Genre: Animatie / Komedie
Releasedatum: 6 juli 2011
Bekijk via Disney+
Plot Cars 2
"Ka-Ciao!"
De grote ster uit het racecircuit Lightning McQueen en zijn trouwe mecanicien en vriend Mater reizen naar Japan en Europa voor hun eerste grote Grand Prix. Maar alsof de snelste auto ter wereld worden nog niet moeilijk genoeg is, raakt Mater betrokken bij een internationaal spionagecomplot. Nu moet hij zijn tijd verdelen tussen een geheime spionage-missie en het assisteren van Lightning op het circuit.
- Trailer (YouTube)
Mater (stemrol)
Lightning McQueen (stemrol)
Finn McMissile (stemrol)
Holley Shiftwell (stemrol)
Sir Miles Axlerod (stemrol)
Francesco Bernoulli (stemrol)
Brent Mustangburger (stemrol)
Grem (stemrol)
Professor Z (stemrol)
Acer (stemrol)
Charmides
Er komt binnenkort een vervolg van Cars. Cars 2. Wanneer die precies uitkomt weet ik niet uit me hoofd. Het lijkt me wel een leuke.
Assasijn
Het zal inderdaad wel weer een leuke en gezellige animatiefilm zijn voor de jeugd.
annalouisa
Binnenkort? Nog anderhalf jaar te gaan, tenminste volgens Pathé site
Freckles
Het maakt me niet echt uit want Cars boeit me niet,
maar voor de kids zal het zeker en vast een leuke film worden!
Dennis the movie
Ik vond Cars niet echt geweldig maar ik geef 2 ook wel een kansje
Denden 100 Piek
Een vervolg op één van de minste Pixar-films? Hij was wel leuk en een vervolg is ook wel makkelijk te doen, denk ik. Maar ik zie liever een vervolg op een betere Pixar-film. Finding Nemo of Monsters Inc. verdienen het meer dan Cars.
13woutie13
Het maakt me niet echt uit want Cars boeit me niet,
maar voor de kids zal het zeker en vast een leuke film worden!
mij wel
13woutie13
Waarom zou je van een goede film wel een remake maken (gaat vaker mis dan dat het goed gaat).
En van een wel aardige film geen remake?
Het verhaaltje van Cars kan opzich gewoon doorverteld worden, daarentegen is Finding Nemo toch wel afgesloten.
Layla!
Zal mn zoontje leuk vinden.. Ben verplicht die film 3 keer per dag te kijken..
Wolfenstein
Van Monsters Inc. komt waarschijnlijk ook een vervolg. http://www.filmtotaal.nl/ar...
wimnoot
TheLionKingFan
Eindelijk is m'n film toegevoegd!
Verheug me er wel op hoor
IcU
Nou... Net trailer bekeken. Kijk meestal wel uit naar Pixar creaties, maar dit lijkt me al 3 keer niks. Vond deel 1 al geen hoogvlieger.
Q Jones
Wordt weer een avontuur al zou ik liever een vervolg op The Incredibles zien
TheLionKingFan
5 nieuwe afbeeldingen: Afbeeldingen van nieuwe personages in Cars 2 | Animatie - animatie.blog.nl
TheLionKingFan
De trailer vond ik echt stoer en geweldig!
Deed me denken aan James Bond.
benthe
De trailer ziet er prachtig uit, mooie animaties. Ben benieuwd (al heb ik 1 nog niet gezien
)!
The One Ring
Voor het eerst sinds lange tijd een Pixarfilm waar ik totaal geen zin in heb. De eerste Cars was met gepaste afstand hun slechtste film.
systemofadown.be
Ik vond de 1ste cars althans wel super! Heb hem op bluray en het is echt genieten van begin tot eind... ^^
Aparte keuze, na Toy Story 3 komen ze weer met een sequel, maar nu van één van hun minst geliefde films? Trailer in de bioscoop gezien, leek me echt weer drie keer niks.
benthe
Ik heb niet het idee dat Cars een van de minst geliefde films was? Als ik zie hoeveel speelgoed ervan in de winkels ligt, en hoe goed dit verkocht werd. Hij deed het heel goed bij de kleine jongetjes.
Chrisseh
Als je kijkt naar hoe de film werd ontvangen in tegenstelling tot de rest van Pixar, deed Cars het inderdaad niet goed.
Ik ben geen enorme Pixar fan-boy, maar check meestal wel hun films uit aangezien het meestal wel goed is. Cars daarentegen is de enige Pixar die ik nog niet heb gezien; en deze trekt mij ook niet echt aan.
Denzz
Ik dacht dat Pixar uitdrukkelijk had vermeld nooit een Cars 2 te maken???
Denzz
Cars was vooral bedoeld voor de kleinere kids, in tegenstelling tot bijvoorbeeld 'Toy Story 3' waarvan het hele gezin kon meegenieten.
Q Jones
Ik dacht dat Pixar uitdrukkelijk had vermeld nooit een Cars 2 te maken???
Ach ja pixar houd wel van een uitdaging volgens mij
Denzz
Bwa... wel één van hun mindere films vond ik.
Volledige Cars 2 trailer - Video op FilmTotaal
Leuk, zal weer erg vermakelijk worden. Grafisch ook zeer aantrekkelijk.
Moet wel zeggen dat Cars niet 1 van mijn favoriete Pixar films was. Ze hebben veel leukere titels.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Monsters, Inc.
Animatie / Komedie, 2001

Up
Animatie / Avontuur, 2009
spionautoracevillainsportvervolgcomputer animatieantropomorfismebeste vriendinbritish spyduringcreditsstingergrand prix lovingpixarpathetic absurd