• 9.376.808 stemmen

Met onder meer: Will Smith, Martin Lawrence en Gabrielle Union

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 oktober 2003

Plot Bad Boys II

"If you can't stand the heat, get out of Miami."

Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.

Detective Marcus Burnett

Detective Mike Lowrey

Hector Juan Carlos "Johnny" Tapia

Captain Howard

Floyd Poteet

Detective Mateo Reyes

avatar van MWX

MWX

voor het verhaal moet je deze film niet kijken maar voor absurde actie en hummor zit jij bij deze film op het goede adres dit is nu met recht een film van verstand op nul en genieten bij het leven in zijn genre een dikke 4*

avatar van Goodfella

Goodfella

Húmor?

avatar van SSeagal

SSeagal

Nee joh, waarschijnlijk bedoeld hij die hummer uit de film.......:P

avatar van falco

falco

mooi film grappig stel samen

avatar van dope

dope

• 20068 stemmen

Leuke film, (nog) beter dan deel 1! 4,5 *

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

wat een k*t film... sorry hoor, maar het verhaal is slecht, en om het interessant te latebn blijven laten ze maar wat lichamen aan stukken snijden en ontploffen.

Flauw hoor.

Jammer dat zo'n goeie acteur in zo'n slechte film speelt. :

avatar van Erikr73

Erikr73

deel 1 is veel beter, maar deze is absoluut niet slecht naar mijn mening. 3½*

Snap alleen niet waarom Lawrence ineens om overplaatsen enzo vraagt.. loopt hij ongeveer de hele film over te wauwelen. In deel 1 was het toch koek en ei tussen die 2? (wel een tijd geleden dat ik deel 1 gezien heb, dus kan best zijn dat ik ernaast zit)

avatar van cr_ix

cr_ix

"This is a nice fish... you know... big fucking eyes... but a nice fucking fish!"

avatar van davidov

davidov

zucht

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Niet beter dan 1,maar ook deze was te genieten hoor! Wederom goede actie en het samenspel tussen de twee is onveranderlijk lachen geblazen

3,5 ster

avatar van Ikkeuh

Ikkeuh

Ik heb hem gezien voor Will Smith maar 'k begreep er niet veel van. (ben ook 11 jaar...)

Maar er zaten goeie actie-scenes in de film.

avatar van Hobbes

Hobbes

Ikkeuh schreef:

Maar er zaten goeie actie-scenes in de film.

Ben ik nu dan gewoon ouderwets? Ik liet m'n kind van 11 zeker niet naar deze film kijken.

Net alsof ouders dat altijd kunnen controleren. Ik zag op m'n elfde Faces of Death enzo, dan kan je beter dit zien

ik ben pas 14 gewordne mij ouders kan het echt niet schelen dat ik Caligula kijk hoor

avatar van cb dvd

cb dvd

als je de goede stukken uit deze film achter elkaar zet heb je een iets wat lange trailer, erg jammer.

avatar van this is me

this is me

echt een hele slechte hersenloze jongensfilm echt cliché 1,5 ster

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ach kom nou, alleen de actie en de stunts zijn al 2.5 sterren waard!

avatar van De GeuS

De GeuS

Dat kun je niet serieus menen....

avatar van Goldragon

Goldragon

leuke actie film, waarin natuurlijk de meester acteur will smith weer op pad is het kwaad te bestrijden!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

De GeuS schreef:

Dat kun je niet serieus menen....

Jawel Ik zeg alleen niet dat er dan nog veel bij komt, want daarvoor zitten er teveel domme personages in en is het verhaal te stom.

Maar van de actiescènes heb ik genoten.

avatar van V

V

Debiele film met absoluut een achterlijk verhaal, maar oh zo vermakelijk. Dit komt vooral door de fantastische actiescenes en de zo nu en dan leuke humor! 3*

Een stuk minder als zijn voorganger. Het verhaal is vele malen dunner en de actie is soms echt SUPER overdreven en zeer ongeloofwaardig. Tevens krijgt de kijker door de vele actie weinig rust en daardoor kun je eigenlijk maar moeilijk ook maar een keertje met je ogen knipperen. De humor is voorspelbaar al is de "deur" scene echt super!

Cijfer: 3

avatar van Quentin

Quentin

Wat een ellendige film zeg, in tegen stelling tot het aardige eerste deel. 2 * (wel krap)

avatar van markiemark73

markiemark73

Een goeie film.

heeft leuke humor en goeie aktie.

en hij bleef tot het eind boeiend, ook al duurt de film 150 min.

ik vind hem beter dan BB1.

