The Hangover Part II (2011)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis
Releasedatum: 26 mei 2011
Bekijk via Videoland
Plot The Hangover Part II
"The Wolfpack Is Back"
Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...
- IMDb (6,5 / 572008)
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- The Hangover, Part II (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Sid Garner
Teddy
Lauren
MovieHolic
Leuk, maar beduidend minder dan the Hangover 1... Ondanks dat heb ik er goed om kunnen lachen.
booyo
Na het geweldige eerste deel is dit toch een kleine teleurstelling. Echt een letterlijke kopie, alleen dan een stuk minder goede grappen. Prima vermakelijk, dat wel, maar geen klassieker als deel 1.
Energiek maar herhaaldelijk nogal geforceerd vervolg, dat in de meeste valkuilen van een sequel valt. Dat betekent dus meer van hetzelfde, alleen groter van aanpak, met meer aktie, flauwere grappen, ondergesneeuwde personages en een overbodige cameo van Paul Giamatti. Her en der wel wat leuke scenes en de locaties zijn goed gekozen, maar het houdt uiteindelijk niet echt over. Arme Justin Bartha heeft ditmaal werkelijk helemaal niets te doen!
movie freak84
Vermakelijk, maar deel 1 was duidelijk leuker...
is bijna altijd zo he , ik ga hem binnenkort maar eens kijken.
legian
deel 1 was origineel.
dit is gewoon de geupgrade versie zeg maar.
ik hoop dat ze met een eventueel vervolg wel wat anders gaan verzinnen, hoewel ik deze keer ook weer in een deuk gelegen heb betwijfil ik of het een 3de keer ook leuk blijft, en daarnaast word het lastig dit nog te overtreffen.
gillie24
Been there, done that!
Jammer dat het niets meer dan een makkelijke kopie van het geniale origineel is geworden, Chow was de enige om wie ik heb moeten lachen, de andere drie en de situaties waren niet grappig genoeg. Helaas!
Chupacabras
Deel 1 was veel grappiger op allerlei vlakken, misschien ook omdat het nog origineel was en nu niet meer. Maar ik heb ook het idee dat de grappen in deel 1 veel hilarischer waren. Jammer, lichte tegenvaller, maar dan toch nog 3 sterren.
Justinw
Zeker minder als de eerste simpelweg gewoon minder gelachen. De locatie was overigens prima in orde.
joostus
Inderdaad veel minder dan de 1e. De chemie van de film, van het verhaal miste wat mij betreft.. Wat juist perfect aanwezig wa bij deel 1.
Hengelaar
Was benieuwd of part II in de buurt zou kunnen komen van part I. Maar jammer, in mijn ogen een totaal mislukt vervolg op deel 1. Niet origineel en daardoor vooral flauw. Ik denk gemaakt met als enige intentie om hier en daar op een makkelijke manier wat kassen te spekken.
robinb
Veel beter dan deel 1. Waar deel 1 bestond uit veel te veel grappen en personages die niet leuk waren en waar men in bijna elke scene overdreven leuk probeerde te zijn vond ik in dit deel de grappen veel beter gedoseerd.
De grappen kwamen bij mij goed aan, al waren er niet gek veel momenten waarbij ik echt helemaal krom heb gelegen.
Al met al prima vermaak voor een avondje film kijken. 3.5 ster
Het moet niet gekker worden
Deel 1 was nog origineel en alle personages uit deel 1 komen ook hier in voor. Het is juist in dit deel dat veel personages niet meer leuk waren en vaak overdreven leuk proberen te doen (zeker Ed Helms). Misschien is het je niet opgevallen (best knap dan) maar qua verhaal en humor was deze film gewoon een kopie van de eerste.
Betamax
Deze was toch echt véél slechter dan deel 1.
Deel 1 was goed opgezet, origineel en leuk, dat is deel 2 dus helemaal niet.
Kan me echt niet voorstelen dat iemand deel 2 beter vind dan deel 1.
SaNDuTjE
Een mislukte poging om het sterke eerste deel te evenaren of zelf te overtreffen.
