Apollo 18 (2011)
Geregisseerd door: Gonzalo López-Gallego
Met onder meer: Warren Christie, Lloyd Owen en Ryan Robbins
Releasedatum: 15 september 2011
Plot Apollo 18
"There's a reason we've never gone back to the moon."
'Apollo 18' is een film in documentaire-stijl over het "waargebeurde" verhaal van NASA's geheime achttiende vlucht met een Apollo raket naar de maan. De astronauten zijn geschokt wanneer ze buitenaards leven ontdekken tijdens hun missie. Hierna besluit de Amerikaanse overheid de missie geheim te houden voor de buitenwereld.
Lt. Col. John Grey
Laura Anderson
Ryan Anderson
John's Fiancée
jarno1975 (moderator series)
Ben wel benieuwd wat dit gaat worden. Van de regisseur van Rey de la Montaña, El (2007) wat best een spannende film was.
Officiële site: http://apollo18movie.net/
stinger650
Lijkt me wel wat, hou wel van die lost-footage films (cloverfield, paranormal activity, e.d.)
laat maar komen!
Prima trailer, zag hem ook net. Gaat zeker op de kijklijst.
sacha77
The Blair Witch project op de maan? Ik hoop dat ze met iets vernieuwends komen dan alleen dat het op de maan is.
Ik houd wel van dit soort "Mockumentaries" dus ik houd mijn fingers gekruist.
BS
ik weet het nog niet ... de trailer is wel 'oke' maar ik heb een beetje een te hoog b-film-gevoel ...
Maar interessant is het wel.
Mambanda
Toen ik de trailer van Transformers 3 zag vond ik het jammer dat er niet zo'n film zou komen. Toevallig komt er dus toch een!
Revolt
Trailer vind ik wel vet, maar ik vind het een beetje kansloos dat ze zeggen dat dit 'waargebeurd' is. Beetje hetzelfde als The 4th Kind.. ook gewoon nep.
Maar wel benieuwd verder.
dominion
Raar dat de acteurs nog niet bekend zijn.
bumpy27
Ik ben benieuwd. Door de trailer van deze film ben ik verder gaan zoeken op internet en toen kwam ik uit bij een intressante docu genaamd "Moon rising" daar krijg je toch wel merkwaardige dingen op te zien. Ik weet eerlijk gezegd niet of de film hier mee te maken heeft. Maar in ieder geval mijn intresse is gewekt.
RickP_1988
Raar dat de acteurs nog niet bekend zijn.
Nou is niet zo gek dat ze nog niet bekend zijn, want het is ten slotte "waargebeurd".
Ben wel erg benieuwd naar deze film. Trailer was cool nu nog ff wachten tot deze uitkomt.
Stu-Pot
Je gaat me niet wijsmaken dat jij het verhaal van Apollo 18 niet kent? Iedereen weet toch dat de NASA in het jaar 2003 een raket naar de maan stuurde. Maar pas in 2009 werd bekend wat er daar allemaal plaats is gevonden door het vinden van die tapes! Ben echt benieuwd naar wat er daar allemaal gebeurd is.
Jawaddedadde
Nooit van gehoord.
Los daarvan interesseert dit verhaal me wel. een goeie sci-fi kan er altijd wel in.
dominion
Je gaat me niet wijsmaken dat jij het verhaal van Apollo 18 niet kent?
Ik ken het niet
jarno1975 (moderator series)
Na een eerdere afgegeven releasedatum van 3 april 2011 is deze nu verschoven naar 6 januari 2012.

Serieus, bijna een jaar uitgesteld? Heb je een bron?
Ik heb de Nederlandse releasedatum maar even weggehaald.
Zal even informeren bij de Nederlandse distributeur of er al een nieuwe datum bekend is.
Onlangs was deze al verschoven naar 15 september 2011.
Nieuwe datum voor Nederlandse release is: 5 januari 2012.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Beneath Hill 60

Bellflower
Drama / Romantiek, 2011

The Midnight Meat Train
Thriller / Horror, 2008
maannasainfectionbarbecue (bbq) moon landingbuitenaards wezenmockumentaryastronautalien infectiongevonden beelden