• 9.375.064 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mike Lowrey

Hector Juan Carlos "Johnny" Tapia

Captain Howard

Floyd Poteet

Detective Mateo Reyes

avatar van movie acteurs

movie acteurs

En dan worden de 80's/90's actie films met Bronson, Seagel, Norris etc. de grond ingetrapt door men en / of media.

Clichématige actie meuk afkomstig uit Hollywood. Niets is origineel te ontdekken of te vinden. Actie is voorspelbaar en ik vond er zelfs niks aan eigenlijk. Will Smith en Denzel Washington zijn totaal niet goed maar wel vervelend. Het speelduur (146 minuten) is belachelijk lang. Binnen 80 minuten had het al afgerond kunnen zijn. Maar het is erg lang uitgerekt. Zo willen ze het wat langer uitwerken maar het wordt er alleen maar slechter op.

1,0.

avatar van van duijn

van duijn

aanzienlijk minder dan het 1ste deel. Toen ik wat jonger was vond ik hem goed maar tijdens een herziening heb ik hem halverwege uitgedrukt.

avatar van dreamtheater19

dreamtheater19

Ja deze film is duidelijk beter dan de eerste heb me veel meer vermaakt dan bij de eerste die ik geen moer aan vond. Michael Bay mag wel vaker mooie vrouwen in het beeld brengen trouwens

avatar van vrossi

vrossi

Geweldige film, goeie actie. grappen maken over de grote tieten van een lijk haha geweldig.

movie acteurs schreef:

1,0.

Denzel Washington? Je bedoelt vast Martin, ik ben nooit grappig, Lawrence.

avatar van Theunissen

Pete_033 schreef:

Je bedoelt vast Martin, ik ben nooit grappig, Lawrence.

Zo kun je hem inderdaad als best omschrijven. Vreselijk slechte acteur en komediant is het.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Pete_033 schreef:

Denzel Washington? Je bedoelt vast Martin, ik ben nooit grappig, Lawrence.

Volgens mij niet de eerste keer dat ik met beide acteurs een vergissing maak, Lawrence is inderdaad bijna nooit grappig.

avatar van Apster

Apster

movie acteurs schreef:

Lawrence is inderdaad bijna nooit grappig.

Niet bijna, maar echt nooit.

avatar van van duijn

van duijn

lawrence mocht willen dat hij denzel was...

avatar van lordmars

lordmars

leuke film met goeie actie, ik kan me echt kapot lachen om die Martin Lawrence , wat een gek kan dat zijn! ik ga hem vanavond zeker weer eens kijken.

avatar van Mattie187

Mattie187

Echt een TOP film, humor is goed. Die 2 wil ik nog wel in Bad Boys 3 zien verschijnen. Ga hem vanavond voor de 12e keer kijken met wat vrienden.. hij blijft gewoon super. natuurlijk wel wat voorspelbaar inderdaad maar wat geeft dat.

Vooral het stukje waar Reggie Marcus' dochter op komt halen voor een date. SUPER!

avatar van rotjuh

rotjuh

De betere actrie en humor ... will smith in top gear..

martin lawrence in een perfect team met smith.

Bad Boys I en II mogen dan geflopt zijn in de bioscoop destijds.... wat mij betreft gaan ze de geschiedenis in als de betere films in hun genre!

Humor en actie op zijn best... zeker zien!

avatar van yeyo

yeyo

rotjuh schreef:

Bad Boys I en II mogen dan geflopt zijn in de bioscoop destijds....

Ik weet niet waar je dat van haalt, het waren juist allebei gigantische kassuccessen.. Vooral het eerste deel heeft naar verhouding met het 'lage' budget veel opgeleverd.

avatar van Brammm84

Brammm84

eddy murphy en denzel washington... in één woord GE-WEL-DIG!!

avatar van MovieMadman

MovieMadman

Ondanks alle negatieve kritieken vind ik het een knaller in alle opzichten. Vooral het camerawerk is verschrikkelijk goed (denk aan de scene met de ronddraaiende camera in het huis van de Jamaicanen). Voor de echte actiefan een film die je niet mag missen. De kritische mensen zijn gewaarschuwd... er staat Michael bay... dan weet je wat je krijgt!

avatar van aimane07

aimane07

Ben hem nu aan 't kijken op TV ! Hoop dat het een leuke film is =D

avatar van movierobert

movierobert

Wat een lage score dit is toch een top film, vind het zelf nu ook wat minder worden nu ik weer een paar jaar ouder ben maar de film is super!

Zit goed in elkaar, goed film en acteer werk, leuke humor & en veel lefbal actie maja als je dat niet leuk vind, dan moet je maar niet kijken.

avatar van lordmars

lordmars

sorry ik heb hem net weer gezien en ik moet toch echt mijn score bijstellen.. naar BOVEN wel te verstaan het is toch echt een knaller van een actiefilm! met humor!

avatar van mer1973

mer1973

lordmars schreef:

Heb hetzelfde gedaan.

avatar van rambam3

rambam3

1 van de betere actiefilms als je het mij vraagt.

Gister op tv weer herbekeken en heb me weer prima vermaakt.

Goede humor, geweldige actiescenes, leuk verhaal; 4 sterren.

avatar van erwku

erwku

zonder enige twijfel; Mijn persoonlijke keus voor slechtste film allertijden,

avatar van sofripa

sofripa

Platgeschreeuwd. Zo over the top.....jammer. 2 sterren voor de stunts

Michael Bay

avatar van TM Scarface

TM Scarface

Top film.

Veel actie en goede humor.

En goed camerawerk.

Al die 1'en hier vind ik zeker niet te recht, dat het niet de beste film is ben ik het mee eens.

Maar om een 0,5 of een 1 te geven vind ik gewoonweg niet kunnen(dan is actie en schiet-geweld misschien gewoon je genre niet).

Persoonlijk vind ik dit deel 2 beter dan het eerste deel.

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Leuke actie film met lekker veel actie en nog wat komedie. Ik vond zelf Will Smith sterk acteren evenals Martin Lawrence. Goede film om even lekker bij onderuit te zakken.

avatar van RedBull91

RedBull91

Sjonge jonge wat is die Will smith toch een slechte acteur.. tering

avatar van GuyB

GuyB

RedBull91 schreef:

Sjonge jonge wat is die Will smith toch een slechte acteur.. tering

Helemaal niet, zijn rol hier staat vooral met 'coolness' en 'chemie' naar Lawrence toe, en niet echt met acteerwerk. Daarvoor moet je 'The Pursuit of Happyness' gaan bekijken. Vind je hem daar slecht acteren dan is het slechts een kwestie van smaak.

avatar van yeyo

yeyo

Ik vind Smith vooral goed in zijn meer klunzige rollen (Fresh Prince, Men in Black). Dat overdreven stoere gedoe ligt hem eigenlijk niet. Hier vond ik hem zelfs onsympathiek en hufterig.

avatar van mer1973

mer1973

GuyB schreef:

200% mee eens.

Smith is gewoon een goede acteur.