See No Evil (2006)
Met onder meer: Samantha Noble
Releasedatum: 14 september 2006
Plot See No Evil
"Evil Gets Raw"
Een groepje jonge delinquenten moet als deel van hun taakstraf schoonmaakwerk verrichten in een vervallen hotel. Wat ze echter niet weten is dat er in het hotel ook een maniak rondloopt. Psychopaat Jacob Goodnight is uit op wraak en zal de aanwezigen een slapeloze nacht bezorgen.
Jacob Goodnight
Kira
Williams
Melissa
Doom
De vergelijking is gewoon niet correct. Bij hostel loopt geen maniak rond in een hotel. Hostel gaat ook voornamelijk om het martelen, terwijl See No Evil een echte slasher is met een paar tieners in een hotel.
hendrik119
dit vind ik echt een hele vette film, heb me meer dan vermaakt, het is niet echt een horror maar meer spanning. ik vond hem goed veel zullen het er niet mee eens zijn maar dit is mijn opinie.
Turkeyloverz
Ik sta achter je Hendrik, See no Evil is echt wel een goede film.
Arasazi
Heel erg matige film, de film is zo cliché dat ik niet eens de moeite heb gedaan om 'm af te kijken (slechts tot op de helft). Ik ben een verwende horror kijker dus misschien ligt het daar ook aan, als je een film wilt kijken of kopen, er zijn veel betere horrors dan deze.
Gelukkig nieuwjaar btw
HorrorFilms4Life
Goede film, niet erg origineel. Maar wel erg vermakelijk.
3.5* van mij
mr.shhh
Ik heb deze film een poos terug in de sneak gezien en ongelovelijk wat een slechte film, het verhaal is erg cliche en bovendien slecht, ik bedoel een groep jongeren gaat een leeg bouwvallig huis binnen waar een killer rond loopt? kom op!!! en het acteerwerk is ronduit slecht weet nog niet of dit al wel B-acteurs zijn
, en laat ik maar niet eens beginnen over het feit dat er tot 2x toe een microfoon vol het beeld binnen komt zetten.
Dit is echt zo'n film die zich probeert te redden met ranzige beelden en waardeloze schrikeffecten. als je een goede Blood and Gore film wilt zien moet je de saw reeks gaan kijken die zijn echt 20 x beter!
Deze film krijgt niet meer dan een 0.5 van mij, en dat maakt hem tevens mijn slechtste sneak film.
saw1991
heel goede film met een goed einde niet zoals als saw maar deze is ook keigoed het verhaal wat iets minder mar de moorden zijn echt hard en goed
5sterren
Fna
Een goeie film, goeie schrik momenten, het verhaal slaat eigenlijk nergens op maar dat maakt op een saaie avond niet uit. Heb me er erg mee vermaakt en vooral de moorden zijn vet.
Remi
De zoveelste slasher film... Ik ben er gewoon niet meer van onder de indruk. Het verhaal slaat nergens op en het acteren is ook niet echt om te juichen. Sommige stukjes zijn wel leuk en net de moeite waard.
meza
ik geef hem 2.5 sterren de film is goed en als je van bloed houd ben je hier zeker aan het adres maar het is gewoon weer meer van hetzelfde
ronmieke
Topper in het Horrorgenre, lekker spannend, en een paar voortreffelijke schrikmomenten.
Pinjataaa!
Dit was een lekkere film voor tussendoor
En voor een horror is het echt een topper.
3.5 *
Hyperbolic
Kzie denk ik hier toch wel iets meer positieve berichten dan negatieve. Maakt niet echt uit dat ie cliche is, ik ga hem over een paar minuten zien..ik drop morgen wel ff weer een berichtje..
Armzalige horrorfilm, hip gefilmd en druk gemonteerd, maar het resultaat is minimaal. Slechte akteurs, een zwak script en weinig originele hak- en zaagscenes doen het geheel voortijdig de das om. De afdeling production design heeft zijn werk goed gedaan- het vervallen hotel ziet er indrukwekkend uit- maar dat is dan ook het enige positieve dat te melden valt. Dat en de godzijdank zeer karige speelduur natuurlijk.
Hyperbolic
Een goede film vond ik..inderdaad wel af en toe een paar zeer voorspelbare scenes..maar kverveelde me geen seconde..
Spineglass
Leuk gemaakt alleen BEHOORLIJK voorspelbaar, dat maakt het geheel wat minder.
andy1980
ik vind dit een goeie film en als WWE fan vind ik kane ook goed acteren
Protonpusher
ja..kane had inderdaad hele mooie monologen in deze film..
wat een pruts zeg, het enige wat een beetje interessant was dat was de....eh.....kom nou...de...eh...
niks dus..
ik ga nu even poepen
Waku
Teleurstellende horror.
Had hier veel meer van verwacht maar kwam bedrogen uit helaas. Zeker wanneer er een vergelijking wordt gemaakt met Saw en Hostel. Geen spanning, geen schrikeffecten en nergens wordt het echt vermakelijk.
Standaard verhaaltje.
De rode draad in de film is bovendien ook nog eens gejat van Psycho
74 minuten, superkort normaal gesproeken voor een avondvullende film maar voor deze "See no Evil"meer dan genoeg!
danny61
Teleurstellende horror.
Standaard verhaaltje.
De rode draad in de film is bovendien ook nog eens gejat van Psycho
Waku ik moet u gelijk geven het kan in de verste verte niet tippen aan de Saw reeksen en ook niet aan de hostel.
Persoonlijk vind ik de film niet slecht maar echte spannende fragmenten ontbraken er toch in.
Het einde was een beetje voorspelbaar en had toch anders gekunnen vond ik.
Het kwam allemaal wat losjes opgang en de echte schrik fragmenten bleven dan ook uit.
Moest er een vervolg komen want met die moeder weet ge maar nooit ga ik zeker kijken,maar ze zullen dan toch uit een ander vaatje moeten tappen willen ze de film aantrekkelijk maken.
davincstyle
Prachtige en mooie horrorfilm, zeker het einde als hij overlijd, nouwja.....Gewoon erg gruwelijk vermoord word.
moonbaby0
dat die kerel die mensen meesleept met die haak is volgens mijn afgeleid uit i know what you did last summer ik denk wel dat hij goed is
GroovyDrummer
Lachwekkende barslechte film..
Zie er de humor maar van in, een échte B-FILM !
P8rb
daar deed de film me inderdaad aan denken.

See No Evil 2

Kairo
Horror, 2001

Extreme Measures
Thriller, 1996
hotelgevangeneeye ball remakemoordseriemoordenaarjeugdreligious fundamentalismreligious fanaticismprisonerspro wrestler