The Hangover Part II (2011)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis
Releasedatum: 26 mei 2011
Bekijk via Videoland
Plot The Hangover Part II
"The Wolfpack Is Back"
Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...
- IMDb (6,5 / 572008)
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- The Hangover, Part II (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Sid Garner
Teddy
Lauren
ralfsjam
Vraagje aan de experts, is het nodig deel I gezien te hebben om deze goed te kunnen kijken?
Ze zijn precies het zelfde! eerst 2 dan 1 kan ook. (grapje)
Zou 1 kijken en dan over 4 jaar deel 2 zodat je 1 een beetje vergeten bent.
of 2 kijken en niet aan 1 beginnen daarna... kan ook.
Maakt eigenlijk niet uit...
tom1985
Gister gezien in de bios. Ik had er veel van verwacht omdat ik deel 1 ongeveer de leukste comedy vind van de afgelopen paar jaar. Helaas viel hij toch tegen omdat ik de grappen minder goed vond en omdat het toch wel erg veel op deel 1 lijkt.
Tijdens deel 1 lig ik nog steeds dubbel (al een keer of 6 gezien) maar dit deel zal ik ooit nog wel een keertje kijken maar ik kijk er niet meer zo naar uit.
Waarom dan toch nog zo'n hoog punt ? De film is je dus duidelijk tegengevallen en als ik je bericht lees heb ik het gevoel dat je hem hoogstens een 2,5 waard vindt.
Ik vind sowieso dat velen deze film een te hoog punt geven. Vaak lees je van personen dat de film is tegengevallen (en terecht want het is gewoon een kopie en niet origineel/verrassend) en dan geeft men toch nog een 3.5 - 4 als punt ?. Beetje raar dat stem gedrag.
Tsjah, als je een film niet goed vindt hoef je natuurlijk niet gelijk een slecht cijfer te geven aan de film. Veel mensen kennen de gulden middenweg ook niet en kunnen geen onderscheid maken tussen barslecht-slecht-matig-redelijk/aardig-goed-erg goed-extreem goed-meesterwerk. Zowel bij de positieve stemmers als de negatieve stemmers
Wat betreft the Hangover, ondanks dat sommigen hem blijkbaar niet zo goed vinden is hij nog steeds beter dan veel ander meuk dat tegenwoordig uitkomt en daar ben ik het eigenlijk ook mee eens. Boeit mij het dat het plot hetzelfde is, zolang ik maar mag lachen en entertained wordt.
amanda22
Geniale film weer! Bijna letterlijk hetzelfde als deel 1 maar toch anders
Ze moeten nu wel stoppen want anders wordt het vervelend!!
_Nick_
Deel 3 lijkt al officieel: Warner vindt scenarioschrijver voor derde Hangover
Goh laat me raden in het 3e deel gaat Alan nu trouwen en zal het weer precies hetzelfde gaan als in deel 1 en 2. I.p.v. een Leeuw, of aap vinden ze nu een dinosaurus rex (goh dat wordt weer lachen) en i.p.v. een baby of oude man vinden ze nu Stephen Hawking zonder batterijen. En i.p.v. een stripper of transseksueel wordt Stu nu genomen door Mike Tyson (ook weer een reden om hem weer te betrekken in de film). Oh ja en uiteraard zal het zich dit keer afspelen op de planeet Mars. Wat wordt dat weer lachen met het 3e deel, ik kijk er nu al naar uit
Djarune
beduidend minder dan deel 1. Deel 2 is zeer voorspelbaar heeft te weinig nieuwe grappige karakters.. Het is eigenlijk meer een slechte remake op locatie dan een waardig vervolg. Dankzij een paar grappen van vooral mr. Chow krijgt deze film net een voldoende.
volvogangster
Ik heb deze film vanavond gezien in de bios en ik was teleurgesteld. De verhaallijn van de film is bijna identiek aan het eerste deel, en het heeft, naast sommige grappige momenten, niet veel meer te bieden. Waarschijnlijk hebben ze die verhaallijn zo gemaakt zodat de kijker denk: Oh ja, dat gebeurde in het eerste deel ook zo, maar dit maakt voor mij juist een negatief effect. Ook bevat deze film erg slappe momenten. De waarheid waardoor ze in deze ellende zaten, wordt eigenlijk achterhaald doormiddel van herinneringen. Stu wist bijvoorbeeld opeens waar Teddy was en Alan wist in het klooster opeens wat er die avond ervoor allemaal gebeurd was. Ze hadden nooit een 2e deel moeten maken. Jammer dat zo'n film ook nog drukbezocht is.
+ Zeker wel grappige momenten
+ Mooie sfeer wordt er geschetst(zelfde als vorige deel)
- Minder grappig dan het eerste deel
