• 9.378.448 stemmen

The Hangover Part II (2011)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 26 mei 2011

Plot The Hangover Part II

"The Wolfpack Is Back"

Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...

avatar van rep_robert

Wou al zeggen, overal waar ik kom zie ik die posters. En al helemaal als je de pathe binnenloopt. Je krijgt zelfs een deurhanger cadeau. Daarnaast is er nog die controverse met de tattoo geweest dus dat is ook al geen nieuws meer

avatar van getthecool

getthecool

We wisten als dat het qua verhaallijn een kopie zou worden van deel 1, toch vond ik het teleurstellend dat ook de grappen gewoon in een nieuw jasje verkocht worden. Al met al nog steeds een prima film, maar doordat we het trucje al kennen en de hoeveelheid + sterkte van grappen licht afgenomen is, kan ik er niet meer dan drie sterren van maken.

avatar van Nakkie13

Nakkie13

Een herhalingsoefening.

Wel leuk maar het vieze gevoel besluipt je toch dat je dit al eens gezien hebt en grappiger.

Niet slecht maar ook niet echt goed.

avatar van candymancandyman

candymancandyman

Vond deel 1 de laatste 2 minuten leuk...de maffe stukjes in de aftiteling. Voor de rest niet gelachen in de film. Dus laat ik deel 2 ook maar schieten. Niet mijn humor. Te Amerikaans.

Voor alle kijkers die hem wel gaan zien, veel plezier.

avatar van SweetNess

SweetNess

Hangover II , nogsteeds heel veel lijkend op 1, maar toch vond ik het wederom hilarisch. Je weet wat je te wachten staat, maar de sterkte van de film vond ik nogsteeds even goed. Je weet alleen gewoon dat je nog een keer hetzelfde verhaal krijgt

avatar van Knienke

Knienke

Ik vond deel 1 ontzettend leuk. En bij deel 2 heb ik me helemaal scheef gelachen. Ja het was inderdaad een kopie van deel 1, maar dat zat mij niet dwars.

Hier en daar enigzins voorspelbaar maar ook dat vond ik niet erg. De grappen waren nog steeds erg leuk en de acteurs maken er gewoon een prachtige film van.

avatar van puckb96

puckb96

Ik heb gemerkt dat de lach van één van personages (in de trailer tenminste) lijkt op die van Annoying Orange.

avatar van yordee

yordee

Te veel gelachen tijdens de film om 'm kritisch te kunnen beoordelen.

avatar van jordkaka

jordkaka

Zelden zo gelachen. Daarom de 5 sterren, wat een geniale comedy.

avatar van chevy93

chevy93

rep_robert schreef:

Wou al zeggen, overal waar ik kom zie ik die posters. En al helemaal als je de pathe binnenloopt. Daarnaast is er nog die controverse met de tattoo geweest dus dat is ook al geen nieuws meer

1) Ik heb hem nog nergens gezien. Hooguit een kleine trailer tijdens de reclame op TV. 2) Ik kom nooit in de Pathé. 3) Wat?

avatar van rep_robert

OF een andere bios dan, whatever Kijk de poster nog is, zie je die tattoo op het hoofd van Ed Helms, dat is dezelfde als die van Mike Tyson. De tattoo artiest bezit de copyright op de tattoo en die is zonder zijn toestemming gebruikt in de film, dus had hij een rechtzaak aangespannen tegen de makers van Hangover II.

Merk echt dat je niet op het nieuws rondom deze film hebt gelet, ik heb het zelfs op de televisie gezien hier. Het was best nieuws hoor

Tyson tattoo artist sues to block 'Hangover 2' - Entertainment - Movies - TODAY.com - today.msnbc.msn.com

SpitsNieuws : Tattoo Bob boos over The Hangover 2

avatar van chevy93

chevy93

Zoals ik al zei heb ik niks van deze film gevolgd. Heb zelfs de synopsis nog niet gelezen.

rep_robert schreef:

ik heb het zelfs op de televisie gezien hier. Het was best nieuws hoor

Bij RTL Boulevard zeker?

avatar van rep_robert

Nee, SBS Shownieuws. Ik kijk geen roddeljournalistiek op RTL Het is ook niet zozeer dat ik specifiek het nieuws volg hoor, alleen ik kijk elke dag even op Filmtotaal voor het filmnieuws dus dan kom je het automatisch tegen.

avatar van flipflop

flipflop

Haha SBS shownieuws is nog veel erger^^

Hmm, jammer dat iedereen het heeft over dat het een herhalingsoefening is. Toch wil ik hem wel zien aangezien ik The Hangover een van de leukste comedy's van de afgelopen tijd vond.

avatar van rep_robert

Herhaling hoeft niet slecht te zijn als het leuk is natuurlijk. Ik deel dan alleen geen volle pond uit voor zoiets.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Volgens Todd Phillips zijn er ook al plannen voor deel 3...

The Hangover Part III wordt laatste uit de reeks - FilmTotaal filmnieuws

avatar van GuyB

GuyB

Zelfde formule.

Film slaagt erin om opnieuw grappig te zijn op een minder interessante locatie met een irritantere Ed Helms, waar ik me in deel 1 al wat stoorde aan de alles-maar-geen-acteur droogstoppel, staat hij hier meer in de spotlight en valt het meteen nog meer op hoe zwak de man acteert.

Bradley Cooper speelt zijn rol opnieuw goed en de situaties waar ze nu ingetuimeld zijn, zijn ook weer zeer leuk. De man die echter een volledige scène kan stelen met één simpele opmerking of actie is Zach Galifianakis. Die man is nu echt wel doomed om dezelfde rollen te spelen. Is in ieder geval het grote lichtpunt van de film.

