• 9.378.673 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

avatar van DES-Niels

DES-Niels

Gaan ze nou echt een deel 4 maken.

Ze moeten stoppen na deel 3......

Want waar moet je dan nu een verhaal bedenken.....

wyatt earp

Over de Fauntain of Youth . Is allang bekend.

avatar van Oscar17

Oscar17

Zag zojuist op een website Modellenbureau Echtemensen.com - Model info dat er ook een Nederlandse Jack Sparrow werk zoekt....of is het Depp zelf....??

avatar van Lariecake

Lariecake

Knightley niet? En Bloom ook niet?

Aahw kak, wordt gelijk gelijk een veel mindere film lijkt me.

Kevin13

Zonder die 2 zou het juist fantastisch kunnen worden maar dat is onmogelijk.

avatar van krosnicky

krosnicky

Zac efron zou er ook in spelen hep zelfs vernomen dat hij will turner zal vertolken in plaats van bloom . als we zo voort doen komt er nog een Pirates Of The Caribbian musical

avatar van krosnicky

krosnicky

[quote]Lola3 schreef:

bron? zeg aub geen betrouwbare ![/quote

Kheb gekeken op de site van kinepolis]

avatar van clockwork72

clockwork72

Nee toch?? Er komt dus echt een deel 4 in deze belabberde reeks. De eerste kon er nog net mee door maar de 2e en 3e waren zo slecht ik snap al die hoge gemiddeldes niet bij die pirates films. Maarja de meeste mensen vinden deze films alleen goed omdat johnny depp erin meespeelt. Echt te belachelijk voor woorden dat ze nog een 4e deel gaan maken. Is dat schip nou nog steeds niet gezonken??

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Je hoeft 'm niet te zien hoor...

Voor mij kan deze alleen maar beter worden denk ik, aangezien Knightley en Bloom niet meer mee zullen doen. Nogal een smet op de eerste drie delen.

• 2041 berichten

Precies. Pirates 4 dus. Als je dit een kutserie vind, blijf dan uit dit topic.

Het schijnt dat Jerry Bruckheimer het script heeft ontvangen, dat het nu voor 100% zeker over de Fountain of Youth gaat, dat het ontslag van Dick Kook totaal geen effect heeft op de film en dat de productie gaat beginnen in de lente van volgende jaar.

(Bron: Bruckheimer Talks Pirates of the Caribbean 4 - Screen Rant - screenrant.com)

Ik heb erg veel zin in de film. Bloom en Keira doen niet meer mee, waardoor de mindere acteerprestaties wegvallen en de scriptschrijvers hebben gezegd dat ze terug naar de 'basics' willen en het niet 'nog grootser' willen maken. Iets dat mij enorm geruststelt, want Pirates 3 was zo 'groots' dat je door de boten de zee niet meer kon zien.

Kevin13

Was er geen sprake van dat Zac Effron erin mee ging doen?

avatar van IcU

IcU

Hoop het niet.

wyatt earp

Dat is al tijden geleden ontkracht. Dus maak je niet druk.

avatar van dancingbunny

dancingbunny

Kevin13 schreef:

Was er geen sprake van dat Zac Effron erin mee ging doen?

Ja hier was inderdaad sprake van. Hopelijk gebeurd het niet en houdt hij zich bij teenage movies.. Er is trouwens al een poster bekend gemaakt..

serpico

Doodzonde dat Keira Knightley en Orlando Bloom niet meedoen! Zij zijn zo ongeveer het meest volmaakte Hollywood-koppel ooit. Let it be!

avatar van Ciai

Ciai

Nee jong. Orlando Bloom is een of andere schreeuwlelijkerd, hij doet echt niet anders dan hees allerhande heroische dingen schreeuwen, bijzonder irritant.

Keira Knightley is echter wel onovertrefbaar.

Niet echt een match dus. Gewoon Bloom vervangen.

serpico

Denk even na. Je kunt moeilijk ineens een ander vriendje voor Keira aandragen, zeker na dat stuk na de credits van deel 3. Of ze moet ineens een stuk losbandiger zijn geworden, maar dat past niet echt bij Keira.

Nee, het is alles of niets!

En het is niets .

avatar van Ciai

Ciai

Als ik nou gecast zou worden... perfectie in het kwadraat!

