• 9.371.613 stemmen

Met onder meer: John Cusack, Ray Liotta en Amanda Peet

Releasedatum: 25 september 2003

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Identity

"The secret lies within."

Door een storm zien tien reizigers zich genoodzaakt om onderdak te zoeken in een vreemd motel. Al snel realiseren ze zich dat er zich een moordenaar onder hen bevindt. Terwijl de storm doorraast, en er steeds meer doden vallen, wordt er één ding duidelijk: het was geen toeval dat de reizigers bij het motel terecht kwamen...

avatar van Tun-89

Tun-89

Ik keek Identity voor het eerst in 2003 en vond hem toen spannend en vermakelijk, maar na een paar keer kijken vond ik 'm eigenlijk minder. Niet zo boeiend en saai.

Gister weer een stukje gekeken.

De acteurs waren wel oke, en het is wel een Low-budget film maar daar is die zeker niet minder door.

Wel een verassend einde

JorritS

Goeie thriller, maakt steekt niet boven het gros uit. 3*

avatar van Purmerend

Purmerend

Heerlijke thriller je zit je constant af te vragen wie het nou gedaan zou hebben.

avatar van stony^issa

stony^issa

vage film, steeds als je denkt dat je weet wie het is, word diegene weer vermoord. het is wel een leuke film, af en toe een beetje saai maar wel een verassend einde. misschien is het wel leuk om te kijken als je hem nog niet gezien hebt.

2.5

avatar van Cigliutti

Cigliutti

Echt een masterlijke film Zoals ik hier zie zijn er weer mensen die denken dat het jongetje alle moorden heeft gepleegt toen die klein was, mensen die het weer niet snappen, mensen die het een wazige film vinden enz. Als je de film niet snapt.. kijk hem dan niet verder en ga je mening niet geven. Ga een goede film niet afkraken als je er geen verstand van hebt waar je over praat.

avatar van Dumbledore

Dumbledore

girlie_S schreef:
Vanaf het begin wist je al dat het kleine jongetje de dader is

Ik zou hem nog maar eens kijken.....

avatar van Judiith^

Judiith^

Zeer goeie film, met af en toe spanning. Ik wist in het begin niet het jongetje de dader was hoor. Ik vind dat je dat niet verwacht, pas later.

avatar van erikoff

erikoff

Erg goede film. In eerste instantie lijkt het een standaard trhiller, maar er zit duidelijk een goed verhaal achter. Het einde is ook erg verrassend. Blijft tot het einde toe erg vermakelijk.

4,5 *

avatar van Minority_Check

Minority_Check

de beste film over de indentiteit onderwerp

ongelofelijk spanned het einde was echt verassend

toch iets tekort voor mij

het had iets langer gemogen

avatar van otherfool

otherfool

Het eerste uur kijkt als een trein maar na de twist zakt de spanningsboog compleet in elkaar. Jammer!

2,5*.

avatar van fieko

fieko

spannende film met een verassend einde

boeide mij tot het einde en was idd ook voor iets te kort

avatar van *kelly*

*kelly*

Prachtige film met een buitengewoon spannend verloop en een zeer goede cast. Als je de uitleg bij de film leest denk je vast dat dit een 'cliché'' filmpje is maar dat is het absoluut niet. Achter de moorden gaat er namelijk een uitleg schuil waardoor ik de film in het geheel een verdiende 4,5* sterren geef.

Minpuntje: moeilijk te begrijpen althans voor mij.Snap hem nog altijd niet

avatar van Koerok

Koerok

Eehhhh, maar wat snapte je dan niet?

avatar van J.S.

J.S.

Jammer dat een film met zo'n goed uitgangspunt voor een groot deel toch maar bestaat uit flauwe horrorscenes en goedkope schrikeffecten, wel leuk geacteerd en de plottwists maken ook veel goed 3*.

