• 9.374.517 stemmen

Met onder meer: Adam Sandler, Jack Nicholson en Marisa Tomei

Releasedatum: 5 juni 2003

Plot Anger Management

"Feel the love."

De rustige zakenman Dave Buznik (Adam Sandler) wordt per vergissing op een cursus 'woedebeheersing' gestuurd. Hier komt hij in aanraking met de lichtgeraakte dokter Buddy Rydell (Jack Nicholson). Het is uitgerekend deze psychotische instructeur die de irritatie in Dave naar boven weet te halen, want als er iemand een dergelijke cursus nodig heeft dan is het Rydell zelf wel.

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Jaaah echt geniaal. Hopen dat de combi Sandler - Nicholson een beetje goed uitpakt.

"Sir, please remain calm..."

avatar van Phooze

Phooze

"What is it with YOU people"

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

De scene van de trailer op het vliegtuig is inderdaad erg grappig.

avatar van homerjay

homerjay

hopen dat Sandler net zo geestig is als in Punch Drunk Love. Trailer belooft in elk geval heel wat. Vliegtuigscene is al heel leuk.

avatar van Vyvre

Vyvre

Vermakelijk. Je kan goed aan Nicholson zien dat hij het prima naar zijn zin heeft in een rol als deze, en de chemistry tussen Sandler en Nicholson is ook prima. Pretentieloos verhaal met een fluteinde maken de film 2,5* waard.

avatar van yosemite44

yosemite44

ook wel leuke cameos (phil knight, mcenroe) trouwens...

avatar van Stuff

Stuff

Ik heb de film een paar dagen geleden gekeken en hij viel me niet geheel tegen. De chemie tussen Sandler en Nicholson is er. Het vervelende is wel dat ze allebei op de automatische piloot (kunnen) spelen. Ik had gehoopt dat Nicholson meer About Schmidt-rollen zou gaan doen maar dit is weer het bekende wenkbrauwen-trekken wat we van hem kennen. Er zitten zeer grappige momenten in maar geen hilarische film. Sterren: 2

avatar van empirekees

empirekees

Leuke film, goede grappen, maar ook met soms niet al te sterke scenes.

I'm so pretty...3*

avatar van NERD

NERD

Gewoon lekker kijken en lekker lachen.

Eigenlijk The Game maar dan in comedy vorm

Heb me goed vermaakt

3 sterren!

avatar van NERD

NERD

Over leuke cameo's gesproken...wat te denken van Woody Harrelson als drag-queen prostituee hahahaha

avatar van reeko

reeko

NERD schreef:

3 sterren omdat ik me de eerste helft toch goed vermaakt heb ondanks de irritantie die aan het eind wel een beetje opliep.

En John Turturro blijft geniaal! :evil

avatar van jackie

jackie

Briljante komedie Nicholson en Sandler in topform !

avatar van Phoenix

Phoenix

Zag net een stukje interview met Adam Sandler waarin hij zei dat Jack Nicholson in het verleden eigenlijk alleen maar in matige films heeft gespeeld. En dat Nicholson blij mag zijn dat hij eens in een goede film met Sandler mocht spelen . Ik hoop toch zo dat het sarcastisch was bedoeld (ookal kwam het zo ECHT niet over).

avatar van cornelis

cornelis

Ik denk dat Sandler het meent, Phoenix. Lijkt me heeeeel logisch.

avatar van jackie

jackie

Hij mag inderdaad blij zijn dat ie mee mocht doen, film in briljant !

Jammer dat de films van Sandler nogal onderschat worden, hier in Nederland

avatar van De Knip

De Knip

Heb dat stukje ook gezien en het was mij juist erg duidelijk dat het cynisch bedoeld is. Hij vertelde daarna zelfs dat Jack blij moest zijn met hem te mogen spelen...dat was zelfs een duidelijke grap.

avatar van filmfreaky

filmfreaky

Het lijkt me echt een verschrikkelijke film. Erger me dood aan die filmposter en helemaal aan die trailer. Hoe kom je er nou in vredesnaam bij dat iemand zonder reden naar een zelfbeheersingscursus toe moet? Hmz...geen film voor mij in ieder geval

avatar van yosemite44

avatar van JoeHallenbeck

JoeHallenbeck

jackie schreef:

Jammer dat de films van Sandler nogal onderschat worden, hier in Nederland

En welke films worden er dan wel onderschat? Toppertjes zoals Big Daddy en Little Nikcy?

Laat me niet lachen. Sandler's films mogen het in Amerika dan goed doen (hoewel ik voor de love of god niet zou weten waarom), in Nederland worden ze in ieder geval precies goed gewaardeerd; namelijk straight to video.

Ik kan me niet voorstellen dat mensen hier om kunnen lachen. Wat een vervelende onzinfilm.

avatar van legendlink

legendlink

als je van droge harde humor houdt dan raad ik deze mensen aan deze film te kijken....

avatar van Linda

Linda

Sjongejonge denk ik gezellig met een vriendin naar deze film te gaan, blijkt de bus maar om het uur te gaan waardoor we iets te laat waren maar mochten we de zaal niet meer in

avatar van Hobbes

Hobbes

Linda schreef:

ik vind het heel lullig voor je hoor...maar dat zouden ze in iedere bioscoop moeten doen! een geweldige regel! Ik irriteer me er altijd mateloos aan dat er nog van die sufkoppen tot 20 minuten (!) na het begin binnen komen kakken (met de tijd die we kwijt zijn aan reclames zijn ze dan dus ruim een half uur te laat.

nou pakt het in jou geval helaas dan verkeerd uit omdat je er niks aan kan doen, maar van mij mogen ze die regel overal invoeren.

avatar van landrover

landrover

kos schreef:

Tsjaa, tis maar net je smaak, als je nicholson ziet, moet ik al lache...

avatar van hugohei

hugohei

Jammer. Ik zat me handenwrijvend te verheugen op een ERG leuke film, en het werd alleen maar een LEUKE film. Of eigenlijk : een film die best wel es leuk was en heel soms briljant (in het vliegtuig).

Hoe komt dat nou ? Teveel van hetzelfde ? Te gekunstelde plot ? Marisa Tomei die een onmogelijke rol heeft ?

Maar : best leuk als je niet stiekum hoopt op een briljante comedy (en dat is waarschijnlijk MIJN fout).

avatar van Linda

Linda

Vandaag geen stommiteiten dus ik was mooi op tijd en mocht er dit keer dus wel in . Ik heb me nog redelijk vermaakt bij de film. De film zat vol met grappen waarvan driekwart ontzettend flauw was maar er zaten er ook een paar in die gewoon ontzettend leuk waren. Wel een groot nadeel aan de film vond ik Sandler maar gelukkig was Nicholson er nog die met die eeuwige smerige grijns van hem weer een erg leuke en goede rol neerzet. Woody Harrelson vond ik trouwens ook geweldig als travestiet! Het zag er niet uit . 3 sterren

avatar van sydney

Moraal - 0.5

-----

Score 2.5*

=====

Had je je calculator op schoot ?