel door de tijd komen.

avatar van jedymaster

jedymaster

ik heb op sommige momenten flink kunnen lachen met deze film en de actie (lijkt wel of snelweg actie in is op dit moment) is ook goed

avatar van Newbie

Newbie

[/quote]Zo'n eenvoudig aktie-verhaaltje kan toch ook wel gewoon in 90 minuten verteld worden? 150 minuten betekent meestal meer van hetzelfde.[/quote]

neen, dat betekent meer waar voor uw geld.

avatar van roda

roda

Newbie schreef:

neen, dat betekent meer waar voor uw geld.

idd

Dat is dus duidelijk. De liefhebbers van deze film gaan blijkbaar voor kwantiteit in plaats van kwaliteit.

avatar van SSeagal

SSeagal

Ach, ik vond de eerste Bad Boys zeer vermakelijk, ik vond Will en Martin wel een geslaagd duo, en ik verwacht dat deze waarschijnlijk iets minder is, maar toch wel weer geslaagd. Het is allemaal niet origineel, dat klopt, en het verhaal heeft wederom ook niks nieuws, maar als je eens zin hebt in hersenloze actie, dan zijn dit soort films de juiste keuze, het kijkt lekker weg. Ik ben benieuwd...

avatar van romeo179

romeo179

een dikke 4 voor deze super actie film

avatar van Typhoon19

Typhoon19

Maar maar maar al die negatieve commentaar van die onnozele gasten, daar wordt ik ook niet goed van.

Het is niet dat je een auto koopt en over gaat kritiseren, het is niet dat je vrouw van je wil scheiden en je erover gaat zeiken en t is ook zeker niet een Waargebeurd verhaal zoals sommige van jullie wel zo denken.

Sjees men relax, Its only a MOVIE.

Exactly een movie , en als t je niet aanslaat spaar je de moeite om iets te bekritiseren waarvan je t recht niet op hebt.

Als t je niet aanslaat hou op met zeuren en ga hem gewoon niet zien, t is niet dat de Deurwaarder bij je voor de deur komt en t geld wil innen.

Godallemachtig man wat een stelletje Losers.

avatar van Goodfella

Goodfella

Typhoon19 schreef:

(...)en als t je niet aanslaat spaar je de moeite om iets te bekritiseren waarvan je t recht niet op hebt(...)

Verrek, ik wist helemaal niet dat de bezoekers van deze site geen recht hebben om kritiek op films te leveren. Bedankt dat je ons daarop wijst. Stuur even een mailtje naar Jordy, dan kan 'ie de site meteen opdoeken.

avatar van starbright boy

Mijnheer typhoon, wat doe je hier eigenlijk als je niet tegen andere meningen dan de jouw kan?

avatar van SSeagal

SSeagal

Ach, hij is nog maar 19......:P

avatar van landrover

landrover

romeo179 schreef:

een dikke 4 voor deze super actie film

Waar heb je de fillum gezien?

avatar van sjob

sjob

vond m leuk maar wel hersenloos tja en zo kan ik will wel aan zolang hij maar geen muziek meer maakt.

avatar van Jordy

Jordy

drie kwartier te lang, maar vond het nog best vermakelijk hier en daar

avatar van stinissen

Heel veel kogels , nog meer kogels nog meer kogels, explosies en weer kogels. En dat bijna 160 min lang, het leukste aan de film zijn de grappen die bijna niks kosten en die komen pas naar ruim 75 min dat zijn er twee "Reggie komt dochter ophalen" en Detective Marcus Burnett slikt per ongeluk extersie. Twee grappen en 160 min gekibbel maakt dat de film voor mijn een magere 6 haalt dus 3*, film zal wel een hoop jeugd naar de bios lokken maar daar is dan alles ook mee gezegt.

avatar van zeus

zeus

Het was best een leuke film met veel aktie en inderdaad ook wat humor wat later pas kwam. Voor mij een 3,5.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

stinissen schreef:

En dat bijna 160 min lang ...

Eigenlijk maar 149 minuten. Nog veel te lang natuurlijk...

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

prachtige poster

avatar van AICHA

AICHA

het is een erg leuke en grappige film, maar bevat veel onnodige stukjes maar je kan erg goed lachen om martin Lawrence.:)

en natuurlijk will smith is suppeerrrrrrrr

dus 3,5 sterren

avatar van Cardinoz

Cardinoz

Heb 'm gister in de bios gezien en vond 't echt supervet. Superveel akties, dikke achtervolgingen. Precies 't soort film waar ik van hou.

Zaten overigens ook nog een paar supergrappige stukken in.

Ik zou 'm haast een 10 geven.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Cardinoz schreef:

Ik zou 'm haast een 10 geven.

Gelukkig dat je hier maar maximaal een 5 kan geven

avatar van Newbie

Newbie

bioscoopzaal schreef:

Eigenlijk maar 149 minuten. Nog veel te lang natuurlijk...

maar toch 149min vermaak. Tis een lekkere ontspannende film, die er best mag wezen. Puur actie en goedkope humor, prachtig.

Ik twijfel ofdat ik hem 3 of 3.5 moet geven. Misschien eerst eens zien in mijn persoonlijke stemlijst en dan afwegen.