• 9.375.349 stemmen

Met onder meer: Samantha Noble

Releasedatum: 14 september 2006

Plot See No Evil

"Evil Gets Raw"

Een groepje jonge delinquenten moet als deel van hun taakstraf schoonmaakwerk verrichten in een vervallen hotel. Wat ze echter niet weten is dat er in het hotel ook een maniak rondloopt. Psychopaat Jacob Goodnight is uit op wraak en zal de aanwezigen een slapeloze nacht bezorgen.

avatar van -P-

-P-

Slappe goedkope 13 in een dozijn filmpie met de bekende cliches. Geloof me ik ben een echte horror fan maar dit is gewoon zonde van je tijd.

Dus Hetfield heeft gelijk.

avatar van werry

werry

ik vond het opzich best een aardige goede film
lekker veel gore scenes vooral het einde was fantastisch..
als Kane sterft
dat was fantastisch...
al met al een erg goede horror ,, een aanrader dus!!

avatar van Maaltje

Maaltje

Deze film was eigenlijk niet eens eng, maar vooral ranzig. Het verhaal was vrij slecht en kwam maar langzaam op gang.

En zoals ik al meer mensen heb zien zeggen, het acteerwerk was ook slecht en zette alleen Kane een goede rol neer.

avatar van notsub

notsub

Een beetje te simpel naar mijn idee, maar er zitten genoeg leuke momenten in om deze film uit te zitten. En hij duurt niet zo lang, dus dat is makkelijk vol te houden. 2.0 punten

avatar van silhoupin

silhoupin

In het begin dacht ik; wauw, mooie shots, zeer goed gemonteerd, mooie beelden, maar naar mate de film verder gaat zwakt hij beetje bij beetje af. Soms is het een hersenloze horrorfilm, maar dan zie je weer een mooi shot.

Beetje een twijfelgeval dus deze film. Ik vond het verhaal niet echt origineel maar het was nog te aanvaarden op een filmavond.

De hoofdpersonage was ook verre van eng. Goor en bloederig dat wel. Daar maakt de film zijn genre wel waardig, maar voor de rest is het maar een horrorfilm zonder intelligentie.

De acteurs deden het ook maar matig buiten sommigen maar die konden de film niet rechttrekken.

Die kerel die agent speelt met zijn trauma mag van mij nog een paar jaren naar de acteerschool gaan.

Dus, een horrorfilm zonder al te veel inhoud, zeer spijtig want als ik sommige shots zag kon deze film nog wel goed worden. Goed geprobeerd maar veel te zwak.

2,5

echt wel een aanradertje !!!

alleen het acteerwerk had iets beter gekund .maar omdat het best een goed verhaal is en af en toe een beetje spannend kan het er wel mee door

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Klinkt origineel, dit verhaal..

avatar van mikeh

mikeh

heb hem nu binnen ga hem vanavond kijken verwacht redelijk veel van deze film.

avatar van Kintu

Kintu

beetje zwak, meer dan 2* kon er echt ni af.

avatar van fritsy

fritsy

werry schreef:
ik vond het opzich best een aardige goede film
lekker veel gore scenes vooral het einde was fantastisch..
als Kane sterft
dat was fantastisch...
al met al een erg goede horror ,, een aanrader dus!!
sluit ik mij bij aan.

avatar van MrAmsterdam

MrAmsterdam

was wel geinig. niets speciaals inderdaad. Ik wilde hem zien omdat Kane erin zit... doet het best goed...

Omdat kane erin zit..... 3*

avatar van Baswazz

Baswazz

Het valt me op dat veel films hier afgezeken worden, als ik de meningen lees, erg jammer.
Als je een film slecht vindt geef dan duidelijk commentaar waarom.
Ikzelf sluit me bij werry en fritsy aan. Het was geen hele goeie film, miste de spanning beetje. Maar zeker de moeite waard om een keertje te kijken. 3,5

Één ding wat de film ff minder maakt is dat het omatje op die speer gesmeten wordt, zag er wat nep uit.

avatar van patrick17

patrick17

Gruwelijke film.Verhaal is misschien slap aftreksel maar de film zelf is toch redelijk goed.Gore scene's en toch wel een verassend einde althans dat hij zelf dood gaat.

3 *

Turkeyloverz

Erg vermakelijke, leuke wegkijkfilm. Ondanks de film ietwat voorspelbaar was (met een TCM einde), was hij af en toe wel spannend. Over het acteren zal ik het maar niet hebben, want dat was bagger, voor de rest prima filmpje.

