Genre: Thriller / Mystery
Geregisseerd door: Pascal Laugier
Met onder meer: Jessica Biel, Stephen McHattie en William B. Davis
Gesproken taal: Engels en Frans
Plot The Tall Man
"Fear takes a new shape"
Cold Rock, Verenigde Staten. Door de jaren heen zijn er kinderen verdwenen zonder ook maar een aanwijzing of getuige. Bijgelovige inwoners praten over 'de lange man', een legendarische, mysterieuze figuur die kinderen meeneemt die vervolgens nooit meer gezien worden. Julia Denning, een verpleegster in Cold Rock, gelooft niet in die legende. Totdat ze op een nacht wakker wordt met een griezelig gevoel. Wanneer ze naar de slaapkamer van haar zoon gaat, ontdekt ze dat hij verdwenen is. Ze rent naar beneden en staat plots verstijfd: een grote en donkere gedaante staat in haar deuropening met haar zoon David in zijn handen...
Julia Denning
Christine
Trish
Lady / Mrs. Parker Leigh
maerk
Laten we het hopen. Het verhaal klinkt als een uit honderden en veel Europese horrorregisseurs stelden tot nu teleur in Amerika.
MatthijsGr00t
Hier kijk ik naar uit
Martyrs was geweldig. Hopelijk kan Pascal Laugier dat herhalen of zelfs verbeteren!
orbit
- 12092 berichten
Of niet..
TragieStar.*
Lijkt me weer een heerlijke film. Eindelijk weer eens een horror film met Biel
Tonypulp
Enige reden om dit te gaan kijken is Laugier
. Dit kan niet slecht aflopen, zelfs met Biel
dutchtuga
De naam The Tall Man komt inderdaad van Phantasm. Benieuwd of het iets met deze nieuwe Laugier te maken heeft. Geen Hellraiser remake dus, maar wel een nieuwe originele film waar ik echt ontzettend naar uitkijk. Kans dat Laugier de Amerikaanse toer opgaat lijkt me klein, gezien de productionele problemen met Hellraiser.
wyatt earp
Van de regiseur van Martyrs. Reden genoeg om deze te kijken. Ben benieuwd of ie net zo goed wordt.
Chainsaw
Hoopte toen ik dit snel zag toch even stiekem dat Pascal Laugier zich met een Phantasm remake of reboot ging bemoeien. Maar een origineel project van meneer Martyrs is wel net zo interessant.
dvanhezik
damn ken niet wachten tot ie er is hhhmmmmm deze wordt zekers smullen god bless pascal laugier en god bless martyrs gvd wat vette film was dat
Xx_se7en_xX
Martyrs is zijn enige film zowat.. dit zegt dus helemaal niet zo veel. Jessica Biel vind ik niet bijzonder goed acteren of zo. Heb Pascal's eerste film niet gezien, maar het is niet een David Fincher, een Cronenberg, een Noé, een Lars Von Trier of een QT waar ik wel hoge verwachtingen van heb. Martyrs is een fantastische film, maar of deze nou ook minstens zo goed is? Ik verwacht eerder een redelijke thriller met veel Hollywood-zooi en veel clichés. Natuurlijk kan ik het mis hebben...
herder
Heel erg benieuwd naar deze film, want het is de regisseur van M....
jarno1975 (moderator series)
Volgens William B. Davis zou de film in januari op het Sundance festival in première gaan.
dutchtuga
Dat zul je het zeer waarschijnlijk ook wel hebben. Raar om te stellen dat dit niet zoveel zegt omdat Martyrs zowat zijn enige film is. Met die film heeft hij gewoon laten zien erg veel te kunnen. Hollywood-zooi zal dit niet worden, aangezien hij die al heeft afgewezen met de Hellraiser-remake.
puckb96
Door de titel dacht ik even dat het een remake van Phantasm werd.
Gelukkig is dat minder waar.
jarno1975 (moderator series)
Limited theatrical release 31 augustus.
DVD/Bluray release 25 september.
Nog steeds geen poster van te vinden.
Tonypulp
Ai
Ziet er verschrikkelijk uit. Precies waar ik bang voor was. Het kan dus blijkbaar wél slecht aflopen met Laugier. Erger me al kapot aan Biel als ik die trailer bekijk, wat een non-actrice is dat zeg. De looks heeft ze in ieder geval al helemáál niet. Nee, ga hier niet meteen op duiken wanneer het uitkomt.
dutchtuga
Heb zo'n idee dat dit een misleidende trailer is om het Amerikaanse publiek op te warmen. Trailer voelt behoorlijk on-Laugiers aan.
schram101
Veelbelovende review:
Details, cover art and release date for Re-Animator Blu-ray! - networkedblogs.com

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

The Call