• 9.378.696 stemmen

Met onder meer: Jim Carrey, Jennifer Aniston en Morgan Freeman

Releasedatum: 26 juni 2003

Plot Bruce Almighty

"In Bruce we trust?"

Bruce Nolan (Carrey) is een nieuwsverslaggever met ambitie, maar ziet de rest van de wereld zich hogerop werken terwijl hijzelf achterblijft in het middelmatige. Na wederom een dag vol tegenslagen verwijt Bruce God nalatigheid, omdat Hij nooit naar hem luistert. God hoort dit blijkbaar wel en geeft Bruce Zijn krachten onder het motto: kun jij het beter? Deze taak blijkt echter best lastig te zijn.

avatar van LDeVries

LDeVries

erg grapigge film.

avatar van ®Tc

®Tc

Tegenvaller.

Zeer leuk plot maar weer z'n slechte uitwerking, komt veel te vaak voor bij komedies. Veel te veel nutteloze randinfo (vooral bedoeld op romantische scenes) en toch te weinig grappen ivm met zijn god zijn vond ik.

Jennifer Aniston

Toch nog een degenlijk cijfer voor de vermakelijke eerste helft en plot.

***

avatar van depri83

depri83

neo schreef:

..deze zegetocht voor moraalridders.

Topquote

avatar van Movie Jim

Movie Jim

Een van de leukste komedie-films die ik tot nu toe gezien heb wat een lachertje zeg geweldig.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

De bloopers blijven geweldig

avatar van Nicholson Nr1

Nicholson Nr1

Leuke film, heb me tijdens de film geen moment verveeld, leuk script en Jim Carrey is een van de enigen die zijn rol gewoon ook ZO kan neerzetten.

And thats the way the cooky crumbles

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Veel beter film dan de film die er na kwam. Jim Carrey heeft zijn rol meer dan goed gespeeld en de grappen waren geweldig. Top komedie.

avatar van omnitoaster

omnitoaster

vermakelijke goeie comedie alleen het enige knelpunt was toch jennifer aniston met haar romantische gezever altijd

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Erg fijne en grappig film. Ik heb genoten. 3.5*

avatar van Triztan

Triztan

Haha, ik heb erg gelachen tijdens de film xD. Jim Carrey heeft de rol weer perfect vervuld imo.

avatar van Michaelpitt

Michaelpitt

Deze komedie is zeker boven gemiddeld! Ik heb me dood gelachen.

Ayo, Silver, awaaaaaay!

avatar van 88Fabian

88Fabian

ik heb wel gelachen om deze film eigenlijk.

avatar van niethie

niethie

Vond het niet meer dan een aardig filmpje. Het concept was opzich leuk en Carrey speelt weer een lekkere debiele rol maar ik vond het op een paar leuke momenten na toch wat flauwtjes uitgewerkt allemaal.

2,5 sterren

avatar van Elineloves

Elineloves

Grappige komedie, al hou ik niet echt van de 'overdreven' humor van Jim Carrey.

avatar van Poppe

Poppe

Ja, daar moet je inderdaad van houden.., maar hij kan ook enorm ingetogen acteren!

avatar van Donekkel

Donekkel

Poppe schreef:

ik ben er eentje van (Y)

geweldige acteur

avatar van elmo4ever

elmo4ever

leuk! maar niet bijzonder!

avatar van MNV2

MNV2

• 1900 stemmen

Normaal hou ik niet zo van het overacteren van Jim Carrey, maar in deze film lijkt dat niet echt te storen. De grappen zijn dikwijls geslaagd en het verhaal zit goed in elkaar. Leuke rol trouwens van Morgan Freeman, hij zet 'God' op een schitterende manier neer. Bruce Almighty is gewoon een leuk filmpje voor op een vrije namiddag, het is niets hoogstaands maar het is wel vermakkelijk.

avatar van G to the J

G to the J

Waa... Ik vind jim carrey zo'n oen..

Ook bij deze film is hij weer zwaar irritant

avatar van skipy05

skipy05

Leuke grappige film. Het is een iets anders van verhaal. Ik heb er goed mee kunnen lachen.

avatar van mipha

mipha

Carry.. je vindt hem leuk of geen reet aan.. ik vind hem leuk! Dat 'overateren' vind ik juist leuk al moet het inderdaad geen gewoonte gaan worden net als bij will ferrel. Jammer dat morgan freeman die rol heeft, je ziet hem al zo vaak in films verschijnen. beetje tweede samuel jackson. Bloopers zijn erg geslaagd

avatar van huVILEub

huVILEub

Een geweldig verhaal en prachtig acteerwerk van Jim Carrey en Morgan Freeman werken dit nog eens af. Een echte Jim Carrey film. De film werd overheerst door zijn grapjes en trekjes. Een must see als je van Jim Carrey geniet. Een film die je best mag vergeten als je dat niet doet. De film brengt verder niet echt iets bijzonders. Maar ik vind dat niet ook niet nodig bij de humor van Jim Carrey.

avatar van Zizzo

Zizzo

matige film, met matige special effects, maar leuk verhaal, carrey en freeman spelen wel leuk, geen fan van jennifer aniston. toch vind ik evan almighty persoonlijker leuker.

avatar van undeviljur

undeviljur

heb deze film al heel vaak gezien maar het blijf lagen

top met Jim Carry

avatar van Pastichio Rocker

Pastichio Rocker

Blijft het lagen met Jim Carry?

avatar van clockwork72

clockwork72

Lagen = lachen

avatar van Juneau

Juneau

Zeer grappige film. Carrey bewijst wederom hoe geniaal hij kan zijn. Ondanks zijn kleine rol, vond ik Carrell ook opvallend en fenomenaal. Leuk verhaal en goede acteerprestaties. 3,5*

Heb me echt ziek gelachen met deze film. 4*

avatar van Arnhemmer

Arnhemmer

Om maar meteen met vooroordelen en rascisme af te rekenen:

God is een Afro- Amerikaan. GEWELDIG!!!!