• 9.372.312 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Matt Stone, Trey Parker en Dian Bachar

Plot BASEketball

"Two guys invented a game... and turned the sports world upside down!"

Twee losers uit Milwaukee, Coop en Remer, vinden een nieuwe sport uit. Wanneer de sport een groot succes wordt starten ze, met de hulp van een miljardair, een professionele competitie op. Het team van Coop en Remer, The Milwaukee Beers, is het enige team dat een belangrijke wijziging in de regels in de weg staat.

avatar van damon

damon

grappige film....lekker origineel.....HILARISCH... 0,5*

avatar van alexis

alexis

ech supermelige film... erg grappig om ook cartman voice te horen... die ziekhuis scène is nu al een classic als het aan mij ligt.

****

avatar van Purmerend

Purmerend

1* voor de lekkere cheerleaders.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Scolari: Hey, Tuttle!

Tuttle: Yeah?!

Scolari: Your mother is deaf.

Tuttle: My mother is dead, asshole!

Scolari: I guess that's why she didn't move around to much.

ik lig elke keer weer dubbel om de geniale dialogen in deze film. Dat prachtige nummer ook als Coop boos en verdrietig aan het rijden is. 4,5 is misschien een 0,5 te hoog maar what the hell. De eerste keer dat ik de film zag lag ik echt dubbel. Een typische Zucker, Stone & Parker film. Ook leuk om Mr. Garrison en Cartman voorbij te horen komen.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Aaaa nog eentje, om het af te leren:

Cooper: Damnit man I'm trying to save an innocent life!

Remer: I'm given her all I've got, captain.

Cooper: I love ya. Always have.

avatar van soboer

soboer

Flauwe humor, dat ik overigens wel kan waarderen in films zoals Zoolander en Don't be a menace. Alleen werkte het in deze film voor mij niet. Iemand heel de tijd bitch/ my bitch noemen, blijft niet grappig. Ben nooit fan geweest van South Park misschien dat het daar aan ligt.

avatar van Disk

Disk

Je vergat ''Little Bitch''

avatar van remorz

remorz

Niet mijn cup of tea. Over- overflauwe 'humor', die nergens echt aanstekelijk wordt en het niveau van South Park nooit weet te halen. 1,5*

avatar van Diesel

Diesel

Amusante no-brainer met een paar hilarische momenten. 3*

avatar van J.Bell

J.Bell

Het gaat nergens over, maar dat heb ik wel eens nodig van tijd tot tijd. IK moest er echt om lachen. Die gasten zijn gewoon funny.

avatar van its my life

Leuke lachfilm maar wat te flauw voor een 3 daarom een 2,5

Flauwe lachfilm maar wat te leuk voor een 3,5 daarom een 4

avatar van Quido

Quido

Erg leuk. Leuke dialogen, one-liners en grappen. Lekker droog.

Twee sportverslaggevers tijdens een wedstrijd:

I've never been so excited !

- You're excited !? Feel these nipples !

En dat is maar een van de vele (droge) dialogen waar ik dubbel om heb gelegen.

Maar waarom moet er op het einde nou weer even een Amerikaanse vlag in beeld worden gebracht ? Het ideale Amerika waar alle dromen waarheid worden ? Totaal nutteloos, storend en haalt de waardering voor de film omlaag.

JoeCabot

Haha! Gisteren opnieuw gekeken en noem mij een achterlijk, hersenloze lul maar ik vind dit geniaal! De combinatie van regisseur en cast is geweldig voor 100 minuten dood te liggen van het lachen. Uit respect nog een half puntje erbij: 4.5*

avatar van mikoz

mikoz

JoeCabot schreef:

Flauwe lachfilm maar wat te leuk voor een 3,5 daarom een 4

Wat te leuk voor een 3.5!

een 3.5 is al een goede film

4 is heel goed ..

en dan geef je een flauwe lachfilm een 4 ..

Vergeet dit niet:

JoeCabot schreef:

noem mij een achterlijk, hersenloze lul maar ik vind dit geniaal!

Ik weet ook dat dit een flauwe film is, maar ik vind hem gewoon te leuk. Dit dwingt misschien wel geen respect af, maar ik kan er ook niet aan doen dat de humor mij meer raakt dan bijvoorbeeld de dramascenes van Magnolia...

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Het gouden duo Stone en Parker bewijzen hier maar mooi dat ziet allen met South Park een goede serie / film kunnen maken. Ze staan dan ook nog eens een keer in de film de hoofdrollen te vervullen. En dat gaat ze nog best aardig af gezien ze volgens mij totaal geen acteer ervaring, of acteerles gehad hebben.

Aparte amusante film.

3,5

avatar van JB.

JB.

Af en toe wel grappig, maar ik die South Park gasten als acteurs is wel jammer. 2*

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

het is een flauwe lachfilm met nadruk op :lach

2,5 sterren

avatar van DoubleS

DoubleS

Uber grappig inderdaad. Voor de rest wil ik niet gaan lullen over de acteurs, het verhaal en de af en toe ietwat banale humor die de plank helemaal mis slaat. Gewoon lachen!

avatar van otherfool

otherfool

Pijnlijk onleuke film met de makers van Southpark. Dodgeball toonde later aan hoe het wel moest.

1*.

avatar van Martin Van K

Martin Van K

ach ja, een film waar je niet al teveel moet bij nadenken (is ook de bedoeling niet van de makers). Ik heb wel een paar keer goed gelachen met de allerdomste moppen.

Maar het plot, de acteurs en de originaliteit houden me bij 1,5*

avatar van D-ark

D-ark

3,0 over melige films gesproken deze staat bij mij op 2

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20219 berichten

Hier lijkt me niet veel aan, zeker niet als ik naar die belachelijke titel kijk... En als ik naar de regisseur kijk, laat ik hem zeker liggen...

avatar van The_Game

The_Game

super film

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Voor de belgen woensdag op vt4. Ga hem zeker zien want ben benieuwd naar deze wel.

avatar van xenne

xenne

Dead01 schreef:

gezien aldaar... ben het eens met wat velen al gezegd hebben, 't is een flauwe lachfilm ; maar je moet er wel mee lachen en er zitten toch wel meerdere geslaagde vondsten in. de betere flauwe humor maw : 2½

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Vond hem vrij goed moet ik zeggen. Was flauwe humor maar toch goede nog.

Leuk om de stem van cartman hier te horen en de 2 makers spelen dat hier goed.

avatar van daanos;

daanos;

deze film is cool!

heeeeerlijk spel alleen een beetje onrealistisch maja, dat is de wereld van filmmakelarij