• 9.376.759 stemmen

The Hangover Part II (2011)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 26 mei 2011

Plot The Hangover Part II

"The Wolfpack Is Back"

Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...

avatar van Fryce

Fryce

Heb mij wel weer vermaakt. Blijft echter wel een herhaling van zetten, wat dan een beetje jammer is.

avatar van tal1b

tal1b

disneystore schreef:

In tegendeel. Dit is vast en zeker één van de beste Amerikaanse komedies van de voorbije 5 jaar (buiten The Hangover 1 dan.) Maar snap alleen niet wat je precies met genres bedoeld? Er is nog altijd een groot verschil tussen Britse en Amerikaanse komedies.

Had je The Change-Up gezien?

Valt ook onder deze catogorie, die is ook erg grappig

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

Deze topper haalde met gemak het hoge comedyniveau van de vorige film. Jammer van het moeizame en vervelende begin. Dit heeft niet heel veel invloed op de rest van de film, maar ervoer ik toch als een minpunt op een verder, meer dan uitstekende komedie.

avatar van Insignificance

Insignificance

Herhaling van zoveel zetten dat het op een gegeven moment een beetje gênant wordt. De transfer naar Thailand is wel een plusje waard, toch mist het de drive die het eerste deel nog wel had. Het hapert meteen al in het begin, maar als het eenmaal op stoom is, zitten er ook nog wel wat flauwigheden in de voortgang. Verder dezelfde ergernissen als in het eerste deel (met name Chow) met slechts af en toe iets leuks. Iets meer Giamatti had dan ook niet misstaan. De Bangcock grap zie je van mijlenver aankomen, maar het behoort tot één van de betere.

avatar van disneystore

disneystore

tal1b schreef:

Had je The Change-Up gezien?

Valt ook onder deze catogorie, die is ook erg grappig

Neen, nog niet. Ben eigenlijk niet zo voor komedie films. Die krijgen meestal een lage score bij mij (behalve écht goede komedie films zoals deze bv.) Maar zal hem eens een kans geven Bedankt voor de tip!

Nadat ik beide delen meerdere keren gezien heb, vind ik zelfs nr 2 beter dan 1

avatar van elayz

elayz

Kijk lekker weg, netzoals deel 1.

Het deel 1 en 2 zijn losse films, maar om het echt leuk te houden moet je eerst deel 1 zien. die overigens ook veel beter is dan deze..

avatar van skipy05

skipy05

Toch wel een pak minder dan de 1ste film. De film is goed, verhaal is goed. af en toe een grappig stuk in. Maar was soms toch veel flauwer. Acteurs waren goed.

avatar van notsub

notsub

Tja, de verrassing is er natuurlijk wel vanaf, maar de film blijft lollig. Het brave begin ben je zo weer vergeten, als alles los gaat om de avond voor de kater weer in beeld te krijgen. Een kleine twist op het verhaal had wonderen kunnen doen, nu is het toch wel erg een kopie geworden van deel één. Toch blijft het lachen om de uitspattingen en de aap.

avatar van Tapa

Tapa

Voor een 2e keer bekeken, maar toen was ie toch een stuk minder dan dan in de bioscoop. Ben bang voor deel 3. Hopelijk geen herhaling van zetten.

avatar van vantagev82

vantagev82

Lachen, gieren en brullen dit tweede deel! Samen met je vrienden en een krat bier heb je een geweldige avond.

avatar van timburton

timburton

Ik heb hem weer herzien! Geen idee waarom! Het gemiddelde kan er in ieder geval niet blij mee zijn, want ik verlaag mijn 1* hierbij tot de bodem des cijfers.

avatar van Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

1ste deel was beter.

avatar van wijnand89

wijnand89

Erg leuke film maar als je deel 1 al een keertje heb gezien dan blijft er toch een gevoel hangen van "deze grappen kan ik al op een iets andere manier en het komt allemaal heel bekend voor met een andere setting".

Komt misschien ook wel een beetje door het hoge niveau van deel 1 dat je van deel 2 veel meer verwacht. Desondanks een zeer leuke komedie:)

Filmstudio Warner Bros. heeft een proces aan zijn broek hangen. Het Franse modehuis Luis Vuitton voelt zich in de fillm The Hangover Part II in het hemd gezet.

