• 9.379.415 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

wyatt earp

Ik las zojuist dat Penelope Cruz de dochter van Blackbeard gaat spelen, en dat ze nieuwe lover van Jack Sparrow wordt.

Bruckheimer onthulde dat Cruz' karakter een romance krijgt met Jack Sparrow, een rol van Johnny Depp. Penélope kruipt in de huid van een Spaanse pirate die de dochter is van de gevreesde piraat Blackbeard.

Ziehier het artikel. Er staan eigenlijk v erder allemaal dingen in die we al weten.

avatar van Darker than L

Darker than L

Hmm kan niet zeggen dat ik blij ben met dit film nieuws. Ik vind het eerste deel erg leuk, maar de delen hierna waren in mijn ogen (erg) zwak. Helaas zie ik geen reden (uit de huidige berichtgeving) om verbetering te verwachten.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Is dit dan wel nieuws? Lees vooral door tot aan het stukje met de casting call.

wyatt earp

Waarom zou dat geen nieuws zijn? Omdat er iemand toevallig niet blij is met een 4e pirates?

Zeemeermin gecast voor Pirates 4 - FilmTotaal filmnieuws

Een groot deel van de cast is al verzameld, voor het volgende Pirates of the Caribbean avontuur. Regisseur Rob Marshall heeft vandaag weer iemand ingehuurd, namelijk de Franse actrice Astrid Bergès-Frisbey. Ze moet de rol gaan spelen van een zeemeermin, genaamd Syrena.

Wat leuk, er komt ook nog een zeemeermin in voor.

avatar van Safira

Safira

Ik kijk er ontzettend naar uit, en tegelijkertijd houd ik m'n hart vast. Ik vind Cruz wel perfect in het plaatje passen, lijkt me erg leuk om te zien!

avatar van Kevin13

Kevin13

Een zeemeermin in Potc

avatar van van duijn

van duijn

Ik hoop wel dat die stomme inktvissen is een keer opdonderen.

van duijn schreef:

Ik hoop wel dat die stomme inktvissen is een keer opdonderen.

Die zijn in de laatste film al 'opgedondert', als je goed heb opgelet.

avatar van van duijn

van duijn

Snap ik ook wel. Maar je weet het nooit met dit soort films

avatar van melchior7

melchior7

20 mei 2011 draait deze in de bioscopen!

• 2041 berichten

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Heeft Door Disney Problemen Met Budget.

Omdat nu ook Disney in (nu nog niet zo'n kritieke) financiele problemen zit, moet er wat van het budget van On Stranger Tides , het vierde deel uit de succesvolle piratenserie, gehaald worden. Het budget bedraagt alsnog 200 miljoen dollar, maar dat is een derde minder dan dat van het derde deel uit de serie. Hierdoor moeten sommige scènes ingekort of weggelaten worden. Ook kregen de piratenschrijvers Ted Elliot en Terry Rossio opdracht om een script te schrijven dat zich meer op land zou afspelen dan op de oceaan. En de reden dat er nu niet word geschoten in de Cariben maar in Hawaii heeft ook te maken met financiele shit. Ten slotte is het aantal filmdagen ongeveer 95, terwijl dat bij de vorige Pirates 142 was. Zal dit dan de minst spectaculaire en kortste Pirates of the Caribbean film uit de serie worden? Hopelijk levert dit extra druk om met een sterk verhaal te komen; een film is tenslotte niet alleen special effects, laat dit een les zijn voor de bemanning van de Piratesfranchise.

Bron: Disney Cutting Costs On Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides | MovieWeb

wyatt earp

Ik hoop niet dat de besparingen ten koste van de kwaliteit van de film gaat. Laten ze in ieder geval met een goed verhaal komen, en niet al gaan filmen zonder dat ze überhaupt het script af hebben zoals de vorige keer. Ze mogen trouwens wel behoorlijk op gaan schieten als de film 20 mei 2011 in de bioscopen moet draaien. Ik vraag me af of ze dat gaan redden.

• 2041 berichten

Geruchten ontkend! Terry Rossio (schrijver van Pirates) heeft ontkracht dat er kosten bespaard worden op de nieuwste Pirates film. Hij vertelt hoe deze geruchtenstroom op gang is gekomen en dat de hoogte van het budget waarschijnlijk rond de koers van Dead Man's Chest zal liggen.

Bron: Terry Rossio Says the Budget for Pirates of the Caribbean 4 Has Not Been Set - MovieWeb

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Is er al een plot of een nieuwtje over de inhoud van het verhaal?

• 2041 berichten

Yup. Gaat over de reis naar de Fountain of Youth. Elizabeth en Will zullen er niet meer in voorkomen, in plaats daarvan begint Jack Sparrow een romance met de dochter van Blackbeard (Penelope Cruz). Blackbeard zal worden vertolkt door Ian McShane. Voor de rest nog geen plotdetails. Ze gaan ook pas volgende maand filmen hè.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Oki bedankt

avatar van jipt

jipt

Dit wordt een grote (en toch spectaculaire ) ramp.

avatar van verduyntjee

verduyntjee

Ik had gehoord dat iemand van disney was ontslagen en toen kreeg Johnny Depp twijfels, is dit waar?

wyatt earp

Johnny Depp heeft inderdaad getwijfeld over de rol toen de baas van Disney, Dick Cook, ontslagen werd. Maar ondertussen is er bekend gemaakt dat Depp gewoon weer Sparrow gaat spelen.

avatar van chevy93

chevy93

Als Depp geen Sparrow had gespeeld, hadden ze het net zo goed kunnen cancellen.

avatar van soom

soom

I'm Captain Jack Sparrow!! Goh, ben ik even benieuwd of het ook zonder Keira en Orlando net zo leuk kan worden...

wyatt earp

Vast wel. Als de humor van Sparrow (en Barbossa) er maar in zit komen we al een heel eind.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Albus Dumbledore schreef:

Komt Barbossa ook nog erin?

avatar van Kevin13

Kevin13

Ik hoop het. De combinatie Sparrow/ Barbossa is hilarisch grappig.

avatar van Elineloves

Elineloves

Albus Dumbledore schreef:

Ik ben niet zo blij met Cruz als lover van Depp.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

wyatt earp schreef:

Gelukkig wel zeg, zonder Depp geen Pirates Orlando en Keira zal ik ook niet echt gaan missen, al was Orlando wel atijd leuk om naar te kijken.

Elineloves schreef:

Ik ben niet zo blij met Cruz als lover van Depp.

Waarom niet? Volgens mij kan dat wel wat worden. Ze heeft iig een leuk koppie

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

JohnWilliams schreef:

Komt Barbossa ook nog erin?

Yes. Dat werd onlangs bevestigd, geen bron though.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

wyatt earp schreef:

Waarom niet? Volgens mij kan dat wel wat worden. Ze heeft iig een leuk koppie

Is in ieder geval een stuk beter dan Keira