***1/2 waard

djelle

Goeie actie; origineel op bepaalde momenten, onderhoudend, spectaculair, stijlvol... perfect gewoon voor actiefans! De rest valt wat tegen: het verhaal, de actie-humor combinatie is niet altijd geslaagd wegens overdrevenheid en niet alle acteurs doen hun werk goed. Maar de film lijdt er niet onder en levert een prachtig genietbare actiefilm. 5 op 5

avatar van Ramon K

Ramon K

Bij American Psycho:

Dan blijven er toch veel originele zaken over en dingen die je bijblijven in de vele actiescenes (van hoge kwaliteit) bij Bad Boys? Let wel: actiescenes, de rest is van minder belang. Als de actiescenes geslaagd zijn (en natuurlijk voldoende voorkomen) is de actiefilm geslaagd. Dit soort films zijn gemaakt als vermaak. Zo moet je een film beoordelen (waarvoor hij gemaakt is) en daarin is hij glansrijk geslaagd.

We gaan nu toch niet doordrammen he? Ten eerste: de actiescene's zijn verschrikkelijk slecht.

Bovendien bestaat een film uit meer dingen; plot, personages, vlotte dialogen, humor, toon etc. Deze film faalt voor mij op alle fronten en doet dus niet datgene wat ie wil: mij, de kijker, vermaken. Dan houdt 't op en ik heb weinig zin in een wel/niet-spelletje. Als je wel een discussie aan wil gaan dan kun je nog altijd mijns posts teruglezen en op die belachelijk kritieken van me ingaan.

djelle

Ik ben gewoon blij dat ik eindelijk jou heb horen toegeven dat je gewoon meer verwacht bij bepaalde genres die het eigenlijk (wat jij niet inziet) niet echt moéten hebben om vermakelijk te zijn. Anders kan jij er inderdaad niet van genieten en het is dit dat ik juist zo spijtig vindt. Je bent té veeleisend en bij de verkeerde films. Plot, personages... allemaal inderdaad wat zwakker dan het zou kunnen zijn. Maar zo zijn de meeste actie en horrors. Dit neem je er graag bij als actie of horrorfan. Deze elementen die je daar opsomt zijn allemaal heel belangrijk bij jou "artiestiekere" filmsmaak, die dan op hun beurt eventueel weinig of geen elementen als spannig of actie ofzo aanbieden, maar dat is ook niet erg: ze zijn er niet voor gemaakt. Jij wil jou totaalpakket toepassen op alle genres maar dat lukt en dat hoeft niet altijd. En omdat bv een zeer vermakelijke horrorfilm dan een slechte plot heeft en luizige acteurs, geeft iemand als jij de film meteen al een slecht cijfer ondanks het feit dat hij in hoofdzaak entertaint met al zijn gory horroreffecten (dus hoedanook toch geslaagd is in zijn bedoeling). Dit kan toch niet correct zijn???

djelle

Overloop trouwens maar eens de commentaren bij bad boys 2 hier: De meeste users vinden het inderdaad een zwak verhaal en nog andere vele minpunten, net als jij, maar de meesten geven hem toch minimum een 3 en vonden hem toch vermakelijk! (dankzij de fantastische actiescenes lees ik hier en daar) En jij kan hem nauwelijks een 0,5 geven natuurlijk. Dit is toch het grootste bewijs dat hij dus wel gelukt is in zijn opzet: entertainen, en dat jij verkeerd bezig bent!?

Nou ja, je doet wat je wilt...

avatar van starbright boy

Iedereen geeft toch cijfers naar wat hij vindt? Als iemand zich alleen maar ergert aan een film en die film hem dus helemaal niet entertaint, ontroert of op een andere manier boeit is het toch niet vreemd dat zo iemand een dikke onvoldoende geeft? Ik vind het nogal raar dat zo iemand dan volgens jou "verkeerd bezig" is en dat het feit dat anderen die nog wel aardig vonden daar het bewijs van is. Dan kun je net zo goed het feit dat veel mensen American Psycho heel goed vonden als bewijs aanvoeren dat jij verkeerd bezig bent. (Overigens vond ik American Psycho ook slecht, maar dat doet niks af aan wat ik zei).

avatar van De GeuS

De GeuS

djelle schreef:

En jij kan hem nauwelijks een 0,5 geven natuurlijk.

Maar je eigen 5 sterren voor dit "drama onder de actiefilms" zijn niet overdreven....?