Louis Vuitton klaagt Warner Bros. aan om tas | nu.nl/film

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

timburton schreef:

Lekker geloofwaardig.... hahah

"Ik heb hem weer herzien. Geen idee waarom"

Ik ga in jouw geval denken aan een vorm van masochisme of het is toch om nog even lekker deze film te bashen? Kom dan niet met zo'n slap smoesje.

Ik kan mij echt geen enkel (functionerend) persoon bedenken die voor de lol twee keer vlak na elkaar een 'waardeloze' (jouw mening) film gaat bekijken.

avatar van Ritual

Ritual

Erg leuke komedie.

Borduurt enigzins verder op het eerste deel, maar deze film is de uitzondering op de regel dat een tweede deel meestal slechter is.

Is vrij gelijkwaardig aan de eerste film.

avatar van notoirefilmhater

notoirefilmhater

Dit is de grootste prutfilm van 2011. Jezus, wat een achterlijke clichématige humorloze bagger-sequal is dit. Jammer, want het eerste deel was goed te pruimen. Hadden ze het daarbij maar gelaten .

Laat ik de Amerikaanse filmcriticus Christy Lemire maar een samenvatting van The Hangover Part II geven:

Christy Lemire of the Associated Press said, "Giving the people what they want is one thing. Making nearly the exact same movie a second time, but shifting the setting to Thailand, is just ... what, lazy? Arrogant? Maybe a combination of the two".

avatar van Reinbo

Erg slap vervolg.

avatar van rep_robert

Goede onderbouwing Reinbo

avatar van Reinbo

Als je de film gezien heb, is onderbouwing toch volledig overbodig. Maar voor wie het toch wil horen. Het was een uiterst ongeinspireerd werkke. De film was niet grappig, moet spannend, niet verrassend en nergens origineel. Nee, het was flauwe zooi. Eerste 20 minuten waren compleet overbodig. Was gewoon begonnen bij het wakker worden. Haal er nog maar een halfje af.

Thorak

Deze film is waarschijnlijk alleen 'leuk' als je deel 1 niet hebt gezien, de film is exact hetzelfde. Alleen het eind met Tyson is eigenlijk nog een klein beetje leuk.

Reinbo schreef:

Eerste 20 minuten waren compleet overbodig.

Deze héle film is overbodig...

avatar van Clearm

Clearm

Steengoede komedie. Goed acteer-en filmwerk en veel humor. Ik moet hierbij wel zeggen, dat ik deel 1 niet heb gezien. Ik lees van veel hiervoor dat het meer van hetzelfde is. Dan zou mijn cijfer zakken naar een 3,5. Het blijft vermakelijk in mijn ogen.

Thorak

Het probleem is dat dit 2e deel vrijwel exact het zelfde is als zijn voorganger. Niets vernieuwende dus.

avatar van gmx

gmx

Slechtste film van 2011 wat mij betreft. Zoals Reinbo al aangeeft, nadere toelichting lijkt me overbodig.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Als ik kon gaf ik hem zelfs een 6. Nog nooit heb ik zo gelachen met een film!

avatar van boes2000

boes2000

Wat kan mij het schelen dat hij veel op 1 lijkt. Deze film is zeer vermakelijk. Zo nu en dan wil je niet meer.....

avatar van pietpuk

pietpuk

Schaamteloze kopie van deel 1 en dat was ook al geen topper.

avatar van El ralpho

El ralpho

Zelfde recept

Zo nu en dan kun je tijdens de kerstdagen met films geconfronteerd worden waarvan ik zelf liever uit de buurt blijf. Dit 2e deel in de ongetwijfeld nog niet geëindigde Hangover reeks is hier een uitstekend voorbeeld van. Over het eerste deel was ik al niet enthousiast te noemen maar dat was tenminste nog fris en vernieuwend. Als dan vervolgens het vervolg exact hetzelfde doet als zijn voorganger kan de rest al helemaal geen potten meer breken bij mij.

Het eerste deel was voor de grote massa grappig vanwege zijn opzet, dus werd er in dit vervolg een exact dezelfde opzet gecreëerd. Gewoon omdat dit werkt voor het grote publiek en dit is dan ook precies de reden dat deze film ongetwijfeld weer voldoende geld in het laatje zal hebben gebracht. Met formule films is op zijn tijd absoluut niks mis, echter is deze reeks wat mij betreft een van de meest overgewaardeerde reeksen in lange tijd. Op enkele leuke momenten en het grappige aapje na veelal onleuk omdat het merendeel van de scene's absoluut niet grappig en veel te gemakkelijk scoren is.