• 9.375.988 stemmen

The Hangover Part II (2011)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 26 mei 2011

Plot The Hangover Part II

"The Wolfpack Is Back"

Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...

avatar van Thorak

Thorak

Formule films is zeker niets mis mee, zolang er maar variatie in zit.

Kijk bijvoorbeeld naar de Die Hard serie, 4 films die hetzelfde concept volgen, maar toch anders. The Hangover II is gewoon exact het zelfde als het eerste deel en mist daardoor precies alles wat een vervolg boeiend kan maken...

avatar van KKOPPI

KKOPPI

Haalt bij lange na het niveau van 1 niet.

avatar van erik1677

erik1677

Hmmm deel 1 was echt super, maar dit 2e deel vind ik soms regelrecht iritant.

Zitten wel een paar gave grappen in, en de hoofdpersonages zijn ook wel grappig.

Maar alleen blijf die acteur met die baard een super eikel vinden.

avatar van puckb96

puckb96

ze vallen op herhaling.

Werkelijk gewoon hebben ze het script van deel 1 genomen en overschreven met een nieuwe locatie en een paar veranderingen erin.

Dit filmpje is wel erg grappig, maar niet echt origineel.

Thorak schreef:

Formule films is zeker niets mis mee, zolang er maar variatie in zit.

enigzins mee eens....

avatar van disneystore

disneystore

Thorak schreef:

Deze film is waarschijnlijk alleen 'leuk' als je deel 1 niet hebt gezien

Ja, het verhaal is misschien hetzelfde. Maar de locatie, grappen (situatie's) zijn gewoon erg leuk. Deel 1 is inderdaad veel beter. Maar toch vond ik de grappen en de hele film wel geslaagd.

avatar van Rory Breaker

Rory Breaker

In een ander jasje, maar lang niet zo leuk als deel 1.

avatar van eddy kiprich

eddy kiprich

puckb96 schreef:

ze vallen op herhaling.

Dit filmpje is wel erg grappig, maar niet echt origineel.

Ik denk er exact hetzeflde over, deze film scoort geen punten op het gebied van originaliteit, het is op zich echt uitmelken op-en-top. Toch nog steeds vermakelijk, echter haalt het niet bij deel 1.

avatar van Flavio

Flavio

Vond m maar saai en voorspelbaar. BTW, wat een geweldig cadeau krijgt Stu, een optreden van een uitgerangeerde bokser die niet kan zingen.

avatar van Theunissen

Praten kan hij trouwens ook amper, waarschijnlijk iets te veel klappen tegen zijn 1 bit geheugen gekregen.

avatar van Zinema

Hangover-herhaling.

Waar deel een ook al niet uitblonk in het opwekken van de schaterlach, kende dat deel tenminste nog het element der verrassing. Helaas blijft die uit bij deze herhalingsoefening vol flauwe grapjes, die opnieuw slechts ten dele werken. De makers speelden i.i.g. op safe om de onverwachte bioscoophit van 2009 commercieel te kunnen evenaren.

Twee lachjes.

avatar van Nickske1912

Nickske1912

Vermakelijk, maar haalt bij lange na niet het niveau van de eerste film. Toch weer een aantal momenten goed kunnen lachen.

Ik ben trouwens benieuwd of er een derde deel komt. Van mij hoeft het eigenlijk niet, want het moet wel enigszins vernieuwend blijven. Als het al gebeurt, dan met een geheel nieuwe cast aub.

avatar van Padd0

Padd0

Het ergste is waarschijnlijk nog dat de 10/20 foto's bij de credits meer gelach bij mij losmaakte dan de gehele film bij elkaar.

Inspiratieloos samenraapsel met enkele "shockerende" stukjes. Hopen dat ze nu allemaal aan de vrouw zijn, anders krijgen we nog een deel...

Ps. die Zach Galifianakis mag zichzelf wel eens gaan heruitvinden, elke film hetzelfde trucje. 1-trick-pony

avatar van timburton

timburton

Cinemaniak schreef:

Lekker geloofwaardig.... hahah

"Ik heb hem weer herzien. Geen idee waarom"

Ik ga in jouw geval denken aan een vorm van masochisme of het is toch om nog even lekker deze film te bashen? Kom dan niet met zo'n slap smoesje.

Ik kan mij echt geen enkel (functionerend) persoon bedenken die voor de lol twee keer vlak na elkaar een 'waardeloze' (jouw mening) film gaat bekijken.

Jammer genoeg moet ik oppassen op kleinere kinderen die graag deze film kijken. Erg hilarisch hoe mensen, pijnlijk op een tenen getrapt mij op ander gebied proberen te gaan discussiëren. Het is wellicht treurig wat voor filmsmaak je in de jaren hebt gevormd, maar dat lijkt me geen reden om met dit soort trieste leugentjes aan te komen.

Hoe dan ook; juist, de film.

Wat een non-film blijft dit toch. Terwijl zijn voorganger nog met de vinger perfect op de plek durfde te drukken tussen hilarisch en pijnlijk, is deel twee een gefaald project met te veel over de top grappen. Nooit gedacht dat dit soort overdreven hilariteit na een tijd gaat vervelen en dat ook Zach Galifianakis opeens een zeer irritant acteur kan zijn. De komedies die ik persoonlijk het verschrikkelijkst van alles vind zijn die met de overdreven, grove humor, waar tegenlijk een sentimenteel, Amerikaans kutmoraal achter schuilt. Gadverdamme.

avatar van Oliebol

Oliebol

Nickske1912 schreef:

Niks meer aan toe te voegen.

avatar van 4leafclover

4leafclover

Ik ben het met Oliebol en Nickske1912 eens. Alleen voor mij hoeft er helemaal geen deel 3 te komen.