Erg spannende thriller die me op het puntje van de stoel heeft laten zitten. Het verhaal wat er achterzit is ook mooi neergezet, zodat ik veel dingen niet had zien aankomen. Ik Had gedacht dat het een standaart allah scream slasher was, maar is het niet! Zeker het kijken waard!

hij krijgt een 4.5*!!!!

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Purmerend schreef:

Precies en het einde is alsnog een verassing.

Zeer goeie film.

avatar van saw_lover

saw_lover

Prachtige film, met een goede soundtrack ook. Kan iemand me een link geven naar een site waar ik die soundtrack kan beluisteren plz ???? IK SMEEK HET ! Je weet wel, het is een soort 'Hello Zepp' theme voor Identity dan.....

avatar van Stevada

Stevada

Houd wel van films waar je als kijker constant in de maling wordt genomen

avatar van Demoniac

Demoniac

Mooie film. Het begint met de kennismaking met de personages, wat op een mooie manier gedaan is. Dan komen ze allemaal in een motel terecht en begint het gemoord en voor de kijker het bedenken wie de moordenaar zou kunnen zijn. Tijdens dit deel blijf je met een aantal vragen zitten, maar na ruim een uur worden deze verklaard door het gegeven dat dit zich niet eens afspeelt, maar in het hoofd van eeen schizofreen zit die op deze manier zijn vewrschillende identiteiten uitwist.. Erg onverwachte wending van het verhaal, die misschien iets te vroeg kwam. De laatste twintig minuten zijn hierdoor niet echt spannend meer te noemen en is het meer wachten op het einde.

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Erg mooie film die me ook wel een beetje doet denken aan Vacancy, maar dan beter. Hoewel de films misschien niet goed met elkaar te vergelijken zijn lijkt de sfeer erg veel op elkaar met een onbekende moordenaar in een afgelegen motel. De personages zijn allemaal zeer goed uitgewerkt, maar zoals ik ook al van Demoniac lees, vind ik ook dat de wending te vroeg kwam. Toch erg goed bedacht naar mijn mening. Ook is het verhaal redelijk goed en er wordt een goede sfeer geschept. Toch vind ik dit niet een uitschieter. Wel is dit een leuk kijkvermaak. Van mij 3.5*

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

Erg spannende thriller!! Ligt inderdaad in de lijn van Vacancy, die ik ook erg goed vond. Had hem al drie keer gezien en heb hem nu op dvd gekocht. Mocht niet ontbreken in mijn collectie!! 4*

avatar van The Oceanic Six

Ontzettend spannende thriller die naast het sterke, spannende verhaal ook uitstekende acteurs heeft die hun werk erg goed doen. Ik heb echt bij deze film mezelf af zitten vragen hoe het nou af zou lopen. Het einde was ook goed wat ik altijd belangrijk vind. Een slecht einde maakt van de totale film een teleurstelling. Denk aan It, die ik super vond maar door het einde toch slecht vind.

Erg spannend en ik vind het verhaal erg goed inelkaar gezet.

avatar van markq1

markq1

Een van de betere films van zijn soort goede verhaallijn en goed gespeeld

avatar van dijkieR

dijkieR

heb me goed vermaakt met deze film.wat ik niet had verwacht want het is beetje een cliche verhaal maar dat krijg je toch snel met dit genre.

maar hij viel mij niets niet tegen.

avatar van VierkanteOogjes

VierkanteOogjes

Deze film heeft mij zeker verrast! Spannend en einde onvoorspelbaar (maar wel uitlegbaar). Kijk, daar hou ik nou van!

avatar van nightbreed

nightbreed

Mooie en sfeervolle film met een leuk script.

avatar van vicw

vicw

Vanavond op TV!!

ik ga hem opnemen, hij lijkt me zeker de moeite waard

avatar van dijkieR

dijkieR

ik was vergeten dat het allemaal in zijn hoofd gebeurde dus dat maakt de film wel wat sterker natuurlijk.
en minder cliche

verhoog m naar 3en een half *