• 9.377.375 stemmen

Met onder meer: Adam Sandler, Jack Nicholson en Marisa Tomei

Releasedatum: 5 juni 2003

Plot Anger Management

"Feel the love."

De rustige zakenman Dave Buznik (Adam Sandler) wordt per vergissing op een cursus 'woedebeheersing' gestuurd. Hier komt hij in aanraking met de lichtgeraakte dokter Buddy Rydell (Jack Nicholson). Het is uitgerekend deze psychotische instructeur die de irritatie in Dave naar boven weet te halen, want als er iemand een dergelijke cursus nodig heeft dan is het Rydell zelf wel.

avatar van B_B

B_B

• 1969 berichten

Prachtig opgebouwde argumentatie...

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Ik vond Nicholson wel geslaagd als de geflipte psychiater/instructeur. Voor de rest was er niet veel bijzonder aan, gewoon een redelijke komedie.

avatar van Mads Smikkelsen

Mads Smikkelsen

ARGUMENTEN!!!

zeer flauwe a la 'klucht' humor

zeer zwak tot geen verhaal

voorspelbaar

hoge irritatie-graad

Nicholson's dieptepunt

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Dit is echt een barslechte komedie. Alles is hoogst voorspelbaar, zeer irritant en totaal niet grappig.

De hele film komt onrealistisch over, en is vaak slaapverwekkend. Acteurs zoals Sandler en Nicholson die ik normaal vrij hoog aanschrijf, kunnen me totaal niet overtuigen of zelfs maar boeien in hun rol. Ik heb echt mijn best moeten doen om deze film niet af te zetten. De film krijgt een puntje voor de inbreng van ongepast zingen, dat was het enige grappige aan de film : " i feel pretty "

avatar van Dutchero

Dutchero

Deze film is gebaseerd op een leuk idee en dat wordt redelijk goed uitgebuit door twee acteurs die een prima prestatie leveren.

Natuurlijk is het wel een beetje voorspelbaar, maar de film mijdt veel typische komedie flauwigheid, en dat is een plus. Het plotje is niet echt om over naar huis te schrijven (makers hebben goed naar 'The Game' gekeken) maar kan ermee door.

Nicholson als psychoot is altijd grappig, zo ook in deze film. Sandler vervult zijn rol ook prima, al zitten er scene's in waarin ik m niet echt geweldig vond.

Al met al een vermakelijk film, maar memorabel zeker niet.

avatar van frank92

frank92

Echt een 3 sterren film prima film om je avond aan te bestenden

avatar van film88888

film88888

Sandler, en Nicholson is wel een intressante mix om naar te kijken, maar er zijn zo veel betere komedies.

Verhaal is wel leuk bedacht, en komt wel allemaal goed neer, maar ik heb zo iets van: Er ontbreekt nog iets....

Nicholson was weer reuze goed bezig, en Sandler (die ik normaal niet graag zie spelen) vond ik ook meevallen.

Leuke momenten, maar de zaligste blijft die: als ze naar die Monk gaan.
Die goosfraba is wel zo hard afgekeken van Bad Boys 2, of juist andersom.

Kleine 3,0 sterren.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Bij vlagen best leuk, mede dankzij de gemie tussen Sandler en Nicholsen en een aantal leuk vondsten. Probleem is echter een mager script, te veel flauwe grappen en een walgelijk slecht einde. Er had absoluut meer in gezegten dan eruit is gehaald.

avatar van leach

leach

dit was idd een vrij zwakke film, de film was eigenlijk nergens echt grappig maar gewoon dom...deze had toch veel beter uitgewerkt kunnen worden

en idd, de "i feel pretty" scene's waren best nog wel leuk

en die van mister Head

avatar van powerman

powerman

Over het algemeen redelijk amusant en zelfs enige hilarische scenes.

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Sandler opzijn best in deze film lachen tot aan het eind!

avatar van Marshall1959

Marshall1959

Het is jammer dat de film Sandler niet echt de gelegenheid geeft om echt 'los' te gaan, zoals we in bijv. Happy Gilmore zagen. Maar hij doet het opzicht wel aardig, en Jack Nicholson : het blijft een top acteur.

avatar van Joan D.

Joan D.

Oei!

Dit was wel een héél matige komedie. Nicholson is en blijft een meesteracteur, en Sandler kan opzicht ook erg geinig zijn, maar beiden heren weten dit zaakje niet te redden. Het einde verknalt de film nog wel het meeste. Erg vervelend! Toch zaten hier en daar wel een paar leuke scenes zoals ''I Feel Pretty'' of de Bar-scene. Verder was er echter verdomd weinig aan.. Jammer!

avatar van Al-one

Al-one

Ik heb gelachen en heb me anderhalf uur zeer vermaakt.

