• 9.380.221 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Wouter schreef:

Maar wat is er bootleg aan?

Er is een update geweest op de site - staat er ook. De bootleg teaser is vervangen door één in goede kwaliteit.

Maar bij mij hetzelfde overigens. Deel drie viel tegen, maar als ik Depp weer zo zie, krijg ik direct weer zin in dit deel.

• 19752 berichten

Geen Bloom erbij is al genoeg reden om ons te kunnen verheugen op een beter deel dan de laatste 2.

TragieStar.*

Nou daar ben ik dus totaal niet mee eens maargoed, dan maar hopen dat dit de laatste 3 delen overmeesterd zonder Bloom & Knightley.

• 19752 berichten

Ik weet dat jij bloomkool leuk vindt,je moet om zijn uiterlijk heen kijken TragieStar

TragieStar.*

Dat doe ik ook hoor Zijn uiterlijk is natuurlijk wel het langrijkste reden waarom ik hem leuk vind, maaruh hij kan ook best leuk acteren hoor

• 19752 berichten

Mooi, vooral die avondopname met die mist en dat licht is cool.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Vet, Barbossa is wel veel veranderd, zeg! Leuk dat ze wat nieuws doen met dat personage. Ik gok eigenlijk wel dat zijn been blauw is omdat ze daar later zo'n houten piratenbeen voor in de plaats doen

avatar van kleine oorlam

kleine oorlam

en het word zeker leuk nu de gevreeste blackbeard(zwart bart) de evil word

TragieStar.*

Dat is al heel lang bekend en ik vrees hem niet hoor. Eigenlijk nooit echt iets van hem gehoord.

wyatt earp

AD Celebs - Filmpje: Johnny Depp verrast 9-jarig schoolmeisje (518106)

Wat een geweldige kerel. Ik wou dat ie dat bij mij in de klas deed .

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Helemaal mee eens wyatt earp, wat een geweldige actie van Depp. Dat kan ik dan wel weer waarderen van hem

• 19752 berichten

He maar Penelope is zwanger op de set, is dat niet gevaarlijk met alles wat ze uit moet vreten in de film?

Rianneke_Dan schreef:

Inderdaad, mijn waardering stijgt steefds meer voor hem

moviemafketel schreef:

Volgens mij is ze nog maar net zwanger. Helena Bonham Carter was ook zwanger tijdens het filmen van Sweeney Todd. Ze zal ook zeker wel een stunt double hebben die haar stunts doet.

wyatt earp

Blijkbaar is het toch iets te zichtbaar dat Penelope zwanger is, want haar zusje (Monica) gaat haar vervangen. D.w.z. voor de lange-afstand-shots. De close-ups (boven haar buik) worden wel gewoon door Penelope gedaan. Ziehier het gehele artikel. Vind het wel hilarisch eigenlijk .

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Jaa, trailer komt in december! Hij zit vast aan Tron: Legacy. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Trailer Details - moviesonline.ca.

Tron Legacy verschijnt op 17 december in de VS.

Oke, haha grappig

avatar van intezar

intezar

Rob Marshall heeft nog geen goede film geregisseerd. Wie weet zal dit zijn eerste goede film worden.

Nou, ook lekker aardig

Maar, zoals je al zegt, alles kan nog komen, right?

avatar van intezar

intezar

Ja, ben heel aardig, maar niet iedereen waardeert mijn aardigheid

Sicher wissen. Wie weet zal de regisseur zichzelf overtreffen. Niet dat dat zo moeilijk is in zijn geval

TragieStar.*

Ik vind juist dat hij wel goede films heeft gemaakt, vind ze allemaal even spetterend.

wyatt earp

Johnny Depp bewijst weer dat hij één van de coolste guys van hollywood is .

Johnny Depp doneert op set

Ah, wat lief

avatar van Elineloves

Elineloves

Johnny for PRESIDENT! Ik hou van die man.

wyatt earp schreef:

Johnny Depp bewijst weer dat hij één van de coolste guys van hollywood is .

Johnny Depp doneert op set

Hehe, cool. Mijn schoonzus heeft hem vorige week nog persoonlijk geinterviewd (en een kus op de hand gekregen, haha). Van horen zeggen blijkt hij erg symphatiek te zijn.

TragieStar.*

Gaaf !! Zou ik ook wel willen..

Maar het is nu niet zo dat ik het meteen geloof he? Niet vervelend bedoeld maar je snapt me wel

• 2081 stemmen

Haha, tuurlijk. Ik zal 's aan mijn broer vragen of hij een filmpje ervan heeft. Zijn vriendin interviewt wel vaker bekende acteurs. Altijd leuk maar ook handig voor bijvoorbeeld handtekeningen etc.

TragieStar.*

Dat zou ik idd geweldig vinden ! Niet dat je, je nu moet bewijzen ofzo. Maar ik geniet van elke blik en elke uitspraak van de oh zo geweldige Johnny Depp

En natuurlijk heel leuk voor je schoonzus iig.

• 2081 stemmen

Helaasch... M'n broer zegt me net dat er tijdens het interview geen video's en foto's gemaakt mochten worden.

Sorry voor de Tragie, Tragiestar.