Mars Attacks! (1996)
Met onder meer: Jack Nicholson, Glenn Close en Annette Bening
Gesproken taal: Engels en Frans
Releasedatum: 6 maart 1997
Plot Mars Attacks!
"Nice planet. We'll take it!"
Het rustige leven op aarde wordt hevig verstoord wanneer vliegende schotels van Mars aankomen. Aanvankelijk lijken de Marsmannetjes vredelievend te zijn, maar bij een door de president van de Verenigde Staten georganiseerde bijeenkomst blijkt dat ze erop uit zijn om alles en iedereen over hoop te schieten. De president probeert met man en macht de overmacht te vernietigen...
President Dale / Art Land
Jason Stone
General Decker
Zichzelf
Roodkapje
Ik denk dat ik deze film weer snel zal vergeten. Al valt het wel op dat dit niet zomaar een parodie is, maar wel gebracht is enigsinds met stijl. Het is zo erover dat het eigenlijk goed is. Ze lachen met alles, inclusief de clichés, en de film word dan een cliché van zichzelf. Eigenlijk magnifiek ineengestoken.
Wel jammer dat zulke films mij gewoon niet liggen. Vandaar mijn lage score.
reporterxyz
Ik heb er in dit genre ooit slechtere gezien, maar als je de namen bekijkt : (Annette Benning, Jack Nicholson, och, ik moet ze niet herhalen, ze staan bovenaan allemaal vermeld) dan vind ik deze film toch dik tegenvallen.
In deze film is elk personage een parodie van zichzelf, maar soms kan je daar te ver in gaan, en hier is deze film toch wel duidelijk in de fout gegaan.
Of het de minste is van Burton kan ik niet zeggen, want ik heb ze niet allemaal gezien, maar het is zeker niet zijn beste.
En, ik hoop inderdaad dat het de minste is want tot dusverre heb ik wel respect voor die gast. Dus één foutje vergeef ik hem wel.
Wassup !
Had veel meer verwacht van deze 'Mars Attacks'. Moet wel zeggen dat de aliens wel leuk gemaakt zijn. Vond deze film ook niet echt grappig. Heb weinig films van Burton gezien dus ik kan niet zeggen dat het 1 van zijn minste/ beste is. Hou het voorlopig op 2.5/5!
- 2017 stemmen
zeer aangenaame film om naar te kijken, zeker niet 1 van de beste films maar als er gene zak op TV is dit een zeer leuke film om naar te kijken ook al vind ik het niet echt een komedie, er zaten wel grappen in maar kvond het niet echt een film waarmee je constant kon lachen
-jack_sparrow-
wel jammer wat er gebeurt met de meeste hoofdpersonages , dood gaan . vooral bij de prsident (Nicholson) vond ik het erg , ik had dat niet verwacht daar.
maar hij is zeker niet slecht.
Barcel
Ik moest echt bijna de hele film gelachen hebben.. Eeeen 4 voor de film!
sonics
een 3.5 voor mij.
Ik heb me doodgelachen om die film
neknekneknekneknek! om in mars taal te spreken.
Leviwosc
Ik vond de film heel erg melig, er zit gewoon ongelooflijk veel humor in deze serie. Je moet er van houden.
En hoe grappig deze film ook is, als je serieus nadenkt over een eventuele ontmoeting met buitenaardse wezens, mag je er niet vanuit gaan dat zij in vrede komen.
Als zij ons kunnen bezoeken betekent dat, dat zij op technologisch gebied op ons vooruit lopen. En bedenk maar hoe het hier op aarde is gegaan in de geschiedenis toen de Europeanen de nieuwe wereld koloniseerden. De Indianen zijn afgeslacht en verdreven door de Europeanen die qua technologie superieur waren aan de Indianen.
Ik hoop dus dat het eerste contact nog lang op zich laat wachten of dat wij de eerste zijn die contact zullen maken.
KampF
Oei, 4,0* voor deze film.
1996, Ik heb nachten niet kunnen slapen!
screamer
vele mensen denken dat het een domme film is maar deze is echt geweldig ! een van mijn lievelingsfilms.
Max en Joep
wat een laag gemiddelde zeg, zouden ZOVEEL mensen de gweldige humor niet begrijpen?
Baggerman
Een film waarin Danny DeVito wordt weggezapt verdient per definitie minimaal 3*!!!!
MuchTheSame
Echte Tim Burton film, veel zwarte humor en met veel stijl gefilmd... Tim's films zijn eigenlijk bijna altijd bizar , ik ben een echte Tim Burton fan wat dat betreft..
Niet echt origineel maar meer een vermakelijke , grappige onderhoudende ode aan de oude cult B-films.
al met al zeker een 3,5 * waard
Gagh
Als eerste is de intro geweldig. Danny Elfman en die prachtige vliegende schotels, het zet meteen de toon voor de rest van de film. Een sterrencast die word behandeld als oud vuil (eindelijk) en een heerlijk sadistische vernietiging van de aarde. Totdat muziek ons weer red. Gelukkig maar.
- 2017 stemmen
vind het raar dat zoveel mensen deze film zo goed vonden.
Ik heb wel een paar keer goed gelachen vooral met die vlag die uit de president kwam vond ik grappig maar voor de rest vond het toch niet al te geweldige film
Inland Rabbit
Leuke film. Zo overduidelijk niet serieus bedoeld en dat werkt best grappig. Af en toe is het daardoor wel wat flauw, maar over het algemeen erg vermakelijk. ECK ECK! 3.5*
darkjaap
naar mijn mening de slechtste film van burton...
totaal niet mijn genre , brosnan was ik niet over te spreken ik kan begrijpen dat mensen er van houden maar ik ben er geen liefhebber van
- 2017 stemmen
een echt baggerfilm, soms was het echt kapot lachen maar die alians zagen er echt nie uit
Pastichio Rocker
Deze film is me ietwat te chaotisch. Sommige stukken waren best leuk, maar er wordt zo'n scala aan acteurs en actrices opgevoerd dat het erg moeilijk is om enige binding te krijgen met ze. Het lijkt allemaal een beetje als los zand aan elkaar te hangen. Het is niet echt een geheel, zeg maar. 2,5*
Bizarre film met een grote sterrenkast als Brosnan en Nickelson. De film was overdreven, zoals je in zon parodie verwachtte. Er zat best nog veel sadisme trouwens in met alle kills en zaps.
De film was wel wat chaotisch waardoor het soms wat te overdreven was. Eigenlijk wist ik na afloop niet goed wat ik moest denken. Maar wel dat ik me ermee had vermaakt.
DIE Jeroen
Lieve help! Het is al lang geleden dat ik zo'n kutfilm gezien heb! De grappen zijn nauwelijks grappig (behalve dat vrouwenhoofd op de honderomp, dat w
DIE Jeroen
Dat was wel goed gevonden, maar voor de rest! vreselijke film
1 op 5

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'