Dat het verhaal voorspelbaar was kan me niks schelen.

Welk verhaal is niet onvoorspelbaar in comedyfilms?

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Sluit me wat aan bij het vorige bericht.

Heb me in deze film zeker niet verveeld en af en toe wat goe kunnen lachen.

Jack Nicholson steelt voor mij wel de show in deze film, wat een prachtig acteur.

Vond deze film zeker geslaagd.

3,5 sterren

avatar van Zinema

Al-one schreef:

Dat het verhaal voorspelbaar was kan me niks schelen.

Welk verhaal is niet onvoorspelbaar in comedyfilms?

Je bedoelde waarschijnlijk voorspelbaar i.p.v. onvoorspelbaar.

Hier wat onvoorspelbare komedies:

Stranger Than Fiction

Etc.

avatar van Linds

Linds

Ik vind het een leuke komedie, die zelfs na meerdere keren mij nog wel aan het lachen brengt.

Prima rol van Adam Sandler, die ik in andere films soms maar matig vind.

avatar van 606

Leuke Komedie en een prima Adam en Jack als duo.

Verhaal is goed en grappen maken je aan het lachen, ook de overige rollen zijn vermakelijk.

3,5 ster

avatar van Merk

Merk

Goed geacteerd, maar ik begreep er helemaal niks van... Het einde vond ik stiekem wel goed.

avatar van pethunia

pethunia

Sandler en Nicholson zijn goed bezig. Verder wat onevenwichtig, met melige en sentimentele uitschieters. Als die wat beter waren beheerst, was de film zelfs 'geslaagd' te noemen.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Gewoon een leuke film, uitstekend mee vermaakt.

avatar van Cinema072

Cinema072

Echt lachen deze film vooral die scene waar ze dat liedje gaan singen:P

avatar van skipy05

skipy05

Belachelijke domme film. Ik had hem ooit al eens gezien. Nu dan maar eens in het versneld gezien. Dom verhaal. Adam Sandler speelde wel goed.

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

wel leuk , maar zwaar feelgood zodat ik bijna moest huilen....

avatar van van duijn

van duijn

geinige film. Nicholson is echt geweldig, en Sandler weer zo verschrikkelijk droog. Heb vaak gelachen, zat een leuk verhaaltje in. En steeds denk je dat Nicholson een verschrikkelijke klootzak is. Maar op het eind mochtik hem wel.

avatar van thunderball

thunderball

Deze net bekeken:

Geinig werkje. Komt wat moeilijk op gang, Sandler is ok, maar nergens bijzonder, echter het is vooral Nicholson, die de show steelt en de film daadwerkelijk stukken beter maakt.

Verder ook een aantal leuke bijrollen van oa JohnTurturro en Woody Harrelson, die beiden weer compleet gestoorde rollen spelen.

Verhaal is niet altijd even logisch en je moet vooral ook niet het allemaal serieus nemen.

Ik vond het behoorlijk vermakelijk.

Een zeven, ofwel 3,5 ster.

Geruzie verwijderd.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Gisterenavond bekeken, en vond het een vrij flauwe film. Het werd nergens echt leuk en voor het acteerwerk van Sandler moet je het ook niet doen. Jack Nichelson vond ik dan weer wat beter maar ook hij werd later vrij irritant en hij is nog altijd creepy.

Het verhaal, tja beetje overdreven natuurlijk, en erg flauw wat ik al zei zijn de juiste woorden voor deze film. Heather Graham vond ik dan weer wel een leuke aanwinst voor de film, ook al had ze een vrij kleine maar toch leuke bijrol

Had me zeker niet verveeld, maar betere films zijn er zoiezo, gewoon voor een avondje verveling. Je lacht nooit, je zit nooit op het puntje van je stoel, je word nooit ontroerd maar de film heeft zo zijn eigen uitstralig al is het wel een typische komedie.

Ik had de film al een keer gezien, maar kon er vrij weinig van herinneren wat ook niet zo gek is natuurlijk.

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Flauwe onzin film die soms ietwat vervelend is. Sommige grappen zijn wel leuk maar het merendeel niet. Sandler en Nicholson vond ik trouwens niet bij elkaar passen en hebben bij elkaar weinig charisma. Nicholson zorgt zeker niet voor een teleurstellende rol maar dit is wel een van z'n mindere. 2,0.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Standaard, maar wel leuke komedie. Eén van de scene's die ervoor mij uitsprongen was toen Nicholson en Sandler in hetzelfde bed gingen liggen. 'I like to sleep in the nude' waarop een scheet volgt en Nicholson de opmerking maakt... 'Did you hear that frog?' .