• 9.375.045 stemmen

Beneath the Darkness (2011)

Thriller | 96 minuten

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Martin Guigui

Met onder meer: Dennis Quaid, Tony Oller en Aimee Teegarden

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Beneath the Darkness

"Now I lay you down to sleep."

Een groep vrienden is getuige geweest van de moord op een van hun beste vrienden. Al snel zien ze de lokale held, en tevens de buurman van een van de 16-jarige jongens, als de psychopatische moordenaar. Ze proberen de geheimen rond de verdachte buurman en zijn spookhuis bloot te leggen en zo te voorkomen om een van zijn volgende slachtoffers te worden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jstinissen

jstinissen

niet veel bijzonder een film die je snel vergeet

het verhaal was een beetje ongeloofwaardig

politie die hun taak ook niet echt serieus nemen.

kom niet verder dan 2 sterren

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

Matige B-Film. Zelfs Quaid kon deze flut-film niet naar een hoger level brengen. Snel vergeten deze flauwe bedoening !

avatar van Alexander1900

Alexander1900

Een aangename thriller met Dennis Quaid als psychopaat. Sowieso houd ik altijd wel van films waarin een mysterieuze / psychopaat / moordenaar in de eigen buurt zit.

Ik heb genoten.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Een bij vlagen duistere thriller die veelal plaatsvind in het donker waardoor deze film nog een aardige sfeer meekrijgt. Het verhaal is wat eenvoudig maar de uitwerking is niet best. Het resulteert in een matige thriller die niet spannend is maar ook weinig tot geen hoogtepunten kent. Ook Dennis Quaid kan deze film niet redden, alhoewel hij zijn rol nog het beste vertolkt.