• 9.374.902 stemmen

Met onder meer: Samantha Noble

Releasedatum: 14 september 2006

Plot See No Evil

"Evil Gets Raw"

Een groepje jonge delinquenten moet als deel van hun taakstraf schoonmaakwerk verrichten in een vervallen hotel. Wat ze echter niet weten is dat er in het hotel ook een maniak rondloopt. Psychopaat Jacob Goodnight is uit op wraak en zal de aanwezigen een slapeloze nacht bezorgen.

avatar van Rascal

Rascal

Paar enkele horrorhoogstandjes en soms lekker lachwekkend bruut.. Alleen miste ik hier ook de spanning.

avatar van han de barman

han de barman

er zat weinig psychologie in deze film, maar wel leuk om gewoon te kijken. Het begin is een beetje slap, maar tegen het einde begint het nog wat te worden.

Niet echt een spectaculair einde, maar tussen de aftiteling door nog een beetje grappig...

avatar van chansadres

chansadres

Vandaag in de sneak deze film gezien. Ik had Clerks II verwacht maar kreeg deze gore horror. Heerlijk! Om zoiets kan ik echt genieten. En voor een horror zat er nog een leuk verhaaltje in ook. Het was vooral goor en eens per keer kan ik daar geweldig van genieten!

avatar van Jack Sparrow

Jack Sparrow

Gezien in de sneak. Wat een slechte film is dit zeg, nergens maar dan ook nergens wordt hij spannend. De film kenmerkt zich door slecht acteerwerk en onlogische verhaallijnen. De film probeert door ranzigheid en harde geluidseffecten er iets van te maken. In dit geval is dit totaal mislukt. In de versie die ik zag was een paar keer overduidelijk een microfoon van de geluidsman in beeld, echt heel suf.

Al met al een dikke afrader, 0,5 ster.

avatar van Horrordude

Horrordude

als je van slasher houdt, en weinig gelul, is dit de film die je zoekt

avatar van larslif

larslif

Nee deze film is zo flinterdun, heb hem gezien in de sneak preview. Ben helaas blijven zitten. Maar als je 2 maal een MICROFOON in beeld ziet... weet je al genoeg . Verder is het verhaal zo slecht, kom op zelfs de Nederlandse productie: dood eind is beter. Dus een 0 voor deze film. Complete tijdsverspilling dus.

avatar van The One Ring

The One Ring

Moet je je een sneaknacht voorstellen waarin je deze film voorgeschoteld krijgt na Clerks II. Dat overkwam mij en daardoor leek deze film waarschijnlijk nog meer bagger dan hij al was. Werkelijk geen enkel horrorcliché dat ik ken wordt hier weggelaten. Zo'n beetje elke seconde in de film is voorspelbaar. En nou vind ik dit soort films op de eerste plaats al niet leuk. Er is geen reden waarom deze film gemaakt is. Mensen die er aan meegewerkt hebben moeten zich schamen! Rotzooi van de onderste plank.

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

Whahahaha, wat kun je lachen met de gore scenes in deze film.

Laat ik het verfrissend noemen dat ze nu een keer niet de camera wegdraaien op het moment dat er iets goors gebeurd. Het ogen uit pulken wordt op elke manier bekeken tot de fijnste details aan toe... ja, als je nog moet eten is dit niet je film....

Verder is het een hele simpele horror die nergens spannend wordt en zeer cliche matig verloopt. Helaas erg weinig humor al is de laatste scene weer erg leuk!

(maar nu hebben we wel al 3x rcv titels achter elkaar in de sneak gehad! Is dit de enige leverancier die nog films aan de sneak levert????)

avatar van ERHA

ERHA

Leuke film om een avondje aan te besteden, natuurlijk geen super verhaal, maar wel leuk in elkaar gezet...

... 3 points...

avatar van Tom Savini

Tom Savini

Ik kwam met een grote grijns op mijn gezicht de zaal uit.
Wat heb ik genoten!
Alleen jammer dat Kane ze niet allemaal had afgeslacht.
Aan de andere kant was het wel gaaf hoe hij aan zijn einde(?) kwam.