Vind het overigens geen probleem dat de regisseur een soort van 'Hangover-schedule' volgt en knipoogt naar het iéts betere deel in Las Vegas.

avatar van 2,20

2,20

Erg leuke film met veel (harde) lach momenten tot tranen zelfs bij het laatste stuk ! Qua verhaal moet je er niet teveel van verwachten, het kritische aspect komt hier niet zo bij kijken, want de grappen zijn (naar mijn mening) erg geslaagd !

avatar van Kisje

Kisje

Voor mij persoonlijk beter dan deel I... Een must see movie - Geweldig!

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Inderdaad zelfde formule, maar daardoor is deze ook gewoon weer goed! Erg genoten in ieder geval. De enthousiaste volle zaal voegde ook veel toe aan de film.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

jarno1975 schreef:

Volgens Todd Phillips zijn er ook al plannen voor deel 3...

The Hangover Part III wordt laatste uit de reeks - FilmTotaal filmnieuws

Verstandiger misschien om niet te doen, maar ga hem wss wel weer bekijken.

avatar van haagsev

haagsev

Vind het een leuke film (3.5*) maar zoals hierboven al gezegd is vele malen: zelfde verhaallijn

avatar van joffrey19

joffrey19

Hangover2 is een zwakke herhalingsoefening zonder echte hele sterke momenten. De grootste kracht zat hem in de aftiteling, waar meer kan worden gelachen dan in de hele film.

Hoge verwachtingen zijn zeker niet uitgekomen. Jammer

avatar van ChrisV

ChrisV

Dat de verhaallijn ongeveer hetzelfde is dan deeltje één dat was wel te verwachten. Daarom wordt deze film er niet minder om. Ik vind deze zelfs nog beter en grappiger dan deel 1.

avatar van hannavdsande

hannavdsande

Hilarisch, heb echt goed gelachen. Ik kan niet zeggen welke beter is. Je wist van te voren al dat deel 2 ongeveer het zelfde zou zijn dan deel 1. Maar de grappen zijn net zo goed

avatar van ErikvH

ErikvH

De film heeft me positief verrast. Natuurlijk is de verhaallijn ongeveer hetzelfde, maar er zitten nog zoveel verrassende elementen in. Denk alleen al aan Galifianakis met al zijn droge opmerkingen. En hoeveel komedies worden er gemaakt waar de bioscoopzaal letterlijk tientallen keren omvalt van het lachen.

Een ding is zeker, het zal voor de makers heel moeilijk worden om het laatste deel ook zo verrassend mogelijk te presenteren. Ze hebben nu wel laten zien dat ze het kunnen.

avatar van Woltertjes

Woltertjes

The Hangover part 2. Het zelfde idee als deel 1, maar met opnieuw goede grappen en leuk verhaal. Vond persoonlijk deel 1 wat beter. Zowel qua verhaal als humor.

Maar ook deze was goed te pruimen.

avatar van sonyjh

sonyjh

100% gerecycled

Is dat iets negatiefs? Nee, zeker niet.

owja, dan kunne ze ook nog een 3de maken met dezelfde grappen, alleen andere settings en ook nog een 4 en een 5,...

avatar van rep_robert

Hallo, als je quote mag je wel meer tekst kopieren he. Als je mijn recensie leest zie je ook waarom het niet erg is. Daarnaast heb ik het ook niet over verdere vervolgen gehad.

avatar van The One Ring

The One Ring

Ik heb het geluk gehad nooit de trailer gezien te hebben, zal de film vast leuker hebben gemaakt. The Hangover Part II had nooit echt de potentie om een grootse film worden, maar hij was leuker dan verwacht. Het belangrijkste is vooral dat er genoeg te lachen valt. Het heeft denk ik geholpen dat ik hem in een uitverkochte zaal zag, met een enthousiast publiek. Dat maakt komedies vaak nog wat aanstekelijker dan ze zijn. De cast blijft ook wel leuk, al blijft het opmerkelijk hoe weinig er met Phil gebeurt. Dat was in het eerste deel al zo, maar waar Stu nu naakt meedoet met een rel, een gezichtstatouage krijgt en seks heeft met een transseksueel blijft het bij Phil bij een schampschot. Is er geen humor te halen uit een gladde jongen die compleet vernedert wordt?

Het is al meer gezegd, maar het is wel schandalig hoeveel van de eerste film is overgenomen, inclusief de complete structuur. Veel scènes lijken gewoon opnieuw gedaan te zijn, maar dan groffer. Dus nu gaat Stu niet alleen naar bed met een prostituee, maar ook nog eens met een transeksuele prostituee. Het is jammer dat ze niet veel verder gekomen zijn dan dat, vooral omdat de shockhumor vaak de minste is hier. Tenzij je net zo bent als die meid die naast me zat in de bioscoop en minstens honderd keer 'Iiiiieeeuw' geroepen heeft (inclusief als Stu een zacht kusje krijgt van zijn verloofde; zeer ranzig kennelijk). Wat ik ook vond is dat de film minder sympathiek leek, vooral ook omdat Alan wat gemener uit de hoek kwam. Het blijft een geestig personage daar niet van. Ik miste de hart van het origineel.

Alle negativiteit ten spijt blijft het grappig en zelfs licht-aanstekelijk vermaak. Hopelijk kunnen ze alleen de verleiding weerstaan om een onvermijdelijk derde deel te maken.