• 9.176.561 stemmen

The Baytown Outlaws (2012)

Actie / Komedie | 98 minuten

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Barry Battles

Met onder meer: Clayne Crawford, Travis Fimmel en Eva Longoria

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot The Baytown Outlaws

"A Southern Whip-Ass Extravaganza!"

Nadat haar ex-man Carlos (Billy Bob Thornton) Celeste (Eva Longoria) drie keer in haar buik geschoten heeft, is het tijd om wraak te nemen. In de strijd om haar petekind Rob (Thomas Brodie-Sangster) huurt ze drie vogelvrij verklaarde redneck broers in om hem terug bij haar te brengen. Maar niets is ooit zo simpel in het Amerikaanse zuiden. Wat begint als een eenvoudige reddingsactie verandert in een groots gevecht. Dit vreemde team moet zich een weg banen langs knappe vrouwelijke huurlingen, Indiaanse jagers en federale agenten, terwijl ze Celestes onschuldige kind moeten beschermen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Askikker

Askikker

Wat een zemelfilm. Ben bepaald niet vies van B-films, maar dit is zulke slappe hap.

Rodriguez? Echt in geen honderd jaar!

Keek eigenlijk alleen omdat Agnes Brückner een rol(letje) heeft, maar haar filmkeuze gaat blijkbaar nog steeds gestaag achteruit.

avatar van MovieMind

MovieMind

Redelijk maar vooral simpel actiefilmpje als tussendoortje.

avatar van Toontje G

Toontje G

Nog eens bekeken maar hij blijft leuk.

avatar van ipman-99

ipman-99

"They shot my motherfucking maid!" ... " !!!

Heerlijke Actiefilm (Heropfrissing) !!! 'The Baytown Outlaws' is een heerlijke

coole Actiefilm met een fijne cast.

Het verhaal werd prima weergegeven en gaf de nodige aandacht omdat die

'ongelikte' beren een kind moeten gaan bevrijden.

Naar mate de film vordert veranderen ook bepaalde karakters.

Eva Longoria heeft misschien niet de grootste rol, maar wel een opvallende

in haar sexy short !

De cast met ondermeer Travis Fimmel, Clayne Crawford, Billy Bob Thornton leveren

puik werk om hun mannetje te staan in deze coole Actiefilm.

Een broeierig sfeertje is constant aanwezig en dat past gewoon bij deze film.

Heerlijk sfeertje, opzwepende muziek en coole actie scènes in de zin van

heerlijke vuurgevechten.

De 'ongelikte' beren kregen heel wat naar volk achter hun veren ..., denk

maar bv aan die schaars geklede chicks of die 'bende' indianen ... !

Kortom stof genoeg om broeierig en heet te genieten !

Ik vond het wel een leuke film, geen moeilijk verhaal, maar gewoon verstand op nul en kijken naar mensen die andere mensen overhoop knallen soms best leuk voor de zondagavond.

Acteurs waren okee, muziek was in orde en verhaal redelijk.

avatar van Noodless

Noodless

Uiteindelijk toch maar een gemiddeld filmpje. Verwachtingen lagen hoger qua actiescènes en humor. Ook op gebied van personages blijft het allemaal wat vlakjes. Je krijgt wel coole achtervolgingen met allerlei opvallende personages zoals wegpiraten, sexy geklede chicks en indianen op motors .....maar de hoofdpersonages vallen tegen. Zo komen de drie redneck broers en de gehandicapte jongen betreft invulling van hun personage flauw over. Billy Bob Thornton is nog te pruimen en Eva Longoria krijgt te weinig screenplay. Ook de typische sfeer bij dit soort films en een goede soundtrack is hier een gemis. Al bij niet slecht, maar overstijgt zeker niet een gemiddelde productie. 6/10

avatar van U-77

U-77

Heerlijke film!

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Best wel gek op dit soort films, malloten die over de top om zich heen slaan en er een soort en met neo-western van gemaakt is. (Hier een lijstje van dat genre.)