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Het was zeker een 13 in dozijn film.

Een groepje opgesloten in een huis met een maniak.

Ik moet zeggen dat je ook geen enkele verbintennis krijgt met een karakter uit deze film.

Maar hij kijkt lekker weg en er zitten enkele brute scenes in.

Daarom is het toch wel een positieve film geworden in mijn ogen.

avatar van FillumGek

FillumGek

Prima filmpje. Kane is nog best overtuigend als killer. Verder allemaal standaard, clichematig en een dom verhaaltje.

Krappe ***

avatar van jimbo79

jimbo79

ongelofelijke domme maar hilarische horror die er ook nog eens lekker voor gaat

de overacting van kane zou nu al passen in de nacht van de wansmaak ook de dialogen zijn geweldig slecht

voorliefhebbers van foute horror aanrader voor al de rest gewoon troep

avatar van Thomas

Thomas

bffffff wat een b acteurs zeg.. niet om aan te zien.. na een kwartier uit gezet.. ergenis op en top... dan maar geen horror...

Turkeyloverz

Na een kwartier!!?! Heb wat geduld, daarna kwamen pas de leuke stukjes. In de 1e kwartier gebeurde er niet eens iets, je hebt de ''slasher'' dus ook niet gezien..

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

'Slasher'? Kom op zeg... Ik weet nog wel dat iedereen schraal dood ging...bewusteloos geslagen ofso en vervolgens heel de tijd de ogen eruit trekken... Zo had ik het niet verwacht.
Alleen dat met die Agent telt zo, naar mijn mening

avatar van kloostb

kloostb

vermakelijke film geen top horror met slapelose nachten maar wel lekker wegkijken leuke effecten.

Acteurs doen het niet onaardig.

Een 3.5 voor mij

avatar van Doom

Doom

See No Evil is een horror met veel ongeloofwaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de geheime gangen die nogal gemakkelijk te vinden zijn. Ze zitten gewoon achter een gesloten deur. Erg moeilijk te vinden. Top secret! De beveiliging is natuurlijk ook een lachertje. Er is namelijk wel heel erg weinig beveiliging voor deze zware criminelen. Maar oké, gelukkig waren er ook genoeg positieve punten waardoor See No Evil een erg sfeervolle horror film is.

De flashbacks zijn bijvoorbeeld erg sfeervol en visueel prachtig. De creep is gewoon erg goed. Zelden zo'n sterke creep gezien de laatste tijd. Hij komt in het begin over als een ijskoude moordenaar. Gruwelijk. "De hand van god." Ook best een lomp dialoog. In het begin waren er ook opvallend weinig achtervolgingen. De moordenaar komt in beeld en sleept z'n slachtoffers mee aan zijn haak. Heerlijk. Geen gedoe. Helaas werd dit op einde nogal anders door een paar zeer clichématige gebeurtenissen. See No Evil is verder gewoon een erg vermakelijke film met een paar sterke gore scènes.

Doom schreef:

Na 3 dagen werken zouden ze vrij zijn, dus zo ''zwaar'' zijn ze niet, maar er was idd te weinig beveiliging..

avatar van Doom

Doom

Serieus? Dat is mij dan compleet ontgaan. Wel vreemd aangezien er ook wordt gezegd dat de gevangenen drie maand eerder vrijkomen mits ze het vrijwilligerswerk goed uitvoeren.

avatar van hendrik119

hendrik119

waarom zo'n uiteenlopende reacties:P downloaden of niet ?

avatar van psv_champs

psv_champs

Geweldige film heeft mij geboeid vanaf de eerste minuut.

Je zult maar zo'n moeder hebben

avatar van Sensual-J

Sensual-J

Omfg.. wat een ziekmakende film

Ik zelf heb 't niet zo op deze films, maar ik kan me voorstellen dat de liefhebber d'r niet van af zou kunnen blijven.. Ik sluit liever mijn oogjes en denk "Happy thoughts...!!!"

avatar van Tun-89

Tun-89

Dit is zeker een ''Wannabee'' Hostel

avatar van Diesel

Diesel

Hoezo?

avatar van Tun-89

Tun-89

Ook zo’n eng steekvoorwerp op de voorkant.

''groepje mensen in een hotel''

''in het hotel loopt een maniak rond''

''hij sluit hen op''

En ik hoorde dat het wel zo iets was als Hostel.,

Dus vandaag dacht ik dat.