- Erg slappe momenten, die Stu wist bijvoorbeeld opeens waar Teddy was???!!?!
- Niet samenhangend
Puur een klootfilm dus, die, als er geen vorige deel bestond, door mij veel beter werd beoordeeld. Maar hetzelfde trucje wordt gewoon nog eens gebruikt, maar dan in Bangkok en onder de naam The Hangover part 2. Afrader!
Ralf81
Ik heb deel 2 in de bioscoop gezien zonder deel 1 te hebben gezien. Voor mij was TH2 dus nog verrassend en origineel. Kon alleen af en toe de verwijzingen niet plaatsen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Sterke humor, het was lachen gieren brullen. Af en toe erg plat (houd ik persoonlijk niet zo van), maar goed daartegenover staan weer veel goede grappen. Daarbij zit het verhaal erg leuk in elkaar en speelt het zich af op een mooie locatie.
Al met al verrassend goed dus!
horned_reaper
Theunissen.... volgens mij ben jij al een beetje bevooroordeeld omdat het een "kopie" is.
Soms is een goede "Kopie" veel beter en leuker dan een lame origineel.
Er is niets mis met een kopie van een film maar wel pas 10 a 20 jaar later zoals ze dat doen bij een remake van een film. Om nu al een soort van slechte kopie uit te brengen is gewoon gebrek aan creativiteit bij de regisseur en heeft hij gegokt en gewonnen op het punt van commercie. I.p.v. dat deze kopie genadeloos de grond in wordt geboord wordt hij nu door velen (overigens niet door film recensisten) juist bejubeld en trekt hij ook nog eens volle zalen.
Metalfist
Maar het gebeurt toch wel vaker dat een vervolg een kopie wordt? Neem nu bijvoorbeeld een aantal slasher films zoals Nightmare on Elm Street of Halloween. Het draait toch altijd rond eenzelfde concept en met The Hangover heeft Todd Philips een komisch concept ontwikkeld dat hij nu gewoon nog eens een keer oproept maar dan iets grootser.
sinterklaas
Samen met me broertje in de bios gezien.
En The Hangover 2 was wat mij betreft ook weer helemaal gelukt. En inderdaad wel een beetje een kopie maar dan weer met nieuwe leuke dingen. Stu heeft nu inene een bruid in Thailand en daar gaat de trio weer lekker aan de zuip, en worden weer wakker op totaal de verkeerde plaats en moment. In een vervallen hotel in Bangkok, met een aapje. Stu met een tatoo op zijn gezicht, Alan met kort haar, Thaise vriend vermist en een vreemde drugsdealer in hun kamer. Wat is er gebeurd? En inderdaad, ze hebben er weer een teringzooi van gemaakt en de waarheid is weer pijnlijk. '
Zo maken we een katerige reis door de zweterige straten van Bangkok om de waarheid te achterhalen. Het was erg grappig bv om de halfvernielde straat terug te zien en het feit dat die Stu in zijn reet schijnt geneukt te zijn door zo'n typische Thaise transseksueel. Het was weer geweldig.
En het einde was ook weer erg leuk en de foto's bij de aftiteling waren weer een verrassing.
Prima vervolg.
scc-j
Prima vervolg, Niet verwacht want dat doe ik nooit bij een vervolg.
Wel iets minder dan deel 1, je mist de bepaalde stukken zoals in deel1 Datze op politie bureau zitten of dat ze bij het ziekenhuis aankomen. Ook miste ik in deel II het verhaal over waarom de hele straat was uitgebrand, dit mocht wel meer in de film terugkomen. net zoals de tatoo op zijn hoofd
Dat klopt maar dat wil nog niet zeggen dat die vervolgen goed zijn. Neem bijvoorbeeld een recente film cyclus als Saw. Daar was het eerste deel gewoon geniaal maar de vervolgdelen waren allemaal stukken minder en vanaf het 5e deel was het gewoon niet meer om aan te gluren. Daarbij wel de aantekening dat de vervolg delen van de genoemde film (ook die van Nightmare on Elm Street, Halloween, Friday the 13th of Police Academy) qua verhaal verschilde (niet dat het beter was) t.o.v. de vorige films. Bij deze film kijk je gewoon voor 95% naar dezelfde film als het eerste deel en dat is gewoon niet leuk meer.
david bohm
De succesformule van deel I is nog niet uitgewerkt maar het vervolg is slordig en weinig origineel. Een paar vrienden wordt wakker met een flinke kater, gooi een dier in de mix dat om onduidelijke redenen van de partij is, nog wat verdovende drugsmiddelen, een verdwijning, een tijdslimiet et cetera. Heb een paar keer flink gelachen, het lijkt erop dat nog wel een paar bruiloften en vrijgezellenfeesten zullen volgen. Redelijk.