Hoofdrolspeler Clayne Crawford (Brick) heeft goed opgelet tijdens het kijken van Smokin' Aces. Hij kopieert namelijk vlekkeloos één van de Tremor broers (weet niet meer welke). De drie broers hier lijken eigenlijk precies op de drie broers Tremor, mjaa..... Crawford mocht in het tweede deel meespelen, Smokin' Aces 2: Assassins' Ball. Vind je T.B.O een lekkere film?, dan kan ik je die twee films ook wel aanraden.

Eva Longoria, als Celeste, ziet er weer heerlijk uit, een mooi contrast t.o.v. de smerige lelijke broers.

Celeste huurt de broers in om haar petekind uit handen van haar beruchte ex te halen. Om dat voor elkaar te krijgen is ze badasses nodig die stevig in de schoenen staan. Dit omdat haar ex ook geen doetje is namelijk, zware weerstand zal zeker een feit zijn.

Onderweg komen de broers flink wat vreemde gasten tegen, ze moeten alle zeilen bijzetten om hun taak uit te voeren.

Een lekkere kijk-weg-film maar erg origineel is het allemaal niet natuurlijk. Met name een aantal personages lijken kopieën te zijn van eerder vertoonden. Klein vermaak, licht opgezet en an sich nog wel goed acteerwerk ook. Alleen Billy Bob Thornton vond ik de mindere hier. Voor de tweede keer nu gezien maar de 3** blijven staan (6,5/10)

avatar van EW101

EW101

Erg vermakelijke film met toch wel sympathieke protagonisten. Zo voelt de film klein aan ,maar biedt voor zijn doen wel veel variatie. Vooral vanwege de tegenstanders, gestuurd door Carlos, zal er veel plezier te halen zijn.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Snelle wegkijk film, maar zal me niet zo lang heugen. Wel aparte ideen in deze film,

de moordende hoeren en het gehandicapte kind.

avatar van BBarbie

BBarbie

Vooropgesteld zij dat ik geweld verafschuw. Daarom laat ik een heleboel actiefilms welbewust links liggen. Dit zou best eens de meest gewelddadige film kunnen zijn, die ik ooit gezien heb. Ondanks dat heb ik mij goed vermaakt. De clou is dat de film zichzelf geen moment serieus neemt. Alles is buitensporig over de top. De extravagante personages en de krankzinnige confrontaties met de tegenstanders onderstrepen dat voortdurend.

Ik heb mij bij deze amusante actiekomedie geen minuut verveeld. Nooit verwacht dat ik dat nog eens zou zeggen over een film, waarin redelijk wat bloeit vloeit en de kogels je vrijwel continu om de oren vliegen.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

In begin van middag herzien bij Ziggo Films en Series. Een fijne harde rauwe actiefilm, die ik eigenlijk destijds ondergewaardeerd heb. Ik geef hem een voldoende. Ook gezien vandaag:

Robocop (2014) herzien bij Ziggo in de namiddag.

The girl in the Spiders Web (2018) vanavond uit eigen collectie

The old man and the gun (2018) vanavond uit eigen collectie

En sluit de avond af met ieders een aflevering uit de Series Gunsmoke en Kung Fu.

avatar van filmkul

filmkul

• 2038 stemmen

Lekkere no brainer. Het verhaal is maar bijzaak en dient als kapstok voor een hoop actie en geweld met passende karikaturen. De film heeft een hoog tempo en kijkt lekker weg. De actie scènes zien er goed uit. Naast de actie is ook ruimte voor wat zwarte humor. Visueel ziet de film er prima uit. Door het toepassen van een donkere lens ziet er alles er nog rauwer uit en past dus precies bij de zuidelijke rauwe sfeer. Het acteerwerk is verder prima, hoewel Thornton betere rollen heeft neergezet. Leuk vermaak voor genre liefhebbers. 3.0/3.5

avatar van Shadowed

Shadowed

Lollig.

Van de maand April was dit de enige film op Film1 die ik daadwerkelijk wel wilde zien. Wel waren er nog een paar andere titels die een beetje de aandacht hadden, maar dit was toch echt de film die ik het liefst wilde zien. En hij beviel ook best degelijk uiteindelijk.