Van mij mag er wel een vervolg komen met een nieuwe lichting vlees voor Kane om af te slachten. Gna, Gna!!

avatar van Mars18

Mars18

Ik kom net terug van de film: See No Evil

Wat een gruwelijke zieke film is See No Evil. Dit is positief bedoeld overigens. Het is een horror film, maar helaas zal je haast nooit schrikken omdat je de hoofdpersoon al aanziet komen in beeld. Wel zijn de effecten zo erg, bijvoorbeeld met het uitsteken van ogen.Ik wist eigenlijk op de helft van de film dat die oma ook de stem was die je af en toe hoort. Het enige wat jammer is dat de hoofdpersoon ook begint te praten, deze hadden ze niks moeten laten zeggen.

Maar de film is echt gruwelijk wreed en ik raad het voor iedereen toch wel aan

avatar van melanie178

melanie178

Ik ben gisteravond geweest en ik moet zeggen dat hij me meeviel. Ging erheen met het idee "dit wordt helemaal niets" maar het is best een redelijke film. Leuk om een keer gezien te hebben! 3*

avatar van Tom Savini

Tom Savini

Sorry voor de spoilers in mijn bericht van 15-9! Niet bij nagedacht ! Dom, dom, dom!

avatar van jolijn!

jolijn!

Ik sluit me aan bij melanie178, ik ging naar deze film zonder verwachtingen, en het is me meegevallen. Ik vond hem nog aardig spannend, maar echt eng, nee.

Ik heb ook geen microfonen in beeld zien hangen

Hij is leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van jerooney

jerooney

leuke film maar dat liedje van het begin in dat huis blijft alleen een week in je kop zitten

avatar van _48_MX_

_48_MX_

Ik ga deze nog kijken, het lijkt mij een soort "I Know What You Did Last Summer"

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Haha dat liedje zit inderdaad ook in mijn kop.. Maar verder is het wel een leuke film voor een avondje.. Toch wel hard hoe sommigen aan hun einde komen..

avatar van carp

carp

Heb 'm gisteravond gezien. Goede film. Heerlijk dit soort film's..hahaha Echter de spanning was ver te zoeken, maar goed dat mocht de pret niet drukken.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Wat een bout.

nou vond het niet zo'n hele goede film

een beetje zoet sappig had hem spannender verwacht

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

oei wat een tegenvaller.

Erg saai, niet spannende film, met ook niet echt boeiende personages behalve Kane zelf.

Van horror was weinig te zien, ook het 'gore' bleef was nergens te bekennen.

Het einde was dan wel oke, en de bedoeling was leuk, maar niet gelukt in mijn ogen.

avatar van kakstoel

kakstoel

het ging , wel had er wel wat meer van verwacht.maar ja , al om al toch een leuke horror

avatar van FixeR

FixeR

Moet dit nu een horrorfilm voorstellen??

Slecht verhaal, slecht geacteerd, slecht camerawerk, slechte special effects. Ik kan gewoon niks positiefs melden over deze film.

een halve ster omdat ik niet minder kan geven

avatar van Woetur

Woetur

een zeer matige horror. Beetje goedkoop afgeraffeld allemaal. Weinig spanning, maar wel lekker ranzig.

stem: een matige 2*

avatar van ToxcitY

ToxcitY

aardige film zeker niet slecht het verhaal is dan een stuk minder maar de horror is zeker aanwezig

avatar van Dado

Dado

Wat een zieke film.. gewoon goor.. wel leuk dat hij het in de naam van god doet, zo kun je zien dat mensen die heel erg in het christendom geloven ook slechte dingen kunnen doen, en niet alleen de islam...

cijfer: 3

avatar van Skuller

Skuller

ongeloofelijk, wat een slechte film is dit zeg.

slecht acteer werk.( Met uitzondering van Glen Jacobs Aka Kane ) die zonder enige tekst een uitstekende rol als enge freak/killer neer zet,wat een uitstraling heeft die vent.

maar de rest bakt er niks van.

1 ster voor kane .

avatar van baklap007

baklap007

Een horrorfilm zonder spanning en zo ontzettend voorspelbaar! Wat de film een beetje redt is het 'gore'. Alleen begint de film al zo slecht.
Een afgehakte arm waar het bloed nog uitspuit op het ritme van het hart. Hij zit #*&@# niet eens meer aan het lichaam vast!! ..
Was een enorme afknapper voor me.

avatar van the catcher

the catcher

Absoluut een plaatsje waard in mijn horror top 10.Voor de liefhebber absoluut een aanrader.4*

avatar van Hetfield

Hetfield

Niks horror, niks suspence...

Acteerwerk en verhaal superslap.

In de gemiddelde slachterij zie je hetzelfde als in deze film

Zonde van je tijd..... kan helaas geen negatieve punten geven