wavanbuuren
Helaas ontkomt the Hangover ook niet aan het overbekende sequel syndroom. Het vervolg komt zeer traag op gang en door de overdaad aan verwijzingen naar deel 1 in het eerste half uur moest ik moeite doen het wakker te houden. Verderop in de film gaat het iest beter, maar het niveau van het eerste deel wordt nergens gehaald. Teveel identieke opbouw, maar dan met veel mindere grappen. Ik heb nergens echt dubbel gelegen, hooguit een paar keer geglimlacht. Vette tegenvaller. Ternauwernood **
kskhboy
Ik had eerst de 2de film gezien. Ik vond em fantastisch
. Grappige momenten. Geslaagde film in mijn ogen
egelhunter
Gister bekeken in een volle zaal. Waar ik deel 1 de leukste comedy ooit vind, valt deze film wat tegen. Oke, hij is leuk! Zitten geniale grappen in maar het is toch weer een beetje van hetzelfde. Maargoed dat weet je met zo'n films. Heb me prima vermaakt en hij is zeker een biosbezoek waard. 3,5*
soom
This is a real tattoo!!
Op 3 februari van dit jaar, liet ik een tatoeage zetten. Een roos, naar mijn naamsbetekenis: Soomi betekent in het Koreaans namelijk elegante roos.
En ja, ik heb een hoge pijngrens, maar bij het zetten van m'n tattoo, ging ik toch echt door de grond heen. Maar ik denk er toch wel over om een tweede te laten zetten, ooit, ondanks de pijn.
Echter, ik zal nooit zomaar in Thailand of in die omstreken een tattoo laten zetten, zoals ik Stu zag doen, je weet helemaal niet of het wel steriel gebeurd.
Hm.
Ik vond Starsky en Hutch vermakelijk, ik vond the Hangover grappig. Due Date echter, vond ik meer dan grappig, die vond ik geniaal. En ook veel en veel leuker dan the Hangover. Ik houd het er maar op dat het komt door de charismatische Robert Downey Jr. Daar kan wat mij betreft geen Bradley of Ed of Justin tegenop, hoe leuk die ook zijn en spelen, Robert's spel met Zach Galifianakis (ik verzoek laatstgenoemde zijn naam te veranderen in een bruikbare achternaam) deed me meer dan het spel met Cooper, Helms en Bartha.
Maar ach, the Hangover II is wel enigszins leuk, ja. Grappig gedoe hoor, de pubertjes zijn namelijk nog niet echt opgedroogd, dus mogen we weer van dat soort humoristische ongein genieten. Half leuk, half grappig. Dit had dus nooit gehoeven, alhoewel 't wel een bepaalde grappigheid kende.
Maar ik kijk nu al reikhalzend uit naar een Due Date Part II. Heel veel meer dan naar the Hangover Part 3/4 in elk geval. Er miste wat mij betreft gewoon een bepaalde klik, ik had alles al eens gezien in the Hangover. Het voelde totaal overbodig.
[i Er miste wat mij betreft gewoon een bepaalde klik, ik had alles al eens gezien in the Hangover. Het voelde totaal overbodig.
Vreemde conclusie, die klik tussen de hoofdrolspelers is net zo goed aanwezig als in deel 1 toch? Dat je het allemaal eerder hebt gezien doet wat mij betreft niks af aan de klik.
Elineloves
Misschien bedoelde ze een klik met haar als kijker, en niet onderling?
Vind het sowieso maar een raar iets, dat mensen het telkens als kritiekpunt aandragen. Wanneer je het plot hebt gelezen of de trailer hebt gezien, weet je al dat je hetzelfde op je bordje gaat krijgen, als het je dan al niet aanstaat kun je het beter aan je voorbij laten gaan in plaats van het als kritiekpunt aan te gaan dragen.
Dat zou misschien kunnen, maar ik zou niet weten dat als je deel 1 geweldig vindt dat je de personages nu opeens niet meer leuk vindt(zoals ze al aangeeft). Het zijn immers dezelfde acteurs.
Verhaaltechnisch zou je er wel over kunnen vallen ja.
Elineloves
Met deel 3 op komst zullen de personages dan wel helemaal vervelend zijn.
Thampon
Vond dit 2de deel lang niet zo goed als de eerste, doch zaten er wel een paar goei stukken in. Alan houd de zaak wel draaiende
Timmy757
Heb genoten in de bios, vond deze echt een stuk leuker dan deel 1. 3,5*.

The Hangover Part III
2013

The Hangover
2009

Brak op nieuwjaarsdag? Vandaag kijk je naar 'The Hangover' op televisie

Ed Helms dacht dat hij doodging tijdens opnames 'The Hangover Part II': "Dacht dat ik een gekke tropische ziekte had"

Intouchables
Komedie / Drama, 2011