Het is zo'n film geworden waar de Grindhouse stijl erdoorheen wordt gepompt en daar lijkt de film dan ook zijn balans in te vinden. Alleen blijft het daar ook bij, ik mis nog echt die finishing detail om dit echt een leuke Grindhouse te laten worden. En ook wat explicieter gebruik van actie en bloed.

Nu heb je wel een leuke film, maar eentje waarvan het voelt alsof er net wat meer uitgehaald kon worden. Running Scared is zo een wat meer geslaagde versie van deze film denk ik zo. Ik mis nog echt die regiekracht die deze film boven het niveau uit kan tillen, want de potentie en ideeën waren er zeer zeker.

Deze film kent een goed tempo dat ervoor zorgt dat deze film nergens inzakt of verveeld. Het gooit een hoop ideeën op elkaar en allemaal volgen ze elkaar in een gezond tempo op. Er zitten echt grappige dingen in. De piratentruck, de hookerkillers, Thornton in een schurkenrol en indianen. De film zit er vol mee.

Ook goed acteerwerk van het trio. Er steekt niemand van het trio bovenuit maar allemaal zijn ze wel behoorlijk lollig. Ook leuk dat ze allemaal een beetje verschillen van elkaar. Brodie-Sangster vond ik ook erg leuk. Aparte rol voor hem, maar blijf hem altijd wel een leuke verschijning vinden. Bijrollen zoals Thornton en Longoria doen het ook naar behoren.

Actie had wel wat harder en explicieter gemogen, maar het is er wel in overvloed. Beetje tam en afgeraffeld bij vlagen, maar het tempo tussen de actiescènes zit er goed in en het verveeld niet. Ook leuk dat het vooral een parade is van gekkigheid en een regen van kogels die er als brug tussenzit.

Leuk filmpje, zeer vlot doorheen gekomen. Genoeg op aan te merken. Iets meer overgave in het genre en wat bloederigere actie hadden de film wel leuker kunnen maken, maar het is zoals het is, en dat is vooral een vermakelijke bende. Soortgenoten in het genre zoals Hell Ride kunnen hier nog wel iets van opsteken.

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

Apart eenvoudig filmpje waarin de actie niet ontbreekt.

avatar van AniSter

AniSter

Gewon leuk en af en toe goede humor; de afronding met de dames in die kroeg, meesterlijk. Simpel plot maar prima verfilmd.

avatar van Kondoro

Kondoro

“They shot my motherfucking maid!”

Wederom een film die ik jaren terug rond zijn release al heb gekeken als klein jochie maar, die eigenlijk door de jaren heen een beetje vergeten is. Toen ik gisteravond een film aan het opzoeken was kwam ik deze weer bij toeval tegen, en aangezien ik er nog niet op had gestemd en ook nog geen mening bij had staan, heb ik hem toch maar weer eens gekeken. Het was een prima zit hoor, en ik snap precies waarom ik dit elf jaar geleden helemaal geweldig vond. Dit waren van die typische films waar ik altijd heel goed op ging, en opzich nog wel ga hoor, want ook nu heb ik wederom een prima filmavondje gehad.

Overigens wel een typisch Tarantino-stylish filmpje die ik nog steeds best kan waarderen. Eigenlijk alle ingrediënten om gewoon een hersenloze actie prent te worden. Leuk drietal met Travis, die best leuk overkwam, geinig hoe hij toch als Engelsman zo'n typisch Amerikaans accent na kon doen. Heerlijk. Ja die drie gasten weten toch duidelijk de toon in deze film neer te zetten. Daarbij ook het gevecht met die vrouwen in de bar was gewoon heel vermakelijk maar, wel iets te makkelijk denk ik. Net zoals die bounty hunters in die truck als tweede vond ik wel leuk maar, daar had misschien iets meer uitgehaald kunnen worden.

Voor de rest een vrij zwak script, achja wat mag je verwachten? Concept was wel leuk maar, niet héél bijzonder en het verhaal is leuk maar gewoon makkelijk te volgen. De tijd vliegt overigens voorbij, en de film kijkt gewoon makkelijk weg. Prima tussendoortje voor op de donderdag avond na een vermakelijke pot Ajax.