Maar doe dan ten minste een rauwdouwer waar het niet zo geforceerd lijkt, Viggo Mortensen ofzo.

wyatt earp

Ik vond Keira en Orlando niet echt irritand, maar als ze niet meer meedoen in het volgende deel, zal ik ze niet missen.

avatar van Materny

Materny

Terug naar de basics, klinkt perfect. Maar kan iemand me een voorbeeld noemen waarbij dat goed is uitgepakt ? Mensen verwachten nu immers meer spektakel dan bij het vorige deel.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Valt me op dat veel mensen meteen het woord trilogie in de mond nemen, terwijl er vaak nog wel wat delen achteraan worden gemaakt als het 1e deel aanslaat. En deel 4 hoeft wat Albus ook al zei absoluut niet meer spektakel te bevatten. Deel 1 van de Pirates was het beste deel met minder spektakel dan 2 en 3. De titel klinkt veelbelovend en hoop dat er iets meer diepgang komt en iets minder bootjes en tierlantijntjes dan de laatste 2 delen. Godzijdank zijn die Bloom en Knightley er dan niet bij.

Wat spelen die irritant. Een jonge Catherine Zeta Jones had zo'n soort rol perfect kunnen vertolken. Deed ze in Zorro ook goed,maar ja ze wordt er niet jonger op.

Ciai schreef:

Als ik nou gecast zou worden... perfectie in het kwadraat!

Ik vond Bloom anders niet geforceerd. Of laat me het zo zeggen: ik kon volledig begrijpen dat hij volledig verliefd was op Keira Knightley.

avatar van Elineloves

Elineloves

Ciai schreef:

Als ik nou gecast zou worden... perfectie in het kwadraat!

Als jij me dan ff laat weten wanneer de castings zijn.. dan werp ik me op als liefje van Jack Sparrow.

avatar van titia

titia

...desnoods op basis van enkel reiskostenvergoeding...

wyatt earp

Acteur Johnny Depp krijgt 23,5 miljoen euro voor zijn rol als Jack Sparrow in het vierde deel van Pirates of the Caribbean. De op vier na hoogste gage voor een acteur ooit.

De 23,5 miljoen euro die Depp ontvangt voor de hoofdrol in On Stranger Tides, het vierde deel in de serie piratenfilms, is de op vier na hoogste gage ooit, zo schrijft de Britse krant The Telegraph.

Depp kreeg voor het vorige deel, Dead Man's Chest, een kleine 17 miljoen dollar.

Knightley en Bloom

Volgens de krant is het bedrag mede zo hoog omdat Depp de film grotendeels alleen zou moeten dragen. Disney wist Keira Knightley en Orlando Bloom niet te strikken voor het vierde deel.

Volgens de krant gaat in Hollywood het hardnekkige gerucht dat Penelope Cruz nu de vrouwelijke hoofdrol op zich gaat nemen.

Er ging al eerder het gerucht dat Depp een zeer hoog bedrag zou krijgen (zo'n 40 miljoen). Maar ik zou het best leuk vinden als Cruz in pirates gaat spelen .

• 2041 berichten

Penelope Cruz lijkt me geen verkeerde keuze. Goede actrice met ervaring, ze is knap en heeft wel een beetje een Pirate-look. Jack Sparrow's liefde? Als dat zo is, dan word hopelijk hun romance niet zo geforceerd als die van Will en Elizabeth.

Btw, ze hebben weer wat onderzoek verricht, hoor... Dead Man's Chest de vorige film...

avatar van gukker

gukker

Cruz zou niet slecht zijn. Maar Zac Efron als Will Turner? Dan blijf ik gelijk weg uit de bioscoop.

Hoop wel dat het verhaal weer lekker mystiek wordt, maar dat zal wel lukken.

• 2041 berichten

Laten we inderdaad hopen dat Zac Efron bij een gerucht blijft. En ik denk van wel. Geen regisseur is zo dom om hem te vragen, lijkt me.

Btw, zou Daniel Day-Lewis niet iets zijn voor Pirates? Ik vind dat hij wel een Pirate-look heeft en hij lijkt me een goede acteur te zijn (als ik af moet gaan op oscars, awards en ervaring). Ik weet niet of zo'n soort rol iets voor hem is, hoor. Ik heb hem nog nooit zien spelen. Maar hij heeft ook ervaring met Rob Marshall als regisseur.

Kevin13

Daniel Day-Lewis zou geen optie zijn voor een 4de Potc, de beste man is een ware methodacteur en niet zo tuk op Hollywood...