Ik heb me dus wel vermaakt maar deel 1 was gewoon beter.

avatar van sofripa

sofripa

Deja Vu

Alles is al gezegd over de kopieerdrift van de makers. En inderdaad, je weet percies waar deze film heengaat, en in de tussenliggende periode worden de vrienden van hot naar her gestuurd. Ach, het ziet er vertrouwd uit, met een lach hier en daar. Net als bij het eerste deel lag ik, vandaar nog net drie sterren, dubbel van het lachen van de foto's bij de aftiteling.

Seriously fucked up .

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1952 berichten

Deel 1 vonden wij nog wel (verassend) leuk. Maar dit 2e deel is echt VRESELIJK! We hebben echt geen één keer kunnen lachen. Misschien een kleine grijns bij één van de vele slechte grappen. Totaal niet leuk. Gewoon een slechte herhaling van deel 1. Behalve Bradley Cooper geen goede acteurs. Die Zach is in elke film waar hij in speelt hetzelfde soort irritante personage.

avatar van erik1677

erik1677

de tattoograp was wel leuk, maar ook niet meer dan dat!

avatar van Edie

Edie

Snap ook niet waarom zoveel mensen om mij heen de Hangover films zo geweldig vinden, het idee is grappig maar er had volgens mij veel meer mee gekund. Eigenlijk maar een enkele keer moeten glimlachen (ongeveer evenvaak als in het eerste deel).

avatar van area51

area51

waardeloze onzin , flauwe grappen , hysterisch schreeuwende volwassen mannen om onnozele situaties , een halve ster voor de locaties

avatar van martin&angela

martin&angela

Deel 1 was leuk maar deel 2 had niet meer gehoeven, gewoon weer veel van hetzelfde, flauw.

avatar van Physiq

Physiq

Geweldige film!

Het is dan wel hetzelfde als de 1e maar ik vond het wel weer geweldig.

Zach Galifianakis (???) speelt weer echt zijn rol goed. Een complete debiel.

Mr. Chow als hoofdpersonage was ook wel grappig. De grappen die Mr. Chow maakt zijn meestal nog wel leuk.

Locaties waren leuk uitgekozen en wat een prachtige natuur daar hé.

Zeker geen 5* want het verhaal was gewoon Ctrl-C Ctrl-V

4*.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Onleuk bocht! Ze proberen en proberen om vervolgens nog wat meer te proberen. Talloze pogingen die vooral naar herhaling smaken en compleet falen in hun opzet. Enkel de chicks with dicks scene is lachen, maar verder -van de irritante japanner tot aan de aap- was het vooral plaatsvervangende schaamte voor de mensen die hier om hebben moeten lachen.

Zielloos, humorloos en ontiegelijk zwak geschreven. Alleen maar fysieke jokes en geen enkele snedige line gehoord Dat breekt een film uiteindelijk toch keihard op.

avatar van harm1985

harm1985

Niet zo leuk als deel 1, maar zitten wel een paar geslaagde grappen in, verder is het meer van hetzelfde. Vraag me af of er nog een deel 3 komt...

avatar van mrkos

mrkos

Knop omzetten, biertje erbij en kijken maar..;)

Vond hem ook weer geslaagd...Niet zo als deel 1 maar scheelt niet veel!:D

avatar van Brooke-S

Brooke-S

Haalt t bij lange na niet bij part I, de stukken die erin grappig waren weegt niet op tegen de hele sfeer van de film, jammer dus

avatar van dtone

dtone

Tjonge, zelden zo een fantasieloos "deel 2" gezien. Was deel 1 leuk, soms over the top, maar (juist daardoor) hilarisch. Deel 2 een kopie. Dezelfde verhaallijn, zodat je kunt wachten op de voorspelbare gebeurtenissen. De kassa heeft gerinkeld en met nog een keer hetzelfde wil men waarschijnlijk snel en makkelijk incasseren. 1 punt, voor de moeite.

avatar van Koerok

Koerok

Ik vond deze beter dan de 1e, maar dat zal komen door mijn verwachtingspatroon. Door de goede recensies had ik namelijk hele hoge verwachtingen van deel 1, en die viel daarom nogal tegen.

Vanwege deel 1 had ik vervolgens weinig verwachtingen bij deel 2, en deze viel daarom alleszins mee!

Ik moet er wel bijzeggen dat ik deel 1 alleen heb gekeken en deel 2 met vrienden.

Kortom: Lees niet teveel recensies en kijk een comedy nooit alleen!

(ik heb gisteren Johnny English Reborn (2011) gekeken samen met vrouw en kinderen: Lachen, Gieren, Brullen!)

avatar van Daan258

Daan258

Erg leuk 2e deel

Het verhaal is gewoon eigelijk precies hetzelfde al het 1e deel, maar dat maakt helemaal niet uit want ik heb erg genoten van dit 2e deel.

Zeker wel vaak moeten lachen om de hele flauwe grappen

vooral van Mr Chow en Alan

Deel 1 was toch net wel ietsjes beter.

maar dit is zeker wel een geslaagde comedy.

Van mij mag er echt een deel 3 komen, maar ik denk dat ze dan wel met een iets ander verhaal moeten komen omdat 1e en 2e deel ook al hetzelfde zijn.