Meer dan een schaamteloze kopie is dit vervolg niet alleen dan (met uitzondering van Chow) niet grappig, slap cliché verhaal en een groep acteurs zonder chemie. De grappen zijn allemaal erg gemakkelijk, inspiratieloos en soms zelfs beschamend slecht dat je je afvraagt of het daadwerkelijk als grap bedoeld was. Alle hoofdrolspelers van het eerste deel doen hun trucje simpel gewoon nog een keer zonder te proberen ook maar een fractie te overtuigen. Galifianakis, die in het vorige deel nog erg geestig kon zijn wordt nu haast vervelend tegen de irritatiegrens aan. Positief is het camerawerk dat een aantal mooi geschoten plaatjes van Thailand laat zien, de soundtrack die in sommige scenes wel een meerwaarde heeft en de foto's in de end credits.
Camorra
I have such an eraction right now.
The hangover part II
Van hangover een kon ik geen genoeg krijgen echt geweldig was die film, toen ik deel twee ging kijken waren de verwachtingen dan ook vrij hoog, en ze zijn allemaal positief uitgekomen.Het acteerwerk was vrij goed, de humor was goed echt de humor die ik wel kan waarderen. Verder waren het gewoon de leuke stukjes en een paar acteurs die deze film zo mooi maken, bijv. chow die chinees geweldig, alan ook goed en zo kan ik nog wel even door gaan.
Hij lijkt aardig veel op deel 1 qua verhaal er gebeurd natuurlijk andere shit maar het is nog steeds leuk. Alleen leek het net of de film heel snel voorbij was, had van mij nog wel wat langer gemogen. Ook leek het of het een saai einde zou hebben met een paar bands enzo, gelukkig is dat niet het einde en krijg je nog wat grappige foto's te zien.
dik vermaakt, zeker kijken.
3.5 Sterren
lagaiske
Wat is mee dit een grote flop geworden.
Lijkt gewoonweg de eerste film maar dan op een andere locatie met exact dezelfde grappen maar dan wel voorspelbaar en veel minder leuk.
Waar ik bij deel 1 krom lag van het lachen en deze film de hemel in prees kan ik nu jammer genoeg niet anders dan te zeggen dat ik lang naar deze film uitgekeken heb en dat deze totaal niet gebracht heeft wat ik hier zo van verwacht had.
Jammer!!!
lagaiske
Meer dan volledig mee akkoord!!!
lagaiske
Slechtste comedy die ik gezien heb dit jaar. Walgelijk slecht zelfs
Horrible Bosses was 100x leuker. Mijn gradatie gaat dan ook van 1,5 naar 0,5.
Inderdaad.Horrible bosses is zo een film waar je weinig van verwacht maar je wel van je sokken blaast!Verder zou je ook eens braidsmaids moeten checken!
miesmol
Zeer matige film, inderdaad een kopie van deel 1 maar dan slechter.
Na iets meer dan een uur in slaap gevallen.
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Kwam niet in de buurt van het eerste deel.. Kijkt aardig weg, maar daar is alles mee gezegd.
Raffael77
Mee eens
mock turtle
Al is de film helemaal niet slecht, is dit natuurlijk de grootste teleurstelling van 2011. Verhaal is een exacte kopie van deel 1. Positief: de wendingen zijn nóg meer bizar en de thema;s zijn lekker omstreden (drugs, sex, opmerkingen tegen het racistische aan). Negatief: de voortdurend slechte timing bij vrijwel iedere grap is opvallend en was funest voor de film.
Hansjoh21
Heb wederom genoten van de film.
Wellicht makkelijk gekopieerd van de 1e film, maar heeft weer z'n werk op m'n lachspieren gedaan. Geweldig!
robinb
Het moet niet gekker worden
Hehe meningen verschillen. Ik vond die chinees hier een stuk leuker dan in het eerste deel bijvoorbeeld.
Dit deel was inderdaad kwa verhaal minder origineel, maar waar ik me in het eerste deel stoorde aan de voor mij nietszeggende hoofdpersonen kwamen ze in deze film voor mij meer op hun plek omdat ik nu hun capriolen uit deel 1 nog in mijn geheugen had staan. Hierdoor had ik wat meer feeling bij de film.
Kwa humor was het niveau idd hetzelfde, echter in mijn beleving beter gedoseerd en net wat minder grappen waardoor de grappen die wel gemaakt werden beter over kwamen.
eapoe
Geweldig ... ik vond m stukken beter als deel 1
Goede humor en wat is die Zach Galifianakis weer eens lekker dom irritant.
Normaal houd ik niet zo van humor films, maar deze maakte mij aan t lachen.
Vanwege het hoge lach gehalte een dikke 4.5

2013

The Hangover
2009

Brak op nieuwjaarsdag? Vandaag kijk je naar 'The Hangover' op televisie

Ed Helms dacht dat hij doodging tijdens opnames 'The Hangover Part II': "Dacht dat ik een gekke tropische ziekte had"

Intouchables
Drama / Komedie, 2011