Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Barry Battles
Met onder meer: Clayne Crawford, Travis Fimmel en Eva Longoria
Gesproken taal: Spaans en Engels
Plot The Baytown Outlaws
"A Southern Whip-Ass Extravaganza!"
Nadat haar ex-man Carlos (Billy Bob Thornton) Celeste (Eva Longoria) drie keer in haar buik geschoten heeft, is het tijd om wraak te nemen. In de strijd om haar petekind Rob (Thomas Brodie-Sangster) huurt ze drie vogelvrij verklaarde redneck broers in om hem terug bij haar te brengen. Maar niets is ooit zo simpel in het Amerikaanse zuiden. Wat begint als een eenvoudige reddingsactie verandert in een groots gevecht. Dit vreemde team moet zich een weg banen langs knappe vrouwelijke huurlingen, Indiaanse jagers en federale agenten, terwijl ze Celestes onschuldige kind moeten beschermen.
Brick Oodie
Lucky
Ariana
DiDa
tattoobob
Leuke wegkijkert,grappig acteerwerk van de broers!!!
Billy Bob ben ik niet zo weg van,bij deze film vond ik hem net zo storend!!
Ik denk dat oook hij zijn beste tijd heeft gehad,als hij al een beste tijd had.
Jaaaa halbe tamme.....behalve bad santa dan!
Er zitten wat vet grappige scenes in,en het nodige bloed word de huiskamer in geslingerd.
Maar het is het allemaal net niet,met iets meer shock,actie...en originaliteit had ik hem zeker goed gevonden..
Bad Santa
vette film,maar iemand die pas getrouwd is snapt dat toch niet
Filmkriebel
Harde rednecks met gouden hart
Drie redneck broers die zich over een mentaal gehandicapte jongen ontfermen proberen uit handen van een gangster (Thornton) te blijven die hen respectievelijk moordchicks, negers die zo uit Mad Max lijken te komen en scalperende indianen achterna stuurt . Daarnaast loopt er nog een tweede plotje waarbij een goed geklede jonge fed te maken heeft met corrupte flikken maar al snel de Oodies in zijn vizier heeft.
Ruikt lekker naar zweet en gasoline, met degelijke actie en swingende elektrische gitaren op de achtergrond. De humor komt niet te overdreven aanzetten en het is zeker de bedoeling niet dat je je een bult lacht. Het zorgt er wel voor dat dit een luchtige amusante film blijft. Eén ding is wel zeker : de Oodies horen bij de sympathiekste rednecks ooit! Een stevige 3*
HALVE TAMME. (moderator series)
Ik kan jullie melden dat ik aardig tevreden ben met wat ik voorbij zag komen op mijn tv.
Kijk en oordeel zelf.
robinb
Erg slechte film, maar dat is vooral een persoonlijk iets. De 3 hoofdrolspelers kwamen op mij enorm gespeeld over, daarnaast waren ze ook nog eens enorm irritant om naar te kijken, ik kreeg er gewoon kromme tenen van.
Verder gebeurt er ook allemaal maar vrij weinig en hetgeen er gebeurt komt niet bepaald geloofwaardig en professioneel over.
b-film in mijn ogen, absoluut geen aanrader
vph1272qm
qua fotografie is deze prachtig, mooie shots, coole camera moves en mooie warme kleuren.
heerlijk botte tarantino stijl film, ik vind em erg ok.
Basi
Een zeer matige film. En jeetje, wat is die Billy Bob toch een slechte acteur. De rest van de cast was overigens ook niet veel. Eva Longoria heeft een kleine rol terwijl die wat mij betreft wat vaker in beeld had mogen komen. Dit is een soort slap aftreksel van een mislukte Tarantino film. Absoluut geen aanrader.
HALVE TAMME. (moderator series)
"Well that's the shortest relationship i ever had".
Herzien,en ik doe er toch even een halve ster bij.
dope
- 20055 stemmen
Heerlijke actiefilm! Met pokergrootheid Antonio Esfandiari als mail-man, maar zijn optreden is erg kort
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Aardig.
Weet zelden echt een topniveau te bereiken, daarvoor houdt het zich nog teveel in en ligt de nadruk niet altijd genoeg op de fun (dat zijplotje met die agent en de love-story). Verliest ook soms z'n vaart en het gaat onze rednecks af en toe wel erg gemakkelijk af, dus daar moet je je overheen kunnen zetten. Uiteindelijk vermaakt het wel stabiel en Longoria biedt ook wat viewing value. Had gewoon meer ingezeten.
3,5* Nipt.
Redelijke cast maar een goedkoop uitziende slechte jaren '80 imitatie film.
hoffhaan
Veel geweld met een glimlach. Op zich heb ik me uitstekend vermaakt met deze Tarantino look alike film. 3.0
Cleanshot
Humor, actie en ongeloofwaardige karakters maar me er toch prima mee vermaakt.
blurp194
Wannabe cultfilm.
Maar wel zo onnozel-grappig dat dat nog behoorlijk lukt ook. Het hele zwikkie goedbedoelende doe-het-zelfcriminelen wandelt als een stelletje echt helden door het verhaal heen, tussen de moordwijven en de indianen door. Met een hoop geweld, af en toe wat gore, brute acties, en brullende motoren. Niks mis mee dus. En waar gaat het om? Om geld natuurlijk. Of is het toch wat anders?
Billy Bob is er alleen voor de kijkcijfers. Net als Eva Longoria. De echte helden zijn minder bekend, maar doen het beter. Vogelvrij verklaarde rednecks, jawel.
Waku
Hillbillies ten strijde tegen moordlustige sexy hoertjes,Mad Max achtige clonen en tegen moderne indianen. En dat allemaal om een zwaar gehandicapte jongen uit de klauwen van slechte vader te halen die ook nog eens crimineel is. Overigens een zeer matige rol van Thornton die zelf ook niet echt lijkt te weten wat hij met die rol aanmoet.Het klinkt onzinnig en dat is het allemaal ook. Er wordt flink gemoord en gevloekt en dat was het dan wel.. Eva Longoria moet het bij Desperate Housewifes achtige series houden. De rol van wrekende ex echtgenote is kansloos. Maar dat geldt eigenlijk ook voor de rest van deze stompzinnige actiefilm. Een zoveelste mislukte poging om Tarantino te kopieren???
2* Voor wat grappige brute scenes en soms zoutloze humor.
barcam
Vette over de top actiefilm met ruige rednecks in de hoofdrol. Dit is zeker geen poging om Tarantino te kopieren maar een ode aan de jaren 80 actiefilms. Topper.
Filmkriebel
Van zodra er een actiefilm met shootouts in bars met wat humor uitkomt wordt gezegd dat het om "kopiëren" van Tarantino gaat? Gelukkig plaatst Waku dan de nodige vraagtekens. Ik vond die film anders vrij sterk op zichzelf staan
snarfje5508
Bijzondere film met afwijkend camerawerk en absurde personages. De drie broers zetten een geloofwaardige rol neer en lijken oprecht bezorgd voor de gehandicapte Rob. Anders dan anders maar prima naar te kijken.
Norman Mailer
Eigenaardige film, redelijk idioot op momenten – de schrijver leek niet geremd door énige realiteitszin.
Paar humormomentjes.

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

Nowhere Boy

The Warrior's Way
Fantasy / Actie, 2010

The Experiment
Drama / Thriller, 2010
gas stationstrijdanti heromoordmuteschietpartijmidnight moviemotorbendegeweldcultfilmbrawlpainted faceface paintpantyless