• 9.372.317 stemmen

Geregisseerd door: Phil Lord en Christopher Miller

Met onder meer: Jonah Hill, Channing Tatum en Ice Cube

Releasedatum: 21 juni 2012

Plot 21 Jump Street

"They thought the streets were mean. Then they went back to high school."

Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) besluiten dat het tijd is om hun puberjaren achter zich te laten. Ze besluiten dan ook om zich bij de politie in het geheime "Jump Street"-team in te schrijven. Hun eerste opdracht bestaat er in om undercover de middelbare school te infiltreren. Gelukkig zien ze er nog jong en hip uit, maar al heel snel riskeren Schmidt en Jenko hun leven met een onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugshandel. Bovendien merken ze dat op school niets meer hetzelfde is als "in hun tijd". Sterker nog; nooit of te nimmer hadden ze gedacht dat de onzekerheden van een puber en al de problemen die daarbij horen een serieuze confrontatie zou betekenen...

Officer Morton Schmidt / Doug McQuaid

Ms. Griggs

Principal Dadier

avatar van KingJ

KingJ

af en toewel grappig maar merendeels naar mijn mening erg matig...

avatar van DragQueen

DragQueen

Niet geheel verwacht van tevoren, maar toch een vermakelijke film. Het verhaal is niet bijster origineel, maar is wel kleurrijk uitgewerkt. Ook de aanwezige humor is prima. De hoofdrollen worden verder goed ingevuld door Jonah Hill en Channing Tatum. Aardige chemie tussen beide acteurs trouwens. 3 Sterren.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Wat een flauwe film is dit geworden! Niet te geloven. In het eerste kwartier zit vier keer hetzelfde grapje over het zuigen aan iemands ...! En zo gaat het maar door. Ik zal wel niet de doelgroep zijn, daar zal het aan liggen. 1 *

avatar van Spetie

Toch wel een leuke en vermakelijk filmpje.

Ik ben verder niet bekend met de serie van vroeger. Ik denk dat dat wel een voordeel is, want daardoor kwam het misschien wel leuker en verfrissender over. Hill en Tatum vormen een aardig leuk koppel. Vooral Hill laat zien, toch erg geschikt te zijn voor komedies en komt reglmatig erg grappig voor de dag.Tatum is net wat minder goed op dreef.

Het verhaaltje is verder niet zo heel bijzonder, maar door de geslaagde grappen en het vlotte verloop van alles, is dat niet erg. Ook wel leuk dat op het einde Depp en partner nog even voorbij kwamen, zoals het natuurlijk ook hoort bij dit soort films.

avatar van Keane1983

Keane1983

Persoonlijk een tegenvaller.

Acteerwerk is matige en soms te overdreven.'Verhaal is wel geinig maar kon me niet geheel bekoren.

De film wil naar mij mening te grappig zijn waardoor dit soms juist het tegenovergestelde effect heeft. Hoewel dit niet wil zeggen dat er wel degelijk leuke grappen in zaten.

Ook ik ben verder niet bekent met de vroegere serie, maar als film opzich vond ik hem iets meer dan matig.

Soundtrack is leuk.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Ik vond de combinatie van Jonah Hill en Channing Tatum eigenlijk versassend goed.

Het verhaal is alleen wat te simpel voor een echt leuke actie / komedie.

Dit soort films zijn er helaas teveel.

avatar van Olivia

Olivia

Ik ben ook niet bekend met de tv-serie, en had alleen begrepen dat Johnny Depp daar vroeger in speelde. Verder kwam ik niet, dus ik kon het ook nergens mee vergelijken.

Voor degenen die dat wel willen doen: niet doen dus. Deze nieuwe film lijkt mij niet gebaseerd op de serie!

Ik vond het dan ook een leuke en vermakelijke film. Jammer van die paar gore flauwe grappen die zie erin gestopt hebben, maar afgezien daarvan toch aardig vorm gegeven. Zit een lekker tempo in. De combinatie Channing Hill werkte goed. Een aardige actie-komedie dus.

Voor al die mensen (bijna iedereen dus) die de serie dus niet kenden, stel je er in ieder geval bij voor dat die serie GEEN comedy was.

avatar van Bibelonseberg

Bibelonseberg

Buiten alle verwachting om een hele grappige film met heel veel absurde en hilarische momenten. De zaal lach om de haverklap krom van het lachen.

avatar van s_hirleeey

s_hirleeey

Theunissen schreef:

Dan was je voorheen zeker altijd blind geweest

Nogal een overbodige opmerking. Als hij/zij die film nou zo leuk vindt hoef je het niet af te kraken.

avatar van PetraD

PetraD

Echt een hele leuke film. Erg genoten. Op een gegeven moment had er iemand in de zaal de slappe lach... nou dan weet je het wel.

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

PetraD schreef:

Wat weet je dan..?

avatar van benni

benni

Maffe humor, paar keer goed gelachen! En verhaal was beter als de meeste andere soortgelijke verhalen. Leuk avondje gehad.

avatar van Number23

Number23

Grappiger en harder dan ik had verwacht en daardoor toch nog mezelf vermaakt. Zeker een paar keer hardop moeten grinniken om Jonah Hill en Ice Cube.

Die eerste is flink wat pondjes kwijt en dat is vooral te zien aan zijn gezicht. In deze film doet hij het prima met enkele goede grappen, al vervalt hij soms net als als zijn maat Tatum (die soms overacteert) in teveel wannabe-gangsta humor.

De humor in deze film is sowieso niet echt standaard, beetje een mengelmoes van o.a. Scott Pilgrim. Verder zijn bijrollen van Riggle en de drama-leraar leuk en is de cameo van Johnny Depp sterk.

avatar van anne65998

anne65998

echt een super grappige film! vooral dat stukje dat ze 'de drugs' gaan gebruiken hahahaha

avatar van peterjames777

peterjames777

Wat een geniale film. Ik heb non-stop gelachen. Jonah Hill is een held en ook Channing Tatum deed het goed hier en die 2 hebben een top chemie samen. één van de leukste komedies van dit jaar tot nu toe. Ook heerlijk hoe de film speelt met cliches en die op de hak neemt.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

You'll be reporting to Jump Street. 37 Jump Street. ...Wait, that doesn't sound right...

Beter dan ik verwacht had. In het begin leek het niet heel grappig te worden maar de film kwam later echt goed op gang en werd zeker grappig. Jonah Hill vind ik persoonlijk een coole kerel. De film is opzich heel simpel maar dat hoeft ook niet verkeerd te zijn. De humor is vaak flauw maar effectief en ik vond het verhaal eigenlijk erg leuk. De vriendschap tussen Jenko en Schmidt, "Doug" die steeds populairder word terwijl "Brad" in Forever Alone Guy veranderd, het grote feest halverwege en nog een goede finale ook. Ook grappig dat Johnny Depp voorbij kwam Volgens mij zijn er nog niet veel komedies uitgekomen dit jaar maar ik durf nu al wel te zeggen dat dit een van de leukere zal zijn. Ik zat zelfs te denken aan een 4* maar ik vind dat er dan toch een paar gemiste kansen waren qua humor. Toch wel een dikke 3,5* van mij.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik had me twijfels bij deze film,maar ik heb genoten........echt vaak hard moeten lachen

Het laatste met johnny depp was ook goed ...zeker kijken deze film.

In zijn genre zeker 4 sterren voor mij!!!!

avatar van papaEd

papaEd

Zeer vermakelijke film ben benieuwd of er een deel 2 komt.

avatar van Johnny Boy

Johnny Boy

Leuke film, heb geregeld moeten lachen. Vooral de ''trips" zijn erg orgineel.

avatar van AHWA

AHWA

Leuke comedy met veel zelfspot, en grappige dialogen, dus alright in my book. Hill en Tatum doen het meer dan prima, en ik moest even imdb-en voor ik Brie Larson herkende uit Scott Pilgrim, maar leuk meid is dat.

Die drugstrip was

avatar van Lootsmabaas

Lootsmabaas

Heerlijk om Ice Cube weer eens op het witte doek te zien.

avatar van hjcool

hjcool

De humor is gewoon klasse! een dikke 3,5!

avatar van Johnny Boy

Johnny Boy

Lootsmabaas schreef:

Heerlijk om Ice Cube weer eens op het witte doek te zien.

Inderdaad!

avatar van lovejer

lovejer

Lekker Superbad-achtig, kheb echt gelachen! ;-D

avatar van Alonzo

Alonzo

Ik vond hem erg tegenvallen. Had er meer van verwacht, beetje simpel

Verhaal simpele grappen. Een x kijken en dan nooit weer.

avatar van hutsekluts

hutsekluts

Wat een bagger!! flauwe grappen, slecht geacteerd. Zonde van de tijd en niet alleen van die van mij, maar ook voor m'n medekijkers die wellicht meer tot de doelgroep van deze aanfluiting behoren. Ook zij vonden dit verloren tijd. Ongelooflijk dat zo'n wanproductie de Nederlandse bioscoop nog haalt. Gauw vergeten!

avatar van erik1677

erik1677

Godallemachti, zo goed als ik de serie vond, zo slecht vind ik deze film.

Het is een grote slappe humor zooi.

En ook nog totaal niet leuk gebracht door de hoofdrolspelers.

wat wel positief aan de film was, is de fabuleuze rol van ice Cube.

Hier heb ik wel een paar keer om gelachen.

maar verders negeren deze hap!

avatar van reza145

reza145

Ik had veel meer verwacht van de film. Qua humor viel de film tegen, ook qua actie. Als je naar de bioscoop gaat zou ik deze film links laten liggen.

avatar van m1701

m1701

Vermakelijk maar niet heel bijzonder.

Verhaal was leuk, beetje standaard.

Wat was channing tatum toch weer sexy, maar de

beste van de film vond ik toch wel Jonah Hill.

Hij deed het heel erg leuk!

2,5* leuk voor een keertje

ps. wat deed johnny depp in godsnaam in de film.... om meer publiek te trekken? Het is